• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

İnşallah teşekkür ederim :) bakalım bekliyoruz. hayırlısı ne ise o olsun diyoruz biz. Ancak bu tedavinin en zor kısmı bu 12 gün bence. Beklemek gerçekten çok zor. Ayın 10 unda randevu aldım test için. Ancak sonucu almak için kendimde yeterli gücü hissedemiyorum. Bu yüzden eşim alacak :) Bana akşam söyliyecek. Böyle bir çözüm bulduk . Buda ilk olur haralde normalde kadınlar söyler ya :)
Benimde embriyorlar icin eşimi ariyor doktor sonucada onu arar heraldr:)) Insallah pozitif sonuclanir tatlim dua edeceğim senin icin sende unutma beni dualarinda olur mu

Benimde embriyorlar icin eşimi ariyor doktor sonucada onu arar heraldr:)) Insallah pozitif sonuclanir tatlim dua edeceğim senin icin sende unutma beni dualarinda olur mu

Sağol. Çok teşekkür ederim. Ederim tabiki. burdaki herkesin başarısı bizim hepimiz için umut oluyor. Ve gerçekten hem süreç hem olay çok yıpratıcı Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın pıtırcıklarıyla kavuştursun İnşallah :)

Sağol. Çok teşekkür ederim. Ederim tabiki. burdaki herkesin başarısı bizim hepimiz için umut oluyor. Ve gerçekten hem süreç hem olay çok yıpratıcı Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın pıtırcıklarıyla kavuştursun İnşallah :)
Amin. Insallah :)

Transfer yaptıran arkadaşlar gülmemeye yada kahkaha atmamaya dikkat ediyor musunuz? Duydunuz mu hiç böyle birşey yani gülmek sakıncalı olabilir mi?

yani gülmek sakınca
Ben hic ole bisey duymadim valla dikkat te etmedjm ama

:) bende duymadım. Ancak işte insanın aklına birsürü şey geliyor. Bazen çok gülersin artık karın kasların ağrır ya. Varmıdır diye merak ettim. Az önce birşey oldu baya güldüm de :)

İnşallah teşekkür ederim :) bakalım bekliyoruz. hayırlısı ne ise o olsun diyoruz biz. Ancak bu tedavinin en zor kısmı bu 12 gün bence. Beklemek gerçekten çok zor. Ayın 10 unda randevu aldım test için. Ancak sonucu almak için kendimde yeterli gücü hissedemiyorum. Bu yüzden eşim alacak :) Bana akşam söyliyecek. Böyle bir çözüm bulduk . Buda ilk olur haralde normalde kadınlar söyler ya :)
Maşallah canım çok sabırlısın. Ben sonucu almaya her gittiğimde laboratuarın önünden ayrilamiyorum bile. Hatta en sonkinde kadının elinden öyle bir heyecanla çekmiştim ki :oops:

Maşallah canım çok sabırlısın. Ben sonucu almaya her gittiğimde laboratuarın önünden ayrilamiyorum bile. Hatta en sonkinde kadının elinden öyle bir heyecanla çekmiştim ki :oops:

Bence cesaret göstergesi seninki :) çalışıyorum ve olumsuz bir sonuç ile karşılaşırsam nasıl tepki vereceğimi kestiremiyorum. Salya sümük ağlarsam falan diye bu riski alamadım :) Bu yüzden akşama kadar beklemeye karar verdim :)

Kızlar tarnsferin 7. Ve 9. ( yani bugün ) idrar testi yaptım sanırım pozitif . Siz ne dersiniz ? Yarın kan testi günüm ... Yorumlarınıza ihtiyacım var ....
Canım bugün test yapacaktın ne oldu idrarda çıkmıştı zaten kesin varda değerin kaç çıktı merak ettim

Merhaba arkadaslat br.de gecrn ay dondurulmus emriyo transferi yaptirdim 2 tane 5 gun emriyosu transfer edildi dun 11 gunumdu vr hamile olduvumu ogrendim rabbim isteyeherkese nadip eysin ins 8 gunde idrarda pozitifi gordum sizin kan degerletiniz kac acaba metak ettim

Kızlar Merhaba. . azonce aradılar yarın öğlen 13.00 te transfer yapılacak. 5.gün embriyosu. ya bir yandan mutlu heyecanli diger yandan korkuyorum acı ağrı olurmu diye... 1 Ekimde başladım tedaviye ameliyat falan bugüne kadar geldim. hic heyecan stres yoktu. birden tuhaf bir duygu kapladi içimi

Merhaba arkadaslat br.de gecrn ay dondurulmus emriyo transferi yaptirdim 2 tane 5 gun emriyosu transfer edildi dun 11 gunumdu vr hamile olduvumu ogrendim rabbim isteyeherkese nadip eysin ins 8 gunde idrarda pozitifi gordum sizin kan degerletiniz kac acaba metak ettim
hayırlısı olsun rabbim kucağına almaya nasip etsin inş.

Ayfat mhb canım nasıl gidiyor iyimisin kaçıncı günündesin?Bende fitil kullanıyorum sonuna kadar yitmen lazım hemen gelmiyor
Ay bende seni merak ediyodum durumun nasıl keseyi görmeye gittinmi leke geliyodu o ne durumda . Benimde bugün transfer Gününü saymazsam 8. Günüm Cuma günü test yapacam bakalım hayırlısı artık zaten bu defa fazla bi belirtimde yok aslında ama Allahtan umut kesilmez Perşembe evde test yapmayı düşünüyorum en azından kan sonucumu beklerken neyin beni beklediğini bilirim kendimi o duruma alıştırırım diye düşünüyoru

Back