- 27 Mayıs 2013
- 111
- 116
- 103
Icini ferah tut canım benimde çok silikti çok şükür kanda pozitifi gördükİnşallah canım . Tek kafamı kurcalayan hep silik çıkması . Gerçi iki farkli marka ve akşam üstü idarıyla yaptım bilemiyorum bir referans olur mu bunlar. İnşallah kimyasal gebelik değildir, aklıma o da geliyor. 5. Gün 2 adet blast embriyo kondu. Acaba diyorum biri tuttu diğeri tutmadı mı? Gerçi böyle sürekli silik çıkıp kanda pozitif gören ve sağlıkla bebeklerini kucağına alan çok duydum ve okudum . Bakalım yarın belli olacak hakkımızda hayırlısı...
Bende baslamistim tup bebege.medicana beylikduzu hastanesine.persembe gunu yumrtalar toplandi.3 tane ve cuma arandim 2 si bos folekul cikmis ve diger kalan 1 taneside belki yanit vermeyebilirmis.olgunlasmamis dendi.belki verir ilaclariniza devam edin dendi.cok dua ettim yalvardim gozumun yasiyla agitlarla yalvardim hayata tutun yardim et mevlam dedim.bugun arandim sabah ve tedaci iptal olabilirmiş dedi.yani yanit vermemis yumurta.ben aysun hanima yalvardim umutsuzsa bana umut vermeyin dedim.cok iyi bir sorun yok dedi tamam tedavi surecinde.hakkimi helal.etmiyorum hic birine. sorun yok deniyor ama yumurta varken sonra olgunlasmadi diyorlar.artik turkiyede tedavi olmak istemiyorum. 2.tup bebegi riske atmak istemiyorum.yumurta donoruyla anne olmak dusuncesindeyim.psikolojim hic iyi degil.olmek istiyorum
crinone jeli uyguladıktan sonra 15 dk evin içinde yürümen gerekiyor sonrasında akıntı olarak sıvı bazen parça parça dışarıya atıyo jelin özelliği böyleHamile olan arkadaşlar lütfen yardım lütfen ya. Ben Sabah ve öğlen kullandığım fitilim bir saat uyumama rağmen kalkıp tuvalete gidince hepsi birden bi krem gibi çıkayo sizce nedeni ne olabilir
Okurken tüylerim diken diken oldu allah in merhameti o kadar çok ki ama biz insanoğlu çok sabırsızız allah bütün isyanlarımîzı affetsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasıncanım bu kadar ümitsiz olma ilk denemenmiş ilkler hep zor büyük umutlarla başlıyorsun hemen olacak gibi ben ilk denememde bir hafta telefonlarımı kapattım kimseyle görüşmedim ama zamanla Rabbim kolaylığını veriyor Allah tan ümit kesilmez bak bu hikaye hepimize umut olsun(
Hz.Musa (A.S) bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.
“Yâ Musa ! Bizim çocuğumuz olmuyor.Allah’la konuş,bizim çocuğumuz ne zaman olacak.? “Derler.
Hz.Musa (A:S) Allah’a yönelir ve “Allah’ım! Bu çiftin ne zaman çocukalrı olacak?” diye sual eder.
Allah:
“Yâ Musa! Söyle onlara,onların hiçbir zaman dölleri tutmuyacak.”der.
Hz.Musa (A:S) Allah’ın sözleriniçifte iletir.Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler.Aradan 5 yıl geçer.Aynı karı koca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz.Musa’nın yanına.Hz.Musa (A:S) yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar.
“Bu çocuk kimindir?”
“Bu bizim çocuğumz ya Musa”derler.
Hz.Musa (A.S) Allah’a yönelir ve sorar.
“Allah’ım! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim.Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı.” der.
Ve Allah der ki:
“Evet ya Musa! Onların hiç bir zaman çocukları olmayacaktı,fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler v her gün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettielr.Ben de onlara evlat nasip ettim.”
sevin tabiki hemen kandada baktır cnm sonra iki güne bir tekrarlarsınKızlarrr benim bugün 8.günüm evde idrar testi yaptim cok net pozitif ciktii. Ayyy sevinsemmi napsammmm
Canım bulaşıkları makinaya dizme egilmemen lazımYa ben her seferinde bu kez hep yatıcam diyorum ama bi bakıyorum kalkmış is yapıyorumyani daha doğrusu is derken sadece mesela salata yapıyorum ya da bulaşık lari makineye yerleştiriyorum. Ama yani yatakta da geçirmiyorum. Onları yapmadığımda da evde boş boş geziyorum can sıkıntısından. Ilk gun sadece bayagi bi dinlendim. Ama işe başlamıycam bu hafta. Sadece bugünlük bi uğrayıp eve geçicem. Siz neler yapıyorsunuz.
İnşallah csnım ... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah . İçim ferah benimIcini ferah tut canım benimde çok silikti çok şükür kanda pozitifi gördük
Senın kı kılomu benımkının yanında bacım ; hıc uzulme Allah buyuk ne sısmanlar gebe Allah ol derse oluyor doktor ol derse degılCnm çok sevindim gözün aydın darısı başımıza.Peki doktoruna sordun mu devam etmek gerekiyor mu diye?Bana da sürekli kilo ver diyor doktorum gebeliğin devamı için insülin direncinin düşmesi önemliymiş.66 kiloyum ben de
Hepınıze hayırlı akşamlar canlar nasılsınız kac zamandır gorusemedık ne yaptınızbaronnes ve diğerleri : mujdelı haberlerinizi beklıyorum ; ben bugun ıkıncı kesemıde gordum elhamdulıllah dua edın bana ıns kalplerınıde duyayım yavrumun cok sasırdım ıkıncı keseye ; kılomda var vesvese yapıyorum ama nebıleym Rabbım kendı esırgesın sag salım dogsun yavrularım ınsallah ; Cenabı Allah hepınızı sevındırsjn ,,, bu arada asırı hassaslastım mıdem bulanıyo bıraz koku hassasıyetmde var bıde afedersnz yanyam gıbı ıstahım acıldı kontrol etmeye calısyom dıyetsyenle devam edıcem ıns ; hepınız rabbıme emanet olun canlarım
Cevabın için çok teşşekkür ederim ama benim Progestan fitil oyüzden Rahime koyduktan sonra hemen erimiyo bende oyüzden bir saat uzanıyorum ama bugün sabah ve öğlen böyle oldu tamamen çıktu sanki bakacam gece fitilimi daha derine koymaya çalışacam benim korkum tutmadıda oyüzdenmi fitili vücûd kabul etmedi dedim bakalım hayırlısı artık Allah ne demişse o olur Cuma günü test yapacam inşallah hayırlı bi haberle gelirimcrinone jeli uyguladıktan sonra 15 dk evin içinde yürümen gerekiyor sonrasında akıntı olarak sıvı bazen parça parça dışarıya atıyo jelin özelliği böyle
Amin cnm inşallah sende. Dua ediyorm her zaman ...canım sakın öyle düşünme benim o ay nasibimde yokmuş. Allah ol derse olur. Biz duaya devam edicez gerisi Allah'ın takdiri. en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşman duasıyla...
Yok çok egilmiyorum canım. Aşağıdakileri dizmiyorum. Egilmemeye ve yukarıya uzanmamaya dikkat ediyorum.Canım bulaşıkları makinaya dizme egilmemen lazım
Tamam canım dikkat et lütfen hayırlı sonuç alman dileğiyleYok çok egilmiyorum canım. Aşağıdakileri dizmiyorum. Egilmemeye ve yukarıya uzanmamaya dikkat ediyorum.
Sağol canım. Hepimiz inşallahTamam canım dikkat et lütfen hayırlı sonuç alman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?