2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar benim degerlerim
5. gün 36.28
7. gün 152
9. gün 454
bu yukselis normal mi sizce. 2 adet blast embriyo transferi yapılmıştı. Çok yükselmiş içimi korku sardi

Icini ferah tut canım benimde çok silikti çok şükür kanda pozitifi gördük

Merhaba ben Hollanda da tüp bebek yaptım bugun 5. Günüm ne olur duanızda banada yer verin hayırlı bir sonuç alayım benim gibi sonuç bekleyenlerde inşallah güzel bir haber alırlar birde benim gibi hollandada yapan var mı varsa memnun mu?

Merhaba,
Yazdıklarını okudum cok uzuldum. Benım de sana benzer, amh hormonum dusuk fsh ım yuksek senın de mi oyle ? Bu hormonlar geregı hem yumurtam az hem olgunlasmıyor aynı sende olan gibi.
Benım yumurtam toplandıgında 3 taneydi , daha ben hastanedeyken bana 2 tanesinin boş oldugunu soyledıler. Bu amh hormonu yüzünden malesef ilaçta alsak yumurta olgunlaşamıyor. 1 adet vardı bende de, 2 gun sonra aradılar döllenmiş ve transfer oldum. Ama döllenmese olmayacktı doktor aynı senın dedıklerını anlattı bana da. Transferim tutmadı malesef. Rahım filmimde sol kanalım büyümüş görünüyor ve oradan akıntı olabılırmıs engel olabılıyormus akıntı embrıyo tutulumuna. Amelıyat olursam eger orada az olan yumurta hiç olmayadabilirmiş. O yüzden en son secenegim amelıyat sımdılık. Birkaç ay sonra kendimi hazırlayıp 2. Denemeyi yapıcam.
O nedenle lütfen olumsuz dusunme. Doktorunla konus. Ben de aynı senın gibiyim. Bizim gibi hastalarda bazen hiç yumurta olgunlasmıyor bazen mesela 3 tane cıkan yumurtanın 3 tanesi dolu cıkıyor. O ay vucudumuza göre degısıyor. Yedıgın içtiğin spor yapman psikolojik olarak rahat olmak bu sayıyı kesınlıkle etkılıyor. O nedenle ölmek istiyorum fslan kesınlıkle boyle dusunme. Allaha cok sukur saglıgımız yerınde. Dermansız dertlerımız yok. Cocuk ıllakı olacak. Bu deneme olmazsa baska denemede olacak ama olacak. Bizim ve sevdiklerimizin saglıgı yerinde olsun yeter. Dogacak cocugunuz saglıklı olsun yeter.
Bol sans ınsallah guzel sonuclar alırsın. İçini ferah tut.

Hamile olan arkadaşlar lütfen yardım lütfen ya. Ben Sabah ve öğlen kullandığım fitilim bir saat uyumama rağmen kalkıp tuvalete gidince hepsi birden bi krem gibi çıkayo sizce nedeni ne olabilir
crinone jeli uyguladıktan sonra 15 dk evin içinde yürümen gerekiyor sonrasında akıntı olarak sıvı bazen parça parça dışarıya atıyo jelin özelliği böyle

Okurken tüylerim diken diken oldu allah in merhameti o kadar çok ki ama biz insanoğlu çok sabırsızız allah bütün isyanlarımîzı affetsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım bulaşıkları makinaya dizme egilmemen lazım

Senın kı kılomu benımkının yanında bacım ; hıc uzulme Allah buyuk ne sısmanlar gebe Allah ol derse oluyor doktor ol derse degıl

Hepınıze hayırlı akşamlar canlar nasılsınız kac zamandır gorusemedık ne yaptınız baronnes ve diğerleri : mujdelı haberlerinizi beklıyorum ; ben bugun ıkıncı kesemıde gordum elhamdulıllah dua edın bana ıns kalplerınıde duyayım yavrumun cok sasırdım ıkıncı keseye ; kılomda var vesvese yapıyorum ama nebıleym Rabbım kendı esırgesın sag salım dogsun yavrularım ınsallah ; Cenabı Allah hepınızı sevındırsjn ,,, bu arada asırı hassaslastım mıdem bulanıyo bıraz koku hassasıyetmde var bıde afedersnz yanyam gıbı ıstahım acıldı kontrol etmeye calısyom dıyetsyenle devam edıcem ıns ; hepınız rabbıme emanet olun canlarım

Cnm ilk denemen miydi senin? Bi de adet sancın oldu mu test gününe yakın.Yoğun bir şekilde karın ağrısı gibi

crinone jeli uyguladıktan sonra 15 dk evin içinde yürümen gerekiyor sonrasında akıntı olarak sıvı bazen parça parça dışarıya atıyo jelin özelliği böyle
Cevabın için çok teşşekkür ederim ama benim Progestan fitil oyüzden Rahime koyduktan sonra hemen erimiyo bende oyüzden bir saat uzanıyorum ama bugün sabah ve öğlen böyle oldu tamamen çıktu sanki bakacam gece fitilimi daha derine koymaya çalışacam benim korkum tutmadıda oyüzdenmi fitili vücûd kabul etmedi dedim bakalım hayırlısı artık Allah ne demişse o olur Cuma günü test yapacam inşallah hayırlı bi haberle gelirim

Yok çok egilmiyorum canım. Aşağıdakileri dizmiyorum. Egilmemeye ve yukarıya uzanmamaya dikkat ediyorum.
Tamam canım dikkat et lütfen hayırlı sonuç alman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…