2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ay kızlar dün yumurtalarım alındı toplam 8 adet varmış. Yarın gelişmeler için sizi laboratuardan emriyologlar sizi ararlar dedi doktor ama halen arayan olmadı. Çok merak ediyorum. Bir aksilik yoktur inşallah...
Hepsi cok guzeldir insallah

merhaba.bende tedaviye baslayali 3 gun oldu.benimde ilk tup bebek denemem.insallah emeklerimiz bosa cikmaz.hayirlisiyla hamileyiz haberini paylasiriz burdan:) bana verilen igne suan icin sadece lucrin.adetin 2.gunu gidicem sanirim geri kalan igneleri ozaman vericekler ama ne kadar cokmus siz nerde oluyosunuz tedaviyi?

Ay kızlar dün yumurtalarım alındı toplam 8 adet varmış. Yarın gelişmeler için sizi laboratuardan emriyologlar sizi ararlar dedi doktor ama halen arayan olmadı. Çok merak ediyorum. Bir aksilik yoktur inşallah...
olumsuz dusunme iyi dusun iyi olsun:) merak etme hicbi aksilik yoktur. guzel haberlerini bekliyoruz:)

amin cnm inşallah. lucrini kaç kutu verdi peki cnm. ben tıp fakültesinde devam ediyrm tedaviye, sen nerde oluyorsun?

O kaliyo ne kadar itsen de dozu ona gore hesapliyolar icin rahat olsun. Damarina gelmistir. Benim de yaptigim bi igneyle gobeem mosmor olmustu sikintisi bize yumurtalara zarari yok merak etme
ulastim hemsireye aynen senin dedigin gibi dedi:) damara gelmistir diye:)icim rahatladi gercekten.tesekkurler cvp icin:)

cok dikkat ediyorum aslinda ama hemsirenin dedigine gore damara getirmisim.aynen dedigin gibi yapiyorum bi 3 4 sn bekliyorum sonra cekiyorum ama bu sefer beceremedim:) neyse nazar olsun bu da:)

Icini gerah tut canim ya. Arkadaslarinla gorus havalar fena degil su ara cik dolas kitap oku. Illa ki kafaya takiliyo maksat karamsar olmayalim
burda kimsem yok.kendi kendime yuruyus yapiyorum anca.takiyorum kulakligi ama duygusal bi muzikte bile akiyo gozyaslarim.tutamiyorum kendimi. yalniz ve tek basima oldugum icin sanirim.ama sizler saolun yalnizligimada bu zorlu surecimdede destek oluyosunuz:)

amin cnm inşallah. lucrini kaç kutu verdi peki cnm. ben tıp fakültesinde devam ediyrm tedaviye, sen nerde oluyorsun?
canim bana bi kutu verdiler simdilik.icinde normalde 14 tane varmis ama hastaneden temin ettiler gec cikinca eczaneler kapaliydi.9 enjektor var icinde.simdilik bunu kullan sonra alinca getirirsin dediler.igneyide insulin ignelerinden almami soylediler.bilmiyorum ama bana cok geldi sana verdikleri.mesela hastaneden bana verdikleri lucrin sisenin ceyregi dolu ama bu sana rahat yeter dediler.belki alacagimdan da kullanicam ama ne bileyim.kendimce yorum yapiyorum ben canim sakin yanlis anlama.sonucta en iyisini drun bilir.ben ankara baskentte tedaviye basladim

benim iğnelr adetim 21. günü başlayacak yani sizden 8-9 gün önce. yumurta rezervim de az artık ilaçların çokluğunu ona yoruyorum

aynen cnm benim oturduğum ilde de kimsem yok ne ailem ne akrabalarım...

benim iğnelr adetim 21. günü başlayacak yani sizden 8-9 gün önce. yumurta rezervim de az artık ilaçların çokluğunu ona yoruyorum
bende 21.gunu basladim adetimin.dedim ya canim sonucta en iyisini dr un bilir.sonucta drlar hastanin durumuna gore dozaj belirliyorlar.hakkinda hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Aynen burasi cok iyi geliyo bana da. Ama bacim bu donemde duygusal dinlenir mi hic:) ac soyle kipir kipir bisi.

Aynen burasi cok iyi geliyo bana da. Ama bacim bu donemde duygusal dinlenir mi hic:) ac soyle kipir kipir bisi.
araya karismis canim.o anda da kapatasim gelmedi mazosistligim tuttu sanirim.:)))hem yurudum hem agladim:) kafayi siyiriyorum sanirim artik:) cocuk doguracam derken zaten tahtalarim eksik saglamlarindan da olacam ondan korkarim:)

araya karismis canim.o anda da kapatasim gelmedi mazosistligim tuttu sanirim.:)))hem yurudum hem agladim:) kafayi siyiriyorum sanirim artik:) cocuk doguracam derken zaten tahtalarim eksik saglamlarindan da olacam ondan korkarim:)
E o yuzden burdayiz ya. Deli delinin halinden anlarmis :) bu kadar cekiyoz bari bize benzeseler

ya bende histereskopi oldum gecen cumartesi. şimdi adet olmayı bekliyorum. doktorum adetin 15 ile 18 arasında transfer olucak dedi. 2 tane 3.gün embriyosun konacak. artık tıbbı işlemden agrı acı kanamadan bıktım açıkçası. transferde gerçekten acı duyulmuyor mu?? merak ediyorum cok. birde nekadar sürüyor işlem ???

Merhaba ,

Doktorun gelip embriyoyu koyup cikmasi 10 dk buldu bulmadi .
Alttan ultrason muayenesi gibi aci olmuyor . Cok ince boru gibi biseyi sokuyorlar vajina icine onun ucunde embriyonun oldugu tup var , enjektor gibi iceri veriyorlar tupun icindeki sivi icindeki embriyoyu. Ince plastik borudan rahme gidiyor yani. Bir taraftan da karnin ustunden ulstrasonla bakiyorlar, embriyo nereye gidiyor gibisine zaten sende goruyorsun o borudan ilerleyip rahme birakilmasini. Sonra cikartiyolar plastik boruyu. Alttan ultrason muayene basligi daha kalin hatta bu plastikten ince boru kablo gibi bisey. Yani korkulacak hicbir durum yok. Icinizi ferah tutun.

Spekulum kullaniyorlar mi yoksa sadece o ince boru mu

Transferde hic aci yok benim islemin 3 dakika sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…