2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

hoşgeldin aramıza inş. tedavi sürecin çok hızlı geçer ve 2 emrıyo transfer ettire bilirsin çok güzel

hoşgeldiniz inşallah sizde hayırlısıyla kavuşursunuz bebişinize :)

Teşekkürler, hoşbuldum. Birbirimize destek olacağımızı düşünüyorum bu zorlu süreçte. Sanırım bu amaçla uğraşanlardan başkası anlamaz psikolojilerimizi. Bu topikte, hepimizin sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız haberlerini paylaşmayı nasip etsin.

Canım

Canım ben lucrin kullanmadım ama sen bu durumu doktoruna bi paylaş istersen..Yanlış bir şey yapmayalım zaten en ufak bir şey bizim için çok büyüyor.
aradim dr da hemsireyide fakat acan olmadi geri donerler umarim. saol canim cevapladigin icin. ben bu surecte tek basimayim.esim yanimda degil, ailemden uzaktayim.tek basima herseyi cozmeye calisyorum.off daha basindayim ama psikolojik olarak pek iyi degilim sanirim.boyle nasil gececek bu surec hic bilmiyorum

hosgeldiniz:) bu zorlu surecte sizlerin ve hepimizin allah yardimcisi olsun.

slm kızlar, transferi olanların inşallah tutar, henüz olmayanlara da Allah kolaylık versin, dualarımız kabul olsun inşallah bu mübarek günde...
ben de bir kaç gün sonra iğnelere başlayacağım lucrin verdi doktor 3 kutu, bir kutusunda 14 iğne var yani toplam 42 tane, 2 kutu pregnyl, 1 kutu da menogon bunların içinde kaç tane var bilmiyorum ama eczacı yanında 5 tane enjektör vermiş yani toplamda 47 tane iğne... bu kadar çok mu oluyor ya günde iki kere yapınca anca biter anlamadım.. uzun oldu biraz hakkınızı helal edin, ilk tüp bebek denemem olduğu için pek bir şey bilmiyorum..

Ay kızlar dün yumurtalarım alındı toplam 8 adet varmış. Yarın gelişmeler için sizi laboratuardan emriyologlar sizi ararlar dedi doktor ama halen arayan olmadı. Çok merak ediyorum. Bir aksilik yoktur inşallah...

Ay kızlar dün yumurtalarım alındı toplam 8 adet varmış. Yarın gelişmeler için sizi laboratuardan emriyologlar sizi ararlar dedi doktor ama halen arayan olmadı. Çok merak ediyorum. Bir aksilik yoktur inşallah...
inşallah bi aksilik yoktur 8 de çok iyi bence iyi düşün iyi olsun müjdeli haberlerini bekliyoruz

hayırlı olsun cnm.. inşallah güzel haberler alırsın..

Ayy cok sukur..geldi catti demekki...yarindan sonra sende kavusuyorsyn...valla ne kadar dinlemek istemesemde kendimi dinlerken buluyorum :)

Saglik ocaklari vuruyormu igneyii...bizim saglik ocagi yakin..sokagaimda onda giderim ozamann..hastaneye gidiyordum ben her seferinde..

Dedigim gibi dayanabilirsem test tarihimde yapicam..hadi bakalim hayirlisi pes pese guzel haberler veririz insallahhh....

Bir vakit sonra aramazlarsa sen tekrardan ara.. Meşakkatli bir yol gerçekten..Allah yardımcımız olsun

O kaliyo ne kadar itsen de dozu ona gore hesapliyolar icin rahat olsun. Damarina gelmistir. Benim de yaptigim bi igneyle gobeem mosmor olmustu sikintisi bize yumurtalara zarari yok merak etme

Arkadaşlar yumurta toplama işleminden sonra ya da transfer sonrası iğne vurulacak mıyız? Bilen ya da tecrübe sahibi kimse cevap verebilirse çok sevinirim..
Yum. lar toplandiktan sonra da kullanman gereken ilaclar var baya. Transferden sonra da var :) ilaclardan kafayi bulduk valla

canım belki sert batırdıysan olmuştur. normaldir o içinde ilaç kalmaması gerek acaba hemen vurup çekiyomusun vurduktan sonra 5 sn bekletmen lazım çekmeden enjektörü bırde eğer havasını almadıysan ondan daa olabilir

sorum bu cnm

Icini gerah tut canim ya. Arkadaslarinla gorus havalar fena degil su ara cik dolas kitap oku. Illa ki kafaya takiliyo maksat karamsar olmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…