2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Mrb cnm korkma yoerlesme kanamasidir o inslh kanamayı durdurmak için bir iğne var adını unutdum 5 gün etkili bir iğne benim ilk kizimda kanamam olunca onu vermisdi Dr. Düşük önleyici Dr. Bir sor istersen

Üzülme cnm moralini yüksek tut lütfen. İnş. Değerlerin yükselmiştir. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz..

Canim cok sevindim gözün aydın. İnş bian önce kanamada kesilir .zaten az diyosun bişe olmaz allahın izini ile kucağına da al ins:))
İnsllah canım Allah sanada görmeyi nasip etsin ama daha fazla degerlerle gör benim gibi sıkıntı yaşama inş. Ayrıca belirti işine de cok takilma insanı bunlarda strese sokuyor çünkü.

İnsllh canım ya insallah. Zira her an adet olacakmiş endişesiyle hareket etmekte baya sıkıntı. Sanırım cuma gününe kadar pek kalkmıcam yerimden, hep birlikte mutlu haberlerimizi verelim inşallah.

Sen de benim gibi kanama mi yaşamiştın arkadaşım. Peki doktor ne dedi ve şuan kanamaların azaldi mi? Allah bebişlerimizi bize sağ saglim kavustursun inş.

Aynen öyle canimcım sanırım doğduktan sonra bile bu endişeler çogalarak devam edecek. :) Bu arada sen buradaki 3. Transferdaşım oldun. :)

Allah hayirli haberlerle karşılaştırsın canim. İnşallah degerlerin yükselmiştir.

Selamlar hanımlar benim kasık ağrıları adet olacakmışım gibi hissediyorum dün pembe bir kanamam oldu kesildi şimdi ne yapıcam bilmiyorum bu 7ci denemem tek embriyo transferi bu gün 9cu günüm

Herkese merhaba,
Kasımda ilk tüp bebek denememizi yaptık ama olmadı sebep çikolata kisti. Burada sizleri takip ederken aynı duyguları yaşayan sadece ben olmadığımı görmek bana iyi geliyordu. Hamile haberlerini paylaşan arkadaşlarım için onlarla birlikte bende sevindim, Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. Negatif haber alan arkadaşlarım için, Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etmesini dilerim.
Hamile arkadaşlara bir sorum olacak, çikolata kisti olup hamile kalan aranızda oldu mu? cevaplarsanız çok sevinicem. Çünkü bu aralar en çok düşündüğüm konu bu.

Kanikey benide eklermisin listeye yaş 27 şidetli oligosperm transferin 9cu günü beklemedeyim

Selamlar hanımlar benim kasık ağrıları adet olacakmışım gibi hissediyorum dün pembe bir kanamam oldu kesildi şimdi ne yapıcam bilmiyorum bu 7ci denemem tek embriyo transferi bu gün 9cu günüm
Merhaba,kasık ağrılarını hemen adet olmaya yormamakla başla bence ,zor biliyorum kolay değil ama olumlu duşun,negatif dusunmenın şu anda sana zararı var faydası yok,hamile olan arkadaşların yazıdıklarına göre kasık ağrısı hissetmen normal ,belki de bebişin tutunmaya çalışıyor sana ,sen de ona tutun ve olumsuz duşunme ,bu ay cok bereketlı geçmiş ,bence sen de onlardan biri olacaksın,hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum.Dualarım seninle.

Merhabalar bende dun aksam kan verdim.idrarda cikinca degerim 67.89 cikti sonsuz sukurler olsun rabbime dilerim rabbim.dileyen.herkese nasipeder az korkumda var lekelenmem var insallah oda gecer
Hayırlı olsun cnm. İnşallah kat kat artsın değerlerin..

Merhabalar bende dun aksam kan verdim.idrarda cikinca degerim 67.89 cikti sonsuz sukurler olsun rabbime dilerim rabbim.dileyen.herkese nasipeder az korkumda var lekelenmem var insallah oda gecer

Gözün aydınn canım.. Rabbim kucağına versin..

Canım benimde o şekilde bunu doktoruna haber ver canım ve bol bol istirahat et. Umarim devamı gelmez bu kanamalarin.

Teşekürler canım rabbim herşeyin hayırlısını sizede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…