INSALLAHcanım progestanı sen vurmuyormusun ?rabbim çektiğinizin mükafatını versin inş.
anladım canım Allah kolaylık versinINSALLAH
Kalcadan vuramam ki. Iki sokak otemizde aile hekimimizin oldugu saglik ocagi var ilacim enjektorum ve recetemle gidiyorum vuruyorlar. Haftasonu da bi poliklinik var dort liraya enjeksiyon yapiyorlarmis oraya gidicem
Ay bak yine gozlerim doldu insallah ya insallah hepimiz en guzel haberleri aliriz.hadi gözün aydın pazar günü miniğine kavuşuyorsun 9 ay boyunca karnında sonrada kucunda inş. amin amin mübarek cuma günü rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.
Bende gonalf 450yle basladım 200 dozda vurundm cnm hayırlı olsun hersey gonlnce olsn[/Qamin canım hepimizin inşallah ben dırek 450 doz vuruyorum çok yüksek ama
ayyy ya benide ağlatıyorsunAy bak yine gozlerim doldu insallah ya insallah hepimiz en guzel haberleri aliriz.
Ay Allah kolaylik versin her isimize insallah
bende merak ediyorum bu hafta sonu yada pazartesi ilaca başlıyorum ama benim tedavim ilaçlar dahil çok pahalıymış rabbim herkese yardım etsin3 kutu aldım 2 kutuda evde vardı bunlar beş günde biticek her gun bi kutu harcıyorum tanesi 340 tl çok pahalı
Bugun duygusalim vallaayyy ya benide ağlatıyorsuniyi olacak iyiii
Benim yumurta toplamam 11. gun oldu canim. Kisiye gore degismekle genelde 10 11 ya da 12. gunler oluyor.arkadaşlar ben gonal f 5 gün kullanıp salı günü muayneye gıdıcem acaba yumurta toplama ne zman olur
Hepimiz hamile kalcaz kislar:)
Aminn inş canım rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasn ins . Ya benim kalçam mosmor olmuştu yumurta gibi bezelesti hemşire vuracak yer bulamiodu hemşire bile açıyarak vuruyo du napalım bebeğimiz gelsinde katlaniyoruz hayırlısıysa versin rabbim yoksa vermesinBenim dondurulmus transfer olmayacak ama dr oyle verdi sorgulamadim ben de. O kadar uzun sure kullaninca gitgide artiyo agrilar tabi di mi
Yani gidip geliyorum saglik ocagina yapicak bisey yok. Var ya aslinda hic te dert degil agriydi suydu buydu. Hayirlisiyla kucaklarimiza alalim baska bisey istemem. Sen de insallah bu sefer kucagina alirsin canim insallah o aciyi yasamazsin bi daha
Hemde nasıl ya..Yürürken bile ağrıyor.. İnşallah değecek arkadaşımGöğüs ağrısından durulmuyor zaten, füze gibi oldular resmen yaAllah'ım şu çektiğimiz çileler değsin inşallah hepimize.
merhaba canm antepte hangi merkeze gideceksinben gaziantepteyim yarın tüp bebek merkezine gitcem çift rahimim ve 2 tane çikolata kistim var inşallah olumsuz bir şey duymam ve tedaviye başlarım..
Canım ben lucrin kullanmadım ama sen bu durumu doktoruna bi paylaş istersen..Yanlış bir şey yapmayalım zaten en ufak bir şey bizim için çok büyüyor.arkadaslar lucrin ignesinin bugun 3.gunu fakat bugun igneyi yapip cektikten sonra kanama oldu.sonra hafif bi sertlik ve arkasindan morarma.bu normalmi? yoksa benmi bu sefer biseyleri yanlis yaptim? birde enjeksiyonu doz miktarina getirip vurdugumda sonuna kadar pistonu itmeme ragmen icinde azicik bisey kaliyor.bu normalmi? tecrubeli arkadaslar yardim edin korkuyorum
Arkadaşlar merhaba kasım ayında tüp bebek yaptıracak var mı aranızda ?
26 yaşındayım
sebebi erkek infertilitesi
malatya doğu fertil merkezinde başlayacağım
evet ya bende cumartesi başlıycam tedaviye inşallah hepimize uğurlu gelir çok heyacanlıyım :)C.tesi ne çok yumurtaları toplanacak arkadaş var :) Amin arkadaşım amin..Rabb'im biz gibi isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin tez zamanda innnnşaalllaaahhhhhh.. Amin Amin Amin
hoşgeldiniz inşallah sizde hayırlısıyla kavuşursunuz bebişinize :)Merhabalar, bu topiğe ait olduğumu düşündüm görünce :) ben de ilk ultrason kontrolu sonrasında yaşım (41) dolayısıyla Biosteron, koenzim q 10, ostea care, imom kullanımı ile olaya hızlı giriş yaptım. Kan tahlil sonuçlarımı bekliyorum. Eşimin spermiyogramı da yapılacak. Sonuçlara göre bir takvim belirlenecek. Heyecanlıyım uzun soluklu bir süreç olduğunu biliyorum ama stress yok dedi doktorum bakalım nasıl olacaksa buUmarım hepimiz bebişlere kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?