- 2 Kasım 2014
- 173
- 191
- 23
Canım benim de bugün son kontrolümdü..Catlama iğnemi vuruldum..C.tesi günü yumurtalarımı toplayacaklar..Bacak ve şiddetli göğüs ağrısı var bende de..Bi durgunluk da var da o da sanırım psikolojik:))Benim de yumurta toplamadan önce son kontrolümdü bugün. 4 yumurta olgunlaştı, bu gece çatlatma iğnesi yapılıp cumartesi toplama işlemi yapılacak. Bu süreçte yoğun meme ağrısı, ishal, bacak ağrısı, sürekli idrar varmış hissi ve kasıkta batma yaşadım. Hiç tecrübesi olmayanlara ışık tutabilir belki.
Amin arkadaşım inşallah..Kızlar hepınıze ayrı ayrı tedavınızın hayırla sonuclanması ıcın dua edıyorum ; Allah hocbırımızın emeklerını bosuna cıkarmasın ; benımde 11inde opum yapıldı dün saat 15.00de de transferimdi ; iki embrıyo transfer edıldı ; inşallah hayırlısyla tutar Kayseride yaptırdım ; çok heycanlıyım sırt ustu yatıyorum sırtım bıraz agrıyor arada bır yan taraflarıma donuyorum ; Cenabı Allah hepımıze yasatsın annelık duygusunu; ben cok korkuyodum tup bebekten ama ben bıle hıc korkulacak bısey yok dıyorsam sız hıc vesveseye kapılmayın ; hepımızı Allah muaffak etsın;Eabbım analı babalı saglıkla buyutecgmz evltlr versn verıp ımtıhan etmesın Allah teala
Sanki bacaktan daha agri yapar gibime geliyo kas yogunlugu daha fazla oldugu icin, yaniliyo muyum?Aynen bende yaaa...bitmis haldeyim gece uyurken saga sola donunce uyaniyorum..buguntransfeeimin ilk gunuydu..evden cikamadim..kendim yaptim bacagima..bu aksamda bacagim fena yurudukce canim yaniyor...baska kullanan yokmu diyordumki seni gordummm..
Bazilari aldirdigini soylemis ama bende fark etmedi, kisiye gore degisiyo galiba. Bende asilamada kullandigim klomen kilo aldirmis ve bisuru yan etki yapmisti. O da bi bende oldu galibakızlar tedavi sürecinde kullanılan ilaçlar kilo aldırıyormuş doğru mu ?
Benim de yumurta toplamadan önce son kontrolümdü bugün. 4 yumurta olgunlaştı, bu gece çatlatma iğnesi yapılıp cumartesi toplama işlemi yapılacak. Bu süreçte yoğun meme ağrısı, ishal, bacak ağrısı, sürekli idrar varmış hissi ve kasıkta batma yaşadım. Hiç tecrübesi olmayanlara ışık tutabilir belki.
Hepimiz hamile kalcaz kislarMerhaba benim de cumartesi yumurta toplama işlemim olacak. Sabah 10 da. İnşallah sıkıntısız geçer :)
Herkese bol şans
Canım benim de bugün son kontrolümdü..Catlama iğnemi vuruldum..C.tesi günü yumurtalarımı toplayacaklar..Bacak ve şiddetli göğüs ağrısı var bende de..Bi durgunluk da var da o da sanırım psikolojik:))
Mrb canım seni korkutmak istemiyorum ama bn onu 2 ay kullandım gebeliğim devam etseydi 3. Ü adıma kadar kullanacaktım. Nasip olmadı. Genelde progestan igneyi dondurulmuş embriyo da veriyo bn de bu ay donmus embriyo transferine baslaycam o igneye tekrar baslayacam malesefEvet yumurtaa toplama islemi yapildigi gun basladim progestana gebelik testine kadar devam edicekmisim. Ama o kadar agri yapiyor ki ustuste ayni yerlerden 15 gun boyunca nasil igne olucam bilemiyorum. Yatakta yan donerken uykudan uyandiriyor
Göğüs ağrısından durulmuyor zaten, füze gibi oldular resmen yaCanım benim de bugün son kontrolümdü..Catlama iğnemi vuruldum..C.tesi günü yumurtalarımı toplayacaklar..Bacak ve şiddetli göğüs ağrısı var bende de..Bi durgunluk da var da o da sanırım psikolojik:))
Ben de meme ağrısından ölcem, nasıl batıyor, sütyen bile acıtıyor.Ben de aynı durumdayım gece çatlatma iğnemi vurdum bacaklarım çok ağrıyor çok...
Size de hayirli olsun :) valla bende de hic bir durum yok. Hic agri yok. Agri oluyorsa da bos bos oturmaktan ayaklarim fln agriyor :) insallah iyi sonuclar aliriz 23 kasimda kan testine gidecegim.
Yaa bende kendimi dinlemekden kafayi yedim..ne bi batma ne sanci var..tutanlarda oluyor diyee...bugun 2. Gunum..10 gun dayanamicam heralde..7. Gun felan yaparim testi..Bende hic igne yok. Jel var onu rahme sikiyorsun, bi de hapim var . Niye can acitan igne vermisler ki :/
Sanki bacaktan daha agri yapar gibime geliyo kas yogunlugu daha fazla oldugu icin, yaniliyo muyum?
Ben 50 lik 2 ampul aliyorum tek seferdr. Hemsire aksamlari masaj yapip ovun yagli bi ilac oldugu icin o bolgede birikir, dagitin dedi. Ben de aksamlari anneme ya da esime ovalatiyorum biraz. Galiba o ilacin vajinal jeli de varmis ama doktor ne diyosa o belki jelde hepsinin emilmeyecegini dusunuyordur. Bu arada benim dollenen yavrucaklarimin bugun 3. gunu, bugun ararlar heralde. Transferi de ne zaman olucam en ufak bi fikrim yok. Cok heyecanliyim ya. Heralde isler yolunda gitmese ucuncu gunu gececegini dusunmeseler dun arayip yarin transferiniz olabilir derlerdi. Ya da ben salliyorum bilmiyorum :))
Bi de bisey diyecegim, ilk uc gun dinleneceksin tabi. Ama ben arada kalkip evin icinde 5- 10 yurunulmesi gerektigini okumustum internette. Kan dolasiminin olmasini sagliyomus ve daha iyiymis. Sen bi arastir canim. Gunlerin su gibi anlamadan gecer de test gunu pozitifi gorursun issssalllaaaaah
Yaa bende kendimi dinlemekden kafayi yedim..ne bi batma ne sanci var..tutanlarda oluyor diyee...bugun 2. Gunum..10 gun dayanamicam heralde..7. Gun felan yaparim testi..
Oncekilerde igne bendede yokdu be sefer hem igne hem jel var...guzel haberler verirsin insallahh..
Insallah hepimiz goruruzzz...bilmiyorum bazen bi olumsuzluk kapliyorr bazende guzel duygularr..igene bacakda daha fena yapti gercekden..kendim vursugum icin bacakdan vurmak zorunda kaldim...bugun denicem kalcadan yapabilirsem oyle yapicammm
Bu benim 4. Tup denememm..5. Gun embriyosu...eger titunma varsa 6. Gun felanbelli ediyor kendini kandaa...12. Gune vermelerinin sebebi kimyasal felan olusursa o gune net bi sonuc cikar diye...keske bekleyebilsemde o zaman versem...Sagol canim hepimiz guzel haberler aliriz insallah. Ama benim bildigime gore erken yapilan testler dogru sonuc vermiyornus. O yuzden 12. Gunu bekle bence. Bir suru ilac kullanildigi icin begatif cikiyormus mesela ama aslinda pozitifmis sen uzuldugunle kaliyormussun falan. O ilaclardan dengemiz degisiyor o nedenle 12. Gundeki kan testi daha guvenilirmis.
Benim dondurulmus transfer olmayacak ama dr oyle verdi sorgulamadim ben de. O kadar uzun sure kullaninca gitgide artiyo agrilar tabi di miMrb canım seni korkutmak istemiyorum ama bn onu 2 ay kullandım gebeliğim devam etseydi 3. Ü adıma kadar kullanacaktım. Nasip olmadı. Genelde progestan igneyi dondurulmuş embriyo da veriyo bn de bu ay donmus embriyo transferine baslaycam o igneye tekrar baslayacam malesef
Ben belirtilere inanmiyorum. Yapabilirsen kendini cok dinleme. Hamileler forumda genelde pek belirti yasamadiklarini yazmis dikkatimi cekti. Mesela bisuru belirti hisseden adet goruyo hic belirti hissetmeyen hamile oluyo. Belirtiler icin cok erken. Genelde en belirleyici belirti de test gunune yakin adet sancisi.Yaa bende kendimi dinlemekden kafayi yedim..ne bi batma ne sanci var..tutanlarda oluyor diyee...bugun 2. Gunum..10 gun dayanamicam heralde..7. Gun felan yaparim testi..
Oncekilerde igne bendede yokdu be sefer hem igne hem jel var...guzel haberler verirsin insallahh..
Insallah hepimiz goruruzzz...bilmiyorum bazen bi olumsuzluk kapliyorr bazende guzel duygularr..igene bacakda daha fena yapti gercekden..kendim vursugum icin bacakdan vurmak zorunda kaldim...bugun denicem kalcadan yapabilirsem oyle yapicammm
canım progestanı sen vurmuyormusun ?rabbim çektiğinizin mükafatını versin inş.Benim dondurulmus transfer olmayacak ama dr oyle verdi sorgulamadim ben de. O kadar uzun sure kullaninca gitgide artiyo agrilar tabi di mi
Yani gidip geliyorum saglik ocagina yapicak bisey yok. Var ya aslinda hic te dert degil agriydi suydu buydu. Hayirlisiyla kucaklarimiza alalim baska bisey istemem. Sen de insallah bu sefer kucagina alirsin canim insallah o aciyi yasamazsin bi daha
hadi gözün aydın pazar günü miniğine kavuşuyorsun 9 ay boyunca karnında sonrada kucunda inş. amin amin mübarek cuma günü rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.Ben belirtilere inanmiyorum. Yapabilirsen kendini cok dinleme. Hamileler forumda genelde pek belirti yasamadiklarini yazmis dikkatimi cekti. Mesela bisuru belirti hisseden adet goruyo hic belirti hissetmeyen hamile oluyo. Belirtiler icin cok erken. Genelde en belirleyici belirti de test gunune yakin adet sancisi.
Bir de tatlim test gununu bekle bence cunku bazen kimyasal olabiliyo once pozitifi gorup Allah muhafaza test gunu ne gatife cevirirse daha uzucu olur gibime geliyo.
Ben hep uzun yaziyorum galiba ama :) evde biri varsa eczanelere hemsireler kart birakiyo evlere gidip igne yapmak icin. Kendin kalcadan yapma stresine girmeden bikac gunlugune eve cagirabilirsin. Ben eczaneden oyle bi kart almistim belki lazim olur diye.
Ve bu arada demin aradilar transferim Pazar gunu olacak cok buyuk ihtimalle. Telden sonra oturup bi agladim ihtiyacim vardi galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?