- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Canim nasıl geçiyo günler bugün 6.günü transferimiz in var mı bi belirtiBebişin hayırli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin. İlk kan testini ne zaman yapmıştın?
bende şubat 2014 den beri bekliyorum transfer olmayı,aynı ilaçları kullanıyorum bende,kaç embriyon var senin kaçıcı gün?aynen benimde canım. ekim ayinda tedaviye başladık anca bugune kadar bekledik şimdide transferi bekliyoruz. Hayırlısı bakalım. .heyecan ve stress bol bende. estrofem coraspin folbiol kullanıyorum. yarinda kontrolüm var
5. Gün dün 8. Gün kan tahlilim 53.7 cikti ne dusunecegimi bilemiyorum
Canim niye öyle dedin anlamadım 8.güne göre çok iyi değerin masallah
Yarin tekrarlayacagim insallah8. gün gayet ii bir değer bence canım.. Tekrarladın mı?
İnşallah pozitif sonuçalırsın kaçıncı gününMerhaba kızlar
Kan verdim sonuç bekliyorum. Offf çok heyecanlı
İnşallah ... transferin 12. Günü 6. Gün embriyosuİnşallah pozitif sonuçalırsın kaçıncı günün
Canim 8.günde gebe olup ta çıkmaya bile var boşver üzme kendini rabbim kucağına da almayi nasip etsinNe bileyim bugün butun adet belirtilerini dibe kadar yasiyorum doktoruma sordum birsey soylemek için çok erken dedi çok mükemmeliyetçi bir doktorum var
Yarin tekrarlayacagim insallah
İnşallah ... transferin 12. Günü 6. Gün embriyosu
Hadı hayırlı haberle gel insMerhaba kızlar
merhaba ben de dun ishal oldum ..6. gunumduuKızlar transferin 6.gününde yim ishal oldum bişe olur mu napcam mm bnn
Canim sen ishal oldunmu transferden sonra 6.günüm ve ishal olmuşum bişe olur muHayırlısı olsun canım güzel sonuçlarını bekliyoruzz
Kızlar transferin 6.gününde yim ishal oldum bişe olur mu napcam mm bnn
Mrb Canim bişe olur mu acaba aradın mi merkezi hicmerhaba ben de dun ishal oldum ..6. gunumduu
Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?