Allahım bizlerede o güzel duyguyu tattirir inşallah Allah büyüktür diyorum herzaman dua ediyorum zaten. Sende inşallah hayirlisyla kucağına alırsın bebeğiniAllah emeklerinizi boşa çıkarmasın.Sizleri çok iyi anlıyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği.Bol dua edin isyan etmeyin.Rabbim en hayırlısını verecektir size.
bende 3 kasımda dondurulmuş transferi oldum.Şimdi 6 haftalık hamileyim.İlk denememdi.Pkoluyum.5.gün 1.kalite tek embriyo transferi oldum.Takiplerim samsunda işlemlerim ankara Anatolia hastanesinde oldu
yaşım 37, eşimin bir süre çocuk için direnmesi inadını kırıp ağustost 2014 te hastaneye gittik. sperm sayısı hareketi az, morfoloji kötüydü (sayı 17 milyon, ileri hareket %25 morfoloji 0). takviye kullanmaya başladı. kasım ayındaki kontrolde baya düzelme olmuştu. sayı 73 milyon, ileri hareket 45 morfoloji 4. ama yaştan dolayı ve rezerv az olduğu için aşılama yapılmadan direk tüp bebeğe geçildi.qaraqiz canım bize bilgi berebılır mısın kaçıncı denemen degerlerın nasıldı ve hamgi merkez acaba ? Allah bebısını sag salım kucagına almayı nasip etsin
Hangi hastane de yaptın cnmyaşım 37, eşimin bir süre çocuk için direnmesi inadını kırıp ağustost 2014 te hastaneye gittik. sperm sayısı hareketi az, morfoloji kötüydü (sayı 17 milyon, ileri hareket %25 morfoloji 0). takviye kullanmaya başladı. kasım ayındaki kontrolde baya düzelme olmuştu. sayı 73 milyon, ileri hareket 45 morfoloji 4. ama yaştan dolayı ve rezerv az olduğu için aşılama yapılmadan direk tüp bebeğe geçildi.
ilk denememi ocak 2015 te yaptım. fsh 19 e2 20 nin altında di. amh da 0,54. 14 gün iğne kullanıldı 300 lük dozla. zorla 2 yumurta oluştu. 2 si de döllendi ve transfer oldu ama kimyasal sonuçlandı. ikinci deneme için nisanda gittim fsh 28 küsür oldu amh yine yerlerde. bu defa yumurtalar hiç büyümedi ve tedavi iptal oldu. kendimi çok iyi bi bakıma aldım. bitkisel takviyelere, otlara çöplere ağırlık verdim ve yürüyüş yapmaya başladım. temmuz sonundaki adetimde fsh 9, amh 26 küsü çıktı hemen tedaviye başladık. 5 yumurta oldu 3 ü döllendi 2si transfer oldu ve biri tuttu çok şükür. kısaca anlattım arkadaşlar. isteyene durumu benzeyene detaylı yazabilirim de.
Hayırlı olsun canim ya ama niye 20 dk beklentiler çok az bi süre bide yolculuk yapmışım 2 saat yatırmaları lazım di.bn iki saat kaldım ilk 1 saati hiç kaldirmasilar hatta ıdrari ilk bi saat hemşire altıma kaç kere sürgü getirdi ona yaptimAyy canım inşallah esimde korktu beni öyle görünce bembeyaz olmuşum sancidan.transferden sonra sadece 20 dk yatırdılar hastanede sonra hemen çıktık 2 saat yol geldik ben arkada uzandım uyumusum bile. Inşallah herşey olumlu olur
Mecbur dayancam ha diyince olmuyor hem sonunda pozitif olmasi önemli cnmOfff nasıl dayanacak sin ben çok sabirsizim
:))aynen cnm ben sabirsizim ondanMecbur dayancam ha diyince olmuyor hem sonunda pozitif olmasi önemli cnm
Hangi hastane de yaptın cnm
Masallah allah kucağına almayi nasip etsinizmirde ege üniversitesi hastanesi. raporlu oldu canım.
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.Sizleri çok iyi anlıyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği.Bol dua edin isyan etmeyin.Rabbim en hayırlısını verecektir size.
bende 3 kasımda dondurulmuş transferi oldum.Şimdi 6 haftalık hamileyim.İlk denememdi.Pkoluyum.5.gün 1.kalite tek embriyo transferi oldum.Takiplerim samsunda işlemlerim ankara Anatolia hastanesinde oldu
Sağol canım benim inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. 7 denemenin hiçbirinde mi döllenme olmadı yoksa döllenme oldu da tutmadı mı sizinki ?Amin canım bizim erkek faktörü ve bu benim yedinci denemem kadın veya erkek faktörü deilde sorunun ne kadar ciddi olduğu önemli mesela bizde oligozosperm dendi şiddetli erkek kısırlığı hiç döllenme olmadı allah sizede bebek nasip etsin
Sagol canım bılgıler ıcın, durumumuz benzer fsh ve amh olarak, ben de bal tarcın karısımına basladım. Incır kuru de yapıcam. Şubatta dıger tedavıye baslama kararı aldım. O ay daha da dıkkat edıcem yedıgıme ıctıgıme. Bakalım ınsallah herkes guzel sonuclar alır. Bize de dua et.yaşım 37, eşimin bir süre çocuk için direnmesi inadını kırıp ağustost 2014 te hastaneye gittik. sperm sayısı hareketi az, morfoloji kötüydü (sayı 17 milyon, ileri hareket %25 morfoloji 0). takviye kullanmaya başladı. kasım ayındaki kontrolde baya düzelme olmuştu. sayı 73 milyon, ileri hareket 45 morfoloji 4. ama yaştan dolayı ve rezerv az olduğu için aşılama yapılmadan direk tüp bebeğe geçildi.
ilk denememi ocak 2015 te yaptım. fsh 19 e2 20 nin altında di. amh da 0,54. 14 gün iğne kullanıldı 300 lük dozla. zorla 2 yumurta oluştu. 2 si de döllendi ve transfer oldu ama kimyasal sonuçlandı. ikinci deneme için nisanda gittim fsh 28 küsür oldu amh yine yerlerde. bu defa yumurtalar hiç büyümedi ve tedavi iptal oldu. kendimi çok iyi bi bakıma aldım. bitkisel takviyelere, otlara çöplere ağırlık verdim ve yürüyüş yapmaya başladım. temmuz sonundaki adetimde fsh 9, amh 26 küsü çıktı hemen tedaviye başladık. 5 yumurta oldu 3 ü döllendi 2si transfer oldu ve biri tuttu çok şükür. kısaca anlattım arkadaşlar. isteyene durumu benzeyene detaylı yazabilirim de.
Ayyy valla 20 dk oldu kalk dediler hemen kalktım bende. Inşallah yetiyordur o kadar. Bide arabada yol geldim haliyle biraz salladi araba. Inşallah bişey olmaz canım yaHayırlı olsun canim ya ama niye 20 dk beklentiler çok az bi süre bide yolculuk yapmışım 2 saat yatırmaları lazım di.bn iki saat kaldım ilk 1 saati hiç kaldirmasilar hatta ıdrari ilk bi saat hemşire altıma kaç kere sürgü getirdi ona yaptimsonra bn kendim kalktım iki saatin içinde kaç kere tuvalete gittim
canım gönlünü ferah tut. yurtdışında 5 dk bile yatırmıyorlar.Ayyy valla 20 dk oldu kalk dediler hemen kalktım bende. Inşallah yetiyordur o kadar. Bide arabada yol geldim haliyle biraz salladi araba. Inşallah bişey olmaz canım ya
Ayy canim sagol artik rabbime kalmis suan evdeyim dinleniyorum sabirsizla test gününü bekliycez. Allahım ol desin yetercanım gönlünü ferah tut. yurtdışında 5 dk bile yatırmıyorlar.
Nerede yaptınız canim
Gunaydin Kizlar 7 günümde inatla hergun tekrarladigim idrar testim artik cok daha net ikinci cizgi yarin ignemi yaptirmak icin acile gittigimde eger kabul ederlerse kan testi yaptirmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?