2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Yarısını karşılıyor diye biliyorum.

Tam bilmiyorum.kimlik fotokobisi. Ve esinizin en az 2 spermiyogram sonucu.benim bildiklerim bunlar. Dogtu bilgiyi sogortadan yada tüp bebek merkezlerinden arayip ögrenin

Bu arada normalde kan testi 12 Yada 13. Günde Yapılıyo normalde seninki biraz geç vermişler kan randevunu ama olsun sen bügünde yapmışsın çıkmış Bukadar uzun sürmez ilaç etkisi bence hamilesindir diye çıkmıştır ben mesela daha önceki hamileliğimde 11. Gün evde test yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 125 falan çıktı Şimdi aynı serüvene yine girdim bakalım ben 13 senelik Evliyim 10. Senemde Rabbim o duyguyu yaşattı Mucizemi kucağıma aldım Rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin şimdi dondurulmuşlarla yine deneyecem bakalım Allah kimsenin emeğini Boşa çıkarmasın seninde hayırlı haberlerini bekliyorum canım

Allahıma milyonlarca şükürler olsun. ..
Ben de hayırlısıyla hamileyim..darısı isteyenlerin başına
Çok çok gözlerin aydın senin adına çok sevindim ay inanamıyorum bu topik çok hayırlı topik inşallah negatif sonuç alan arkadaşlarda bir an önce hamile haberlerini burdan duyururlar bizlerede dua et canım

UOTE="Violet_79, post: 43748453, member: 699886"]Dr isleme baslayinca anca bir iki dk surdu sasirdim. Tam isleme baslamadan bana kendimi mumkun oldugunca rahat birakmami ve gevsetmemi, embriyolari nazikce koymasinin cok onemli oldugunu soyledi.
Benim hic kanamam olmadi canim.[/QUOTE]
Sağol cnm :*

Sagol canım inşaallah hep beraber senin test günün nezaman hayırlısıyla
benim 28 Kasım c.tesi. bakalim belki cumadan yaparim diye düşünüyorum. Hayirlisiyla saglikla inşallah pozitifff sonucumuzu alırız hep beraber

aminnn canım inşallah. Belirtilere takilmamaya çalışıyorum çünkü bende tikkk yok. Adet olacakmış duygusu da geçti. 3.günden sonra olan belirtiler sanki daha olumlu görünüyor. Ancak 2-3 gün içerisinde embriyo yerleşir. Belirtiler sobra başlar diye düşünüyorum. İnşallah hamilesindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…