2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canim heralde ohss oldun insallah carcabuk gecer toparlarsin

Oyyy. Kac tane dollendi peki canim

Dr isleme baslayinca anca bir iki dk surdu sasirdim. Tam isleme baslamadan bana kendimi mumkun oldugunca rahat birakmami ve gevsetmemi, embriyolari nazikce koymasinin cok onemli oldugunu soyledi.
Benim hic kanamam olmadi canim.
canım transfer aşılamadaki gibi mi oluyor

aşılama yaptırdım daha önce dediğin gibi kendimi rahat bırakmıstm hiç ağrım olmadı o yüzden merak ettm transferde öyle mi diye, ama benim asıl korktuğum yumurta toplatma çünkü bana lokal anestezi yapacakmış doktorum genel yapmıyor, işlemi hissedeceğim diye çok korkuyorum, bu topic de hiç lokal yapılanaı duymadım herkese genel yapıyorlar benim ki tutturdu lokal diye offff

Evet.
Transferi hic dert etmeyin derim. Ben e bu muydu dedim.
Sadece kendinizi hic sikmayin. Yatakta uyur gibi rahat birakin
aşılama yaptırdım daha önce dediğin gibi kendimi rahat bırakmıstm hiç ağrım olmadı o yüzden merak ettm transferde öyle mi diye, ama benim asıl korktuğum yumurta toplatma çünkü bana lokal anestezi yapacakmış doktorum genel yapmıyor, işlemi hissedeceğim diye çok korkuyorum, bu topic de hiç lokal yapılanaı duymadım herkese genel yapıyorlar benim ki tutturdu lokal diye offff

Kızlar bu tabloyu nasıl yapiyosunuz

Kızlar bugün 8. Günümdü transferin biraz önce açık kırmızı renkte kanamam oldu. Çok moralim bozuldu belimde ve kasıklarımda adet sancısıda başladı. Aranızda böyle kanama olup pozitif olan var mı?

Rahat ol canim açık renkli ve azsa sıkıntı yok .ama kötüye döner ve kanama artarsa doktora haber ver

Cnm korkma inslh kötü değildir bebeğin seninledir benim kuzenimin olmuştu hemde ayağa kalkdiginda avuç dolusu gelmişti bacaklarından assagi Gitdi dedik ama hiç bisey olmamıştı Dr. Rahim büyüdüğü için oldu demisdi ama sen yinede Dr. Gorus

Bence korkma. Dis cektirmede lokal yaptiklarinda cekildigini hissetmiyorsun herhangi bir farki yok ki canim

Yerlesme kanamasidir insallah canim artarsa dr unu ara bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…