- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim bak boşuna telaş yaptın. MasallahKızlarrrrrr 190.47 çıktı 3 kat artmış. .... baronnes canım güncelle beni Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Benim igneler icin hicbir yere gitmedim.doktor karindan yapılacak demişti. .kendim yaptimBugün ilaçların beni gerçekten yorduğunu hissediyorum artık. Sabahtan beri başım ağrıyo. Az önce sağlık ocağına gittim iğne için. Eve gelinceye kadar nefesim kesildi. Rabbim çektiğimiz zorluklara karşı yüzümüzü güldürsün inşallah... Hamile kalan arkadaşlarımız bize dua etmeyi unutmayın lütfen...
Nasip herşey + cok üzüldüm. Bel ağrısına takilma. Hiç belirti olmadan hamileligi olanlar cok fazla. Heleki düşünsene cok daha başindayiz. 14 günlük bir döllenme sözkonusu. Sen icini ferah tut
Doğru diyon ama dayanamiyom yine de 1 gün gitti 11 gün kaldıteskurler tatlimCanım benim ya ilk günden bu psikolojiye girme. Günler geçmiyor. Kendini meşgul edecek birseyler yap. Transferin hayırlı olsun bu arada. İnşallah annelerine sıkı sıkı tutunutlar
Ayyy ins canım ya çift embriyo koydular. Rabbim sağlıkla nasip eder ins kalbinin atışını duymayı kucağıma almayi. Dualarım hep sizinle.imzanı yesinler
ay ikiz mi acaba içimden öyle geçti
Rabbim hepimize sağlıkla hayırla nasip etsin ins.malimali canim hayirli olsun alah saglilla kucagina almayi nasip etsn :) imzan cok havali bu arada super :)
Bugun ne guzel haberler aliyoruz.Allahıma milyonlarca şükürler olsun. ..
Ben de hayırlısıyla hamileyim..darısı isteyenlerin başına
Benim de iki gundur cok basim agridi, uyku bile kar etmedi. Bana da cabuk yoruluyorum gibi geliyo ama belki kendimde belirti aradigim icin oyle hissediyorumdur diyorum.Bugün ilaçların beni gerçekten yorduğunu hissediyorum artık. Sabahtan beri başım ağrıyo. Az önce sağlık ocağına gittim iğne için. Eve gelinceye kadar nefesim kesildi. Rabbim çektiğimiz zorluklara karşı yüzümüzü güldürsün inşallah... Hamile kalan arkadaşlarımız bize dua etmeyi unutmayın lütfen...
Kızlar bakın bu önemli arabaya binmeyi sallanmaya 2 saatte bir 5 dk evde yürüyün tuvalet ve yemek dışında yatın bence yatin kesinlikle.deneyimlerle sabit.Herkese çok teşekkürler. Size tavsiyem test gününe kadar yerinizden kalmayın. .yemek ve tuvalet icin kalkin yeter. Ben öyle yaptım.
Canïm çok sevindim gözün aydïn allah kucağına almayı nasip etsinKızlarrrrrr 190.47 çıktı 3 kat artmış. .... baronnes canım güncelle beni Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Yaaaa masallahh ne bereketli bi liste olduuu...bu topik cok bereketli oldu cokk...yeni bi yopik acip gebelik takibide yapalimm :)güncellemem mi hay maşallahhh rabbim devamını getirsin inşallahhhh
Kızlar biraz saçmalayacam ama dün transferm oldu ilk günden birseyler hissettiniz mi şimdiden sabredemiom((
ayyyyyyyy ne guzel bi haberr buuu...cok sukurr...rabbim devaminida nasip etsinn... kacinci gunundu ve deger kac cikti arkadasimm..Allahıma milyonlarca şükürler olsun. ..
Ben de hayırlısıyla hamileyim..darısı isteyenlerin başına
Canım bazı dr kalcadan yapılan iğne de veriyor. O yüzden hastane veya sağlık ocağında yaptiriyorlar. Karindan yapılan deri altına onları kendimize yapıyoruz zaten. Arkadaş onu yazmış.Benim igneler icin hicbir yere gitmedim.doktor karindan yapılacak demişti. .kendim yaptim
Benim igneler icin hicbir yere gitmedim.doktor karindan yapılacak demişti. .kendim yaptim
Canım öncelikle gün saymayı bırak Sabırsızlık yok bu süreçte. Ben evde hicbirsey ama hicbirsey yapmadım. 14 gün evden de hiç çıkmadım. Bol bol dua ettim kilabildigim kadar namaz kıldım ama oturarak tabi. Kuran okudum. Hep tesbih çektim dua ettim. Sabirla bekleyiş çok önemli anının tadını çıkar çünkü sen bir annesin ve kendini dinleme acaba nerede ne var diye . Ve en önemlisi mutlu ol hep gül bebisine dualar oku onu hisset onun seninle.olduğuna inan ve o inançla gönlünü ferah tut. Belirtilere sakin takılma ya oluyor ya olmuyor bir gün oluyor iki gün olmuyor acaba bişiy mi oldu diye panik yapmak yok. Sakın relaks tamam mı tatlım. ..Doğru diyon ama dayanamiyom yine de 1 gün gitti 11 gün kaldıteskurler tatlim
Sağol canim benim. Ama işte annelik demek ki böyle bişiy alisicaz buna artık. Hep kaygı hep bir korku hep bir telaş. ..Çok sevindim bak boşuna telaş yaptın. Masallah
Sağol tatlim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizide sağlıkla kavustursun hayırla ins.Canïm çok sevindim gözün aydïn allah kucağına almayı nasip etsin
Yaaaa masallahh ne bereketli bi liste olduuu...bu topik cok bereketli oldu cokk...yeni bi yopik acip gebelik takibide yapalimm :)
Sabirr kuzumm...ben ilk 3 gun hicbirsey ama hicbirsey hissetmedimm..3 gun agladim hatta...4. Gun hafif sancilarim basladi..5. Gun ice hissettimm..
ayyyyyyyy ne guzel bi haberr buuu...cok sukurr...rabbim devaminida nasip etsinn... kacinci gunundu ve deger kac cikti arkadasimm..