2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

merhaba arkadaslar benımde transferım 19 kasımda oldu . ama hıc bır belırtı yok ılk uc gun bıraz agrılarım oldu ama baska yok su an aralığın bırınde sonuc baktırcam.hıc agrısı olmayan tutan var mı

İnş canım rabbim kucağına almayi da nasip etsin darısı bize ins:)))

Reactions: WAW
Teşekkür ederm canm bnm valla yazdiklarinizla rahatliyorum

Bn öyle oldu canim bnde baya sıvı toplandı nefes darlığı na kadar geldi bnm ki hastaneye zor yetiştirdiler kaç gün hastanede gözlem altında kaldım ölüyom sandım 32 yumurta toplandı bnde bide e2 degerim çok aşırı yüksekti ondan oldu bnm ki transferim de 4 ay ertelenmişti ozmn

benimde 22 tane toplandı serum verildi sıvı birikimini engellemek için sana yardmcı ilaç verdilermi

Kızlar bende vArım dogum kontrol hapı kullanıyorum ayın 6da ıgnelere başlıyorum aralık 21 de emrıyoları transfer edıcekler uç kere aşılama yaptırdım sonuç negatıf sebebsız kısırlık

Ben yumurta toplandiktan 1 gün sonra vücudumdaki şişlik gitsin diye sogan kabugu kaynattim ve cay gibi ogün hep ictim..şişlik gitti

arkadaşlar merhaba,
Ben aralık ın başında tedaviye başlayacağım nasipse... İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur...
Can'ım aynı donem başlıyoruz aralıgın 6da ınneye başlıcam 21de transfer edılıcek doktor dogum kontrol hapı verdı bır aydır kullanıyorum sanada verdımı

Sagol canım inşaallah hep beraber senin test günün nezaman hayırlısıyla

Merhaba benimde 19 kasımda transferim oldu benm de tam tersi ilk 3 gün tık yoktu sonra ağrılarım oldu hala da var bu adet belirtisi de olablrmiş gebelik belrtisi de. Hiç belrtş göstermeyip olumlu sonuç alanlar da oluyormuş. Ben 30 kasımda test yaptırıcam inşallah hepimizin olumlu güzel sonuçları olur

Geçmiş olsun dayanmalıyız.bende birşey yiyemiyorum hep migde bulantısı ve kasıklarım çokkkk agrıyor dr aradım yatmamı söyledi ama benim minikler yatırmıyor

Bendede oldu canim..28 yumurtam toplandi..bende ice fena olunca serum takildi...bunu gecirecek bi ilac yokmu diye agliyordumm..sadece booooll su dediler ve protein agirlikli beslenmee....

2. Sinde ...dr um..ilerlememesi icin..dostinex...diye bi ilac kullandirdi..yine ohss oldu ama daha hafifdi...10 gunden fazla suruyor... adet olunca geciyor ancaa...banada 2 ay ara verildi tedaviye..

Ben de aynı dertten müzdaribim artık popomun ağrısından duramıyorum. Göbeğim de sertleşti mi ne iğneyi zor vuruyorum. Bir de iştahım açık çok yiyorum. Hep yorgunum halsizim. Test için 5 günüm kaldı Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…