Selam Can'ım ben Bahçeci de yaptırdım Mustafa hocada evet aynen öyle geçen ay toplandı yumurtalar döllendi sonra dondurdular bir ay beklettiler bu ayda transfer yapıldı hatta ardışık transfer biri perşembe biri cymartesi günü bugün hem 6. Hem 4. Günüm yani ama doktorlardan memnunum Cidde'n iyi bi hastane bakalım kısmetKızlar bırsey sorucam sıze, bazı doktorlar genelde bahcecıde yapıldıgını duydum. Yumurta toplanıyormus , toplanan yumurta 1 ay kadar donduruluyormus sonra rahme konuyormuş. Boyle bırsey yasayan bilen var mı ? Normal alınan hemen 3-5 gun sonra konan yumurtadan farkı nedir avantaj olarak ? Tesekkurler
kızlar herkese günaydın.. Benimde ikinci denemem ve yarın belli olacak herşey.. İki gündür hüngür hüngür ağlıyorum.. İnanırmısınız artık iğneleri bile hissetmiyorum hiç bir şey hissetmiyorum.. Rüyalarımda kabus gibi oldular artıkya ameliyat oluyorum ya bi yerlerden kurtulmaya çalışıyorum.. Sabır versin Rabbim güç versin her birimize.. Yaşadığım süreç zor bunun farkındaydım.. Ama bu kadar mı zordu... Rabbim gönlümüzdekini gerçek eylesin tez vakitte.. Ya varis ya şafii ya mubdi yardımcımız ol..
Canim okudum okurken cok uzuldum. Seni anliyorum. Hepimizin basindan geciyor malesef. Dirayetli olmaklazim.
Insallah bu sefer guzel haberlerini verirsin. Icini ferah tut lutfen
Mrba canım,bende vajinal kullanıyorum hemen gelmiyor saatler sonra alkıyor dr sonuna kadar yit demişti çok derinde kalıyor çözülmesi biraz sürüyor ben 3 defa yapıyorum.sen günde kaç tane yapıyorsun.Arkadaşlar birşey sorucam, ben transfer sonrası progestan kullanıyorum vajinadan fitil olarak atıyorum ama yarım saat yatsamda sonra geri geliyor. Sizde de böyle oluyor mu?
Kizlar slm. Bugün öğleden sonra daha yeni baktım. Masallah iniz var yazmış yazmış durmuşsunuz. Kızlar biliyorsunuz benim bugün 14. Günümdu 3. Gun embriyosu 2 adet 10 kasım transferim. 23 kasim da 13. Gundedegerim 68.51 cikmisti.Veee eee bu aksam idrar testinde çıktı. Biraz silik ama çok silik değil. Çok mutlu oldum. Sabah tekrarliyacagim. Bol bol dua edin olurmu...
Evet canim sabah yaptim. Sonuç negatif. Ama dedigim gibi cikmaz daha. Bugün 7.gün. 4.gün embriyosu. Ben de çalışıyorum. Biraz pozitif sonuçları görelim moralimiz iyi olsun. Allahin izniyle buradan yazarız inşallah güzel haberlerimiziÇalışmaya başladım zaten canım.. Ama aklım fikrim sonuçta.. Düşünmekten öyle yoruluyor ki insan.. Eminim hepiniz beni çok iyi anlıyorsunuz.. Test yapmaya bile cesaretim yok.. Sen tekrarladın mı testi canım?
Evet canim sabah yaptim. Sonuç negatif. Ama dedigim gibi cikmaz daha. Bugün 7.gün. 4.gün embriyosu. Ben de çalışıyorum. Biraz pozitif sonuçları görelim moralimiz iyi olsun. Allahin izniyle buradan yazarız inşallah güzel haberlerimizi
Sonrası ne oldu peki hamilelegin. 138 güzel bir değer. Hasret kaldim öyle yüksek bir değer görmeye. 2.de benim 45 ile başladı. Hep sıkıntılı ilerledi. Cok şükürdevam etti ama dedigim gibi hep korktuk. Sonra tedavisiz gebelik yasadim arada. O da 45 ile başladı. O da yavas yavas yükseldi ama 2ye katlamadi. Dış gebelik oldu. 2 ay süründüm. Gün aşırı betahcg vermekten. Bu defa da düşsün diye uğraşıyorsun. Herseyin hayırlısı gercekten. Sen kac yaşındasınB
Bence 6 ve 7 de çıkmaz canmım.. Benim 5. gün embriyosuydu 9. günde çok düşüktü değerim.. 12. günde siilik çizgi çıkmıştı testte. O zamanda değerim yükselmişti zaten 138 olmuştu.. 6. 7. günlerde çıkmaz daha.. İnşallah bugün güzel sonuçlar olur canım.. Hakikaten buna ihityacımız var..
çok inatçı çıktılar gerçekten amin canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah15 gün sürdü benimde canım. Hatta topladıkları ilk gün döllenmedi benim yumurtalarım. O gün büyüttüler biraz daha. 2. Gün döllendi ve 2 günlükken 8 hücreye bölünmüşlerdi :) hocamız bizi biraz uğraştırdı ama hızlı bölünmeye başladı dedi. İnşallah arkadaşım. Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın.
Aynen canımCanim ya cogumuz ayni durumdayiz psikolojilerimiz bizuldu isyer istemez. Sirf bu tup bebek tefavisi sonucunda olan bisey de degil bu. Hepimiz senelerdir bebeklerimizi bekliyoruz, bazilarimizin etrafinda cevresel baskilar, simdiye kadar normal yoldan olur mu diye her ay umutlanmak ve bunu senelerce ardarda yasamak bile psikolojimizi mahvetmeye yeterken iste tedaviye baslayinca sinirler bosaliyor boyle. Allah yardimcimiz olsun
Benimde hep geri geliyorMrba canım,bende vajinal kullanıyorum hemen gelmiyor saatler sonra alkıyor dr sonuna kadar yit demişti çok derinde kalıyor çözülmesi biraz sürüyor ben 3 defa yapıyorum.sen günde kaç tane yapıyorsun.
Bendede aynı durum var. O 10 dakikada emilimini sağlıyomuş. O geri gelen kapsülmüş. Mide gibi sindiremez diyo doktorlar canım :)Arkadaşlar birşey sorucam, ben transfer sonrası progestan kullanıyorum vajinadan fitil olarak atıyorum ama yarım saat yatsamda sonra geri geliyor. Sizde de böyle oluyor mu?
Maşallah canım. Biliyordum . Cok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi da nasip eetsin inşallahKızlarrrrrr 190.47 çıktı 3 kat artmış. .... baronnes canım güncelle beni Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bende günde üç defa kullanıyorum bana başka iğnede vermediler o yüzden geri gelince tedirgin oluyorum. Bende iyice itiyorum bazen 1 saatte yatıyorum ama sonra tuvalete gittiğimde geri gelmiş oluyo. Tedirgin oluyorum biraz bu yüzden.Mrba canım,bende vajinal kullanıyorum hemen gelmiyor saatler sonra alkıyor dr sonuna kadar yit demişti çok derinde kalıyor çözülmesi biraz sürüyor ben 3 defa yapıyorum.sen günde kaç tane yapıyorsun.
Canım macun kıvamında gelmesi normal.Bendede aynı durum var. O 10 dakikada emilimini sağlıyomuş. O geri gelen kapsülmüş. Mide gibi sindiremez diyo doktorlar canım :)
Allah kucagina almayida nasip etdin canimKızlarrrrrr 190.47 çıktı 3 kat artmış. .... baronnes canım güncelle beni Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Kızlarrrrrr 190.47 çıktı 3 kat artmış. .... baronnes canım güncelle beni Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Ayyyy ayyy ayyyyy...isdee buuuu....coook sevindimm seni bekliyordummmmmmm......insallah kat kat artacakkk...kucagina aldigin gunleride gostersin rabbimm..Kızlarrrrrr 190.47 çıktı 3 kat artmış. .... baronnes canım güncelle beni Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?