- 6 Nisan 2011
- 500
- 870
-
- Konu Sahibi Beyaz Patik
Ya öyle mi ne olmuş ki acabaCanim korkutmak istemem ama o hastanede dogum yapacaksan cok dikkatli ol. Ust komsum orda normal dogum yapti yasadiklarini anlatmiyim hic. Ve senin gittigin doktora gidiyordu. Sezeryan dogumda nasildir onu bilmiyorum.
Ya öyle mi ne olmuş ki acababende tam tersine iyi Şeyler duydum hatta orada doğum yapıp memnun olanlara güvenerek en başından beri oraya gidiyorum
Ben daha yüksek biliyordum hatta sgk anlaşması yok diye duymuştum.Ben incirli ethica ya gidiyorum. Normal 1150,sezeryan 1450(ssk). Bi de doktora vericez para.
Ben daha yüksek biliyordum hatta sgk anlaşması yok diye duymuştum.
Çok uygunmuş.
Anladım teşekkürler. Annem İncirli'de benim, senelerce oturdum orada, kadın doğum olmasa da başka doktorları tanıyorum, iyi hastanedir. Fiyatı diğer şişirilmiş hastanelere göre çok çok iyi. Acil bir şey olursa Anadolu yakasından oraya gelmek uzun sürer diye bir de pahalıdır diye baştan vazgeçmiştim, şimdi adını duydukça hüzünleniyorum.Canim bende ethicada yapicam dogumumu. 1150 tl normal dogum olmus demekki ekim ayinda zam geldi gelecek demisti muhasebede konustugum kiz gecen ay 800 tl demisti. Ama bizim doktorda disardan gelecek bu hastanenin kendi dogum fiyati degil. 2000 tlde doktora vericez. Toplamda 3500 e cikariz iviri ziviriyla.
Canım benim doktora da o kadar vereceğiz. Bu fiyatın içine 1 test dahilmiş. Ekstralar olursa en fazla 50 tl falan ödersiniz dediler. Ocakta zam gelir dedi doktor bana. Hastaneden çok doktor önemli benim için. Açıkçası ben sezeryan istiyorum.evimiz uzak incirliye yetişemem diye korkuyorum. Ama benim doktor hiç oralı değil valla normal yapacaksın, sancı gelir fakat açılma olmazsa epidural yaparız diyor. Du bakalımhayırlısı.Canim bende ethicada yapicam dogumumu. 1150 tl normal dogum olmus demekki ekim ayinda zam geldi gelecek demisti muhasebede konustugum kiz gecen ay 800 tl demisti. Ama bizim doktorda disardan gelecek bu hastanenin kendi dogum fiyati degil. 2000 tlde doktora vericez. Toplamda 3500 e cikariz iviri ziviriyla.
Canım benim doktora da o kadar vereceğiz. Bu fiyatın içine 1 test dahilmiş. Ekstralar olursa en fazla 50 tl falan ödersiniz dediler. Ocakta zam gelir dedi doktor bana. Hastaneden çok doktor önemli benim için. Açıkçası ben sezeryan istiyorum.evimiz uzak incirliye yetişemem diye korkuyorum. Ama benim doktor hiç oralı değil valla normal yapacaksın, sancı gelir fakat açılma olmazsa epidural yaparız diyor. Du bakalımhayırlısı.
Cnm bende palmiye de akın karaca ya gidiyorum..nasıl memnun kaldin mi süleyman beydenKızlar yazdığınız rakamlar ne kadar yüksek böyle ben iskenderun da yaşıyorum palmiye hastanesi dr süleyman aslan a gidiyorum muayene 50 doğum için konuşmadım ama 1000 ve 1500 arası bir şeydir istanbul uçmuş vallahi allah kolaylık versin