2015 Kasım Annelerinin Hastane ve Doktor Seçimi

Kızlar yazdığınız rakamlar ne kadar yüksek böyle ben iskenderun da yaşıyorum palmiye hastanesi dr süleyman aslan a gidiyorum muayene 50 doğum için konuşmadım ama 1000 ve 1500 arası bir şeydir istanbul uçmuş vallahi allah kolaylık versin

Canim korkutmak istemem ama o hastanede dogum yapacaksan cok dikkatli ol. Ust komsum orda normal dogum yapti yasadiklarini anlatmiyim hic. Ve senin gittigin doktora gidiyordu. Sezeryan dogumda nasildir onu bilmiyorum.
Ya öyle mi ne olmuş ki acaba bende tam tersine iyi Şeyler duydum hatta orada doğum yapıp memnun olanlara güvenerek en başından beri oraya gidiyorum

Ya öyle mi ne olmuş ki acaba bende tam tersine iyi Şeyler duydum hatta orada doğum yapıp memnun olanlara güvenerek en başından beri oraya gidiyorum

Canim simdi buraya yazip korkutmak istemem kimseyi ama herkesin yorumlari farkli olabiliyor. Sen memnunsan sorun yok. Sadece dogum aninda karnina bastirmamalari uyarisinda bulun.

Bende İstanbul Cerrahi hastanesinde doğum yapacağım. Aslında fiyatı uçuk bir hastane biz bir tanıdık indirimi almamıza rağmen fiyatı halen yüksek. Sezeryan doğum 4500 TL. olacak. Suit oda 2 gece kalınacak. Tüm tahliller ve bebeğin ilk tahlilleri ,ilk aşısı, işitme tesi vs. dahil .Refakatçi yemeği de dahil olacakmış. Artık bakalım memnun kalacağımızı umuyorum.

Ben incirli ethica ya gidiyorum. Normal 1150,sezeryan 1450(ssk). Bi de doktora vericez para.

Ben daha yüksek biliyordum hatta sgk anlaşması yok diye duymuştum.
Çok uygunmuş.

Canim bende ethicada yapicam dogumumu. 1150 tl normal dogum olmus demekki ekim ayinda zam geldi gelecek demisti muhasebede konustugum kiz gecen ay 800 tl demisti. Ama bizim doktorda disardan gelecek bu hastanenin kendi dogum fiyati degil. 2000 tlde doktora vericez. Toplamda 3500 e cikariz iviri ziviriyla.

Anladım teşekkürler. Annem İncirli'de benim, senelerce oturdum orada, kadın doğum olmasa da başka doktorları tanıyorum, iyi hastanedir. Fiyatı diğer şişirilmiş hastanelere göre çok çok iyi. Acil bir şey olursa Anadolu yakasından oraya gelmek uzun sürer diye bir de pahalıdır diye baştan vazgeçmiştim, şimdi adını duydukça hüzünleniyorum.

Canım benim doktora da o kadar vereceğiz. Bu fiyatın içine 1 test dahilmiş. Ekstralar olursa en fazla 50 tl falan ödersiniz dediler. Ocakta zam gelir dedi doktor bana. Hastaneden çok doktor önemli benim için. Açıkçası ben sezeryan istiyorum.evimiz uzak incirliye yetişemem diye korkuyorum. Ama benim doktor hiç oralı değil valla normal yapacaksın, sancı gelir fakat açılma olmazsa epidural yaparız diyor. Du bakalımhayırlısı.

Ben hastaneye gittim konustum direk muhasebeyle. Normal dogum 800 tl dediler. Suit oda istenirse 200 tl farki varmis.Ama 10 gun onceden rezerve etmek gerekiyormus. Normal dogumda rezerve gibi bir imkan olmuyor tamamen sansina kalmis o gun bossa gecersin. Ekim ayinda zam gelecek dedi kiz bu fiyat eylul ayi fiyatiydi. Ben ilk dogumuda burda yaptim ilgili ve temizdi hastane. Ayrica evimede cok yakin.

Arkadaslar merhaba,

Medipol kozyatagi
Memorial atasehir
Medical park goztepe
Ve tabi bir de aklimda dursun dedigim,camlica erdem hastanesi var.

Bu hastanelere gideniniz,memnun olaniniz,fiyat bilgisi alaniniz var mi?

Maslak acibadem,
Opr. Dr+ epidural sezaryen+ikiz gebelik 5000 civari. Prof olunca 8000 tl.
(Iki gun hastanede yatis, 2 gunluk bebek yogun bakimi,bebek tahlil_isitme testi, refakatci ve yemek ucreti fiyata dahil)
Hastane ve hizmet super ama cok pahali,evime de uzak. Hastane arayisindayim.

Bu hastanelerden onerebileceginiz var mi,dr vs?

Mrb
Ben de maslak acibademi istemistim konforundan dolayi fakat hem evine uzakligi hem de ucretinin fazla olmasi nedeniyle (bana 12000 normal, 18000 sezeryan demislerdi siz nerden aldiniz 5000-8000 arasi fiyati cok dusuk geldi) tercih edemedim. Ve tercihimi memorial atasehirden yana kullandim.. dr.bilgi gokcandi dr.um. epidural+spinal (kombo) sezeryan oldum. 6200tl tuttu cok da memnun kaldim. Hem hemsirelerin ilgisinden hem dr.umdan hem de anestezi dr.u ilknur hn.dan. tek sorun hasta odalari biraz kucuk. Bunun disinda sıkıntı yasadigim hicbisey yoktu cok sukur..

Cnm bende palmiye de akın karaca ya gidiyorum..nasıl memnun kaldin mi süleyman beyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…