- 29 Haziran 2015
- 780
- 729
- 39
-
- Konu Sahibi Beyaz Patik
geçen sene ki okulumdan iki arkadaşım orada doğum yapmış,ikisi de çok kötü demişlerdi.doğumda sıkıntı yaşamışlar.bunlar ilk ağızdan duyduklarım.onun dışında da erdemle ilgili iyi şeyler duymadım benİstanbul Çamlıca Erdem Hastanesi ile ilgili bilginiz var mı ?
Özel gaziosmanpaşa nın ne kadar fiyatları bilgin varmı ssk lı için?Ben daha karar veremedim ama okmeydanı özelde normal 600 zorunlu sezaryan 800 isteğe bağlı sezeryan 1000. Öyleydi en son 7-8 ay önce sorduğumda.
Bilge hastahanesi tek kişilik oda normal doğum 750 başkasıyla aynı odada kalırım diyosanız 550; sezeryan 950 galiba.
Özel gaziosmanpaşa hastahanesinde yapmayı düşünüyorum pahalı baya ama hijyen açısından.
Şuan bilmiyorum ama 1800 civarıydı normal doğum oda en en en ucuz haliydi 3000 e kadar çıkan paketleri vardı öğreniceğim bir kaç güne yazarım :)Özel gaziosmanpaşa nın ne kadar fiyatları bilgin varmı ssk lı için?
Memorial hizmet hastanesi
Meltem eğilmez
İlk doğumumuda onda yapmıştım
Çokta severim kendisini
Şu anki fiyatlarını bilmiyorum henüz
İnşallah yine normal doğum olur
Muayne ücret 140
Meltem hanım süperdir :)merhaba..
bende Meltem Hanıma gidiyorum.. çok memnunum kendisinden
Fiyatı ne kadar ki kredi çekiceksiniz. Çamlıca erdemde de geçenlerde yeni doğum yapan kadınla bebeği enfeksiyondan olmuşBiz de sanırım Gülnihal Bülbül ile çalışacağız.
Eşimle doğum için kredi çekmeyi düşünüyoruz.
Düşündük , taşındık en içimizi rahatlatan ve mantıklı gelen bu oldu.
Çok üzücü bir durum.Fiyatı ne kadar ki kredi çekiceksiniz. Çamlıca erdemde de geçenlerde yeni doğum yapan kadınla bebeği enfeksiyondan olmuş
kartınız varsa limitini arttırıp kartla ödesen daha iyi olmaz mı? en azından kredinin ekstra masraflarına girmemiş olursunÇok üzücü bir durum.
Birikmiş paramız olmadığı için doğum hangi doktor ya da hastanede olursa olsun kredi çekmek durumundayız.
ben de inşallah central hospitalda yapacağım doğumu ama sezaryende 2 gece kalınıyor diye biliyordum. tek gece mi kalınıyor?? ertesi gün hemen çıkıyor muyuz hastaneden?Sgkli Doğumlar Dr dahil
Normal 1450 1 gün 1 gece ve refakatçi dahil
Sezaryen zorunlu 2050 2 gün 1 gece
Isteğe bağlı 3550 (kan tahlili dahi)
Kan tahlilleri 270
500 epidural normal fark
Sezeryande spinal 300 fark
Suit oda fark 230
Bebek sünneti Üroloji 550
Doktor olarak da Fatmanur Hanım , Başak Hanım
Bunlar paket fiyatlar olması lazım , diğer gece için para alınıyor mu bilmiyorum , belki de alınmıyordur.ben de inşallah central hospitalda yapacağım doğumu ama sezaryende 2 gece kalınıyor diye biliyordum. tek gece mi kalınıyor?? ertesi gün hemen çıkıyor muyuz hastaneden?
Ben Güneşli Medicine Hospital'a gidiyorum. Doktorum Fatma Kasapoğlu. Muayene ücreti 40tl doğum ücreti de normal doğum 900 sezaryen zorunlu 1200 dü sanırım ssk lı fiyatı. Odaların hepsi tek kişilikmiş, tüm doğumhane personeli bayan ve fiyatlara oda ve doğum sonrası bebeğin kontrolü bakımı vs dahilmiş hatırladığım kadarıyla.