2015 Kasım Annelerinin Hastane ve Doktor Seçimi

Bana orada Bülent Bey'i önerdiler, ama ona sıra almak çok zor. İki ay sonrasınag ün veriyorlar. Bu kadar yoğun bir doktor zaten çok da zaman ayıramaz sana diye düşündüm. O yüzden kontrollerime hep Zeynep Hanım'a gittim. Kendisi son kontrolüme kadar iyi ilgilendi. Yapmam gerekenleri söyledi, sorularımı cevapladı. En son ayrıntılı ultrasonu da orada yaptırdım. Sanırım onun için 150 ya da 200 lira ödeme yaptım. Ayrıntılıdan sonra sekreter doktorumdan da randevu vermişti. Ultrasondan 5 dk sonra da doktoruma kontrole girdim, fakat doktor her şey normal, bana soracağınız bir şey var mı dedi. Yani sırf bunun için doktora girmek zorunda kaldım. Belki doktorla alakalı değil, hastane politikası bilmiyorum ama 70 lira da ona ödeme yapmak zorunda kaldım, sırf bu bir dakikalık konuşma için. Muayene ücreti 70 lira. Yoksa doktordan herhangi olumsuz tepki görmedim. Bir de doğum ne zaman olur dedim, 42. haftaya kadar bekleniyor mu diye sordum. O da kimse 42. haftaya kadar beklemez. 40 haftayı 3 4 gün geçerse eğer suni sancı verilip doğum başlatılır dedi. Kafam allak bullak. Örneğin benim doğumum 25 haziran diye beklenirken ben 6 temmuz da doğmuşum, arada 10 gün var. Annem hep bunu söyler durur. Anlıyorum doktorlar da herhangi bir komplikasyon olmasın, bebek ya kakasını yerse diye düşünüyorlar sanırım ama benim de hamile olarak sanırım bu konuları düşünmeye hakkım var.

Allah hepimize hayırlı doğumlar versin nihayetinde.

Ben daha karar veremedim ama okmeydanı özelde normal 600 zorunlu sezaryan 800 isteğe bağlı sezeryan 1000. Öyleydi en son 7-8 ay önce sorduğumda.
Bilge hastahanesi tek kişilik oda normal doğum 750 başkasıyla aynı odada kalırım diyosanız 550; sezeryan 950 galiba.
Özel gaziosmanpaşa hastahanesinde yapmayı düşünüyorum pahalı baya ama hijyen açısından.

Ben daha karar veremedim ama okmeydanı özelde normal 600 zorunlu sezaryan 800 isteğe bağlı sezeryan 1000. Öyleydi en son 7-8 ay önce sorduğumda.
Bilge hastahanesi tek kişilik oda normal doğum 750 başkasıyla aynı odada kalırım diyosanız 550; sezeryan 950 galiba.
Özel gaziosmanpaşa hastahanesinde yapmayı düşünüyorum pahalı baya ama hijyen açısından.
Özel gaziosmanpaşa nın ne kadar fiyatları bilgin varmı ssk lı için?

Memorial hizmet hastanesi
Meltem eğilmez
İlk doğumumuda onda yapmıştım
Çokta severim kendisini
Şu anki fiyatlarını bilmiyorum henüz
İnşallah yine normal doğum olur
Muayne ücret 140

merhaba..
bende Meltem Hanıma gidiyorum.. çok memnunum kendisinden :KK200:

merhaba..
bende Meltem Hanıma gidiyorum.. çok memnunum kendisinden :KK200:
Meltem hanım süperdir :)
Ben eski hastasiyim
Simdi hastane yenilendi tabi
Eskiden cok kalabalik olurdu cok sira beklerdik
Memorial alinca cok duzeldi neyseki
Ilk dogumumuda o yaptirdi
Cok guven verir insana
1 eylulde randevum var benim:)

Biz de sanırım Gülnihal Bülbül ile çalışacağız.
Eşimle doğum için kredi çekmeyi düşünüyoruz.
Düşündük , taşındık en içimizi rahatlatan ve mantıklı gelen bu oldu.

Biz de sanırım Gülnihal Bülbül ile çalışacağız.
Eşimle doğum için kredi çekmeyi düşünüyoruz.
Düşündük , taşındık en içimizi rahatlatan ve mantıklı gelen bu oldu.
Fiyatı ne kadar ki kredi çekiceksiniz. Çamlıca erdemde de geçenlerde yeni doğum yapan kadınla bebeği enfeksiyondan olmuş

Sgkli Doğumlar Dr dahil

Normal 1450 1 gün 1 gece ve refakatçi dahil
Sezaryen zorunlu 2050 2 gün 1 gece
Isteğe bağlı 3550 (kan tahlili dahi)

Kan tahlilleri 270
500 epidural normal fark
Sezeryande spinal 300 fark

Suit oda fark 230
Bebek sünneti Üroloji 550

Doktor olarak da Fatmanur Hanım , Başak Hanım
ben de inşallah central hospitalda yapacağım doğumu ama sezaryende 2 gece kalınıyor diye biliyordum. tek gece mi kalınıyor?? ertesi gün hemen çıkıyor muyuz hastaneden?

ben de inşallah central hospitalda yapacağım doğumu ama sezaryende 2 gece kalınıyor diye biliyordum. tek gece mi kalınıyor?? ertesi gün hemen çıkıyor muyuz hastaneden?
Bunlar paket fiyatlar olması lazım , diğer gece için para alınıyor mu bilmiyorum , belki de alınmıyordur.
Benim bir arkadaşım orada doğum yaptı birkaç ay önce , ondan almıştım bu bilgileri.

Atasehir memorial bilgi gokcan'a gidiyorum. Dr.umdan cok memnunum. Enerjisi cok yuksek. Umarim hep boyle gider. OSS'li (ozel saglik sigortali) fiyatlar normal 6500 tl, sezeryan 8300 tl. Epidural vs.yi sormadim dusunmedigim icin. Normalde 1 gece yatis, sezeryanda 2 gece yatis dahil. Yenidogan bakim unitesi mevcut. Cocuk dr.vs gerekecek hersey fiyatlara dahil. Suit oda isterseniz 500tl gecelik fark istiyorlar.

Doktor araştırmalarım devam ediyor.Doğal doğum yaptıran doktorları araştırdım.Doktorların tümü Anadolu Yakası'nda.

İlk olarak Gülnihal Bülbül ile başlayacağım. Duruma göre 2 alternatifimiz daha var.

Muayene Ücreti 270 lira nakit , doğum ücreti 5000 lira . Ebe fiyatı dahil değil . Çalıştığı hastaneler Özel Göztepe Hastanesi , Kadıköy Acıbadem , Acıbadem Şifa . Hastane ücreti doktor dışarıdan gelip anlaşmalı olduğunda doktorun vereceği fiyat oluyormuş.Ben Göztepe Hastanesi'ni aradım. 3200 normal , 3600 sezaryen ; ama bu fiyatlardan daha düşük oluyormuş ücret.

Ebru Arıtürk
Muayene Ücreti 200 ( Kredi Kartı kabul ediliyor.)
Doğum Ücreti 3500 lira , fiyata ebe ücreti dahil.
Çalıştığı hastaneler Koşuyolu Medipol , Ataşehir Memorial

Saliha Eroğlu
Muayene Ücreti 170 lira
Doğum Ücreti 2500 lira . Ebe ücreti dahil değil 500-1000 lira arasında değişiyormuş.
Çalıştığı hastaneler Özel Göztepe Hastanesi , Koşuyolu Medipol
Doğuma da 1200 -1300 civarı bir Ücret ödeniyormuş.

Bugun ethica incirli hastanesine gittim, benim doktorum disardan gelicek.

Dr. Ayse buyukogut 180 tl muayene ucreti
Ethica incirli hastanesi doktor haric normal dogum fiyati anne bebek paketi seklinde 1 gece yatisli 800 tl. Suit oda farki 200 tl ama 10 gun onceden rezerve etmek gerekiyormus benim beklenen dogum normal olacagi icin ayarlama durumum yok o gun musait olursa gecebilicez. Epidural istenirse 450 tl farki var. Ama ekim ayinda fiyatlara zam gelecekmis tekrar fiyat alicam.

Doktoruma da 2000 tl vericez dogum parasi.

Yani toplamda normal dogum 3000 tlye geliyor ekstra birsey cikmazsa.

Ben Güneşli Medicine Hospital'a gidiyorum. Doktorum Fatma Kasapoğlu. Muayene ücreti 40tl doğum ücreti de normal doğum 900 sezaryen zorunlu 1200 dü sanırım ssk lı fiyatı. Odaların hepsi tek kişilikmiş, tüm doğumhane personeli bayan ve fiyatlara oda ve doğum sonrası bebeğin kontrolü bakımı vs dahilmiş hatırladığım kadarıyla.

Ben Güneşli Medicine Hospital'a gidiyorum. Doktorum Fatma Kasapoğlu. Muayene ücreti 40tl doğum ücreti de normal doğum 900 sezaryen zorunlu 1200 dü sanırım ssk lı fiyatı. Odaların hepsi tek kişilikmiş, tüm doğumhane personeli bayan ve fiyatlara oda ve doğum sonrası bebeğin kontrolü bakımı vs dahilmiş hatırladığım kadarıyla.

Canim korkutmak istemem ama o hastanede dogum yapacaksan cok dikkatli ol. Ust komsum orda normal dogum yapti yasadiklarini anlatmiyim hic. Ve senin gittigin doktora gidiyordu. Sezeryan dogumda nasildir onu bilmiyorum.

X