- 29 Haziran 2015
- 780
- 729
- 39
- Konu Sahibi Beyaz Patik
Bana orada Bülent Bey'i önerdiler, ama ona sıra almak çok zor. İki ay sonrasınag ün veriyorlar. Bu kadar yoğun bir doktor zaten çok da zaman ayıramaz sana diye düşündüm. O yüzden kontrollerime hep Zeynep Hanım'a gittim. Kendisi son kontrolüme kadar iyi ilgilendi. Yapmam gerekenleri söyledi, sorularımı cevapladı. En son ayrıntılı ultrasonu da orada yaptırdım. Sanırım onun için 150 ya da 200 lira ödeme yaptım. Ayrıntılıdan sonra sekreter doktorumdan da randevu vermişti. Ultrasondan 5 dk sonra da doktoruma kontrole girdim, fakat doktor her şey normal, bana soracağınız bir şey var mı dedi. Yani sırf bunun için doktora girmek zorunda kaldım. Belki doktorla alakalı değil, hastane politikası bilmiyorum ama 70 lira da ona ödeme yapmak zorunda kaldım, sırf bu bir dakikalık konuşma için. Muayene ücreti 70 lira. Yoksa doktordan herhangi olumsuz tepki görmedim. Bir de doğum ne zaman olur dedim, 42. haftaya kadar bekleniyor mu diye sordum. O da kimse 42. haftaya kadar beklemez. 40 haftayı 3 4 gün geçerse eğer suni sancı verilip doğum başlatılır dedi. Kafam allak bullak. Örneğin benim doğumum 25 haziran diye beklenirken ben 6 temmuz da doğmuşum, arada 10 gün var. Annem hep bunu söyler durur. Anlıyorum doktorlar da herhangi bir komplikasyon olmasın, bebek ya kakasını yerse diye düşünüyorlar sanırım ama benim de hamile olarak sanırım bu konuları düşünmeye hakkım var.
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin nihayetinde.
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin nihayetinde.