2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Aşıdan geldik biz teyzeleri yawrum agladi tabi bnmde icim eridi resmen hemsire hemen koynuma soktu susuverdi kuzucum hemen kokunu alsinki sakinlessin dedi...4 kilo olduk biz rabbim nekdr buyuk 2600 du 1 ay once aglamaktan helak olmustum zayiflio die hemsire cok sasirdi masallah bn bukadar beklemiyordum dedi standartin cok ustume cikmis hep boyle dewam edin dedi okadar mutlu oldumki anlatamam...hemsiremiz cok iyi cok guzel motive edio...korunmak icin 3 aylik igne vurul dedi emzirem annelere bunu yapioruz dedi hicbir sakincasi yok dedi
Masallah tostosa masallah.. Allah nazarlardan korusun. Ilk ay asisinda benimki de cok agladi hatta bi ara befesi kesildi sandim odum patladi dr vurmustu bizimkini diyorum noldu buna ayy nefesi gitti kitlendi cocuk. Dr tabi rahat dur simdi gelicek kendine sakin ol diyo. Tabi geldi kendine de benden gidenleri anlatamam..

Masallah tostosa masallah.. Allah nazarlardan korusun. Ilk ay asisinda benimki de cok agladi hatta bi ara befesi kesildi sandim odum patladi dr vurmustu bizimkini diyorum noldu buna ayy nefesi gitti kitlendi cocuk. Dr tabi rahat dur simdi gelicek kendine sakin ol diyo. Tabi geldi kendine de benden gidenleri anlatamam..
Aman allahim kesin bayilirdim hemsire bacagini tut dio bn nasil tutarim diorum gel ozmn igneyi sen yap bn bacagini tutarim dierek dalga gecio bnle hatun :KK48:

Kolay gelsin masallah kuzuya ses etme annesi uyusun.

Ohh miss afiyet olsun. Bak sana bir oneri vereyim tost ekmeklerinin icini hazirla birkac tane dolapta dursun her sabah bir tane bas makinada yanina da yumurta hasla oturdugun yerde ye.
Saol canm evin
Kolay gelsin masallah kuzuya ses etme annesi uyusun.

Ohh miss afiyet olsun. Bak sana bir oneri vereyim tost ekmeklerinin icini hazirla birkac tane dolapta dursun her sabah bir tane bas makinada yanina da yumurta hasla oturdugun yerde ye.
Evin isi bitti uyandi yemege firsat olmadi bu dedigini drgerlendircem e tabi insan iki cocuklu olunca pratik oluyo becerikli hatun

Saol canm evin

Evin isi bitti uyandi yemege firsat olmadi bu dedigini drgerlendircem e tabi insan iki cocuklu olunca pratik oluyo becerikli hatun

Rahat edersin hatta pinarin kucuk kahvaltiliklari var labne tereyag bal tek kullanimlik onlarda al her sabah birer tane ac ye. Benim kiz cok seviyor bende kutusuyla aliyorum hepsinden 1 ay gidiyor.

Benim klitorisin orasi sizliyor ya 2 3 gundur bir de baloncuk gibi patliyo bisiler.hav kacagi mi var ne?ordan da mi gaz ciksrmaya basladim yoksa:KK70::KK70::KK70:

Aşıdan geldik biz teyzeleri yawrum agladi tabi bnmde icim eridi resmen hemsire hemen koynuma soktu susuverdi kuzucum hemen kokunu alsinki sakinlessin dedi...4 kilo olduk biz rabbim nekdr buyuk 2600 du 1 ay once aglamaktan helak olmustum zayiflio die hemsire cok sasirdi masallah bn bukadar beklemiyordum dedi standartin cok ustume cikmis hep boyle dewam edin dedi okadar mutlu oldumki anlatamam...hemsiremiz cok iyi cok guzel motive edio...korunmak icin 3 aylik igne vurul dedi emzirem annelere bunu yapioruz dedi hicbir sakincasi yok dedi
Banada oyle dedı hemsre 3 aylk ıgne ama nette ktu seyler yjzıo spıral dusunuorm bn sn ıgne mı wurdrcn

Az yede isak tut dicem.de zaten az yion olmaz o laf simdi. Bebisleri uyuttum bende uyudum dinlendim sanki cok is yapmosim gibi. Az bisiler yiim bari ya aboo daha nevresimimi deistirecem ben
Benimde makinada camasirlar var asmam lazim kusa kusa bebegin temiz camasiri kalmadi
Cok acim ben ya cokkk

Hadi kiz kusrum ben sana geliyon goruyon beni bi slmda vermiyon bak baska kanka yaparim kendime mealea zey-mur zey-mur gibi:KK48:
Aksama is arkadaslrim gwlcek evi topladim bebisi emziriyom simdi
Gecmis olsun bebis iyimi 2.ay asisi dimi bu
Yok hyr ilk ay asisiydi bu...bebisimin yeni huyu telefonu elime alinca aglamaya baslio onu birak bnmle ilgilen der gibi sanki...aksam kv.ye gittik yemege herkes sevdi kucakta gezdi gece pek durmadi huysuzlandi kuzucum birturlu yazamadim sana uyucam dedim ya nerdeeeee beyfendi uyandi kucagimda sabahi ettik sabah anneme dedim siz gidene kadar al azicik sunuda bnde biraz uyuyim yarim saat uyumusum sabah 8 de...annemle babami yolcu ettim ptesiye kadr kv gelicekmis ptesi...ustayida getirtio esim saolsun umrunda bile degil bnm durumum bna giciklik olsun die getirtio o adami ben istemedim ya inadina tersini yapip bnden intikam alicak kv.de kesin oyuzden gelicek zatem demisti bebege bakamam ben yemek falan yaparim demisti...vay bnm dertli basim vay bnm kaderim

X