- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Bakim benim dr iyi dikmis mi? Haftaya belli olAh ah ben kiz olmusumyapamiyorum vajinusmusmu oldum acep bebekten sknra
Bebek memede gegirdi
Saol cnm ya bnd okadr beklemiodum acikcasi... kv.nin kizkardesinin kizi ekimde dogum yapmisti 2 aylik yani bebek aksam dioki kv dioki masallah mevranin bebegi 4.5 kilo olmus aman soylemeyim dilimi isirayim annmede yanimda zaten kizkardesim cok guzel bakar...okadr sinir oldumki sanki anneme laf sokuomus gibi oldu ne geregi vardi oyle bisey demenin bnde ptesi dicem bizimkide 4 kilo olmus yeni bir aylik olmamiza ragmen guzel kilo almis annem guzel bakmis bebegime sutumde iyi yaramis masallah...ferrace masallah yavruna cok guzel kilo almis. Sutun guzel yaramis.
Herkes acccKızlar bebegmı emzırırken uyudu karnım guruldadı ve bebsm uyandı ben sok .d .d
Yaptim kiz bebis izin verse yicem kimil kimil yaKiz ac ac nasi sutun olacak kalk pratik bisiler ye bari
Catlada patla kaptim kankani ilgilenmeyenin kankasiyla ilgilenirlercok komiksin yaaa...buarada kabul etmem yeni kanka yapamazsin
Benimki yatirip ustunu acinca susuyo isim olunca ben ole borakiyom bi 15 dk falan idare ediyoYaptim kiz bebis izin verse yicem kimil kimil ya
Bence burda birbirimizi gaza getirelim gorevler verelim yoksa hicbirinizin kalkacagi yok
Benimde aksama misafirler var buyuk ihtimal sevmek isticekler uyusada bari baska odaya koysamYok hyr ilk ay asisiydi bu...bebisimin yeni huyu telefonu elime alinca aglamaya baslio onu birak bnmle ilgilen der gibi sanki...aksam kv.ye gittik yemege herkes sevdi kucakta gezdi gece pek durmadi huysuzlandi kuzucum birturlu yazamadim sana uyucam dedim ya nerdeeeee beyfendi uyandi kucagimda sabahi ettik sabah anneme dedim siz gidene kadar al azicik sunuda bnde biraz uyuyim yarim saat uyumusum sabah 8 de...annemle babami yolcu ettim ptesiye kadr kv gelicekmis ptesi...ustayida getirtio esim saolsun umrunda bile degil bnm durumum bna giciklik olsun die getirtio o adami ben istemedim ya inadina tersini yapip bnden intikam alicak kv.de kesin oyuzden gelicek zatem demisti bebege bakamam ben yemek falan yaparim demisti...vay bnm dertli basim vay bnm kaderim
Masallah canim bebigine ne guzel gelismis kv.de amma patavatsiz kadin ya bu kacinci bole.Saol cnm ya bnd okadr beklemiodum acikcasi... kv.nin kizkardesinin kizi ekimde dogum yapmisti 2 aylik yani bebek aksam dioki kv dioki masallah mevranin bebegi 4.5 kilo olmus aman soylemeyim dilimi isirayim annmede yanimda zaten kizkardesim cok guzel bakar...okadr sinir oldumki sanki anneme laf sokuomus gibi oldu ne geregi vardi oyle bisey demenin bnde ptesi dicem bizimkide 4 kilo olmus yeni bir aylik olmamiza ragmen guzel kilo almis annem guzel bakmis bebegime sutumde iyi yaramis masallah...
Tmam aglma ypmiycmcok komiksin yaaa...buarada kabul etmem yeni kanka yapamazsin
Hssta olur yapamam oleBenimki yatirip ustunu acinca susuyo isim olunca ben ole borakiyom bi 15 dk falan idare ediyo
Detaylimi anlatcaksin misir patlatiyimmiNaber kızlar anca girebildim sabahtan beri. Bugün dr kontrolü vardı. Yavrum bir kustu dr paçayı zor kurtardı. Zıpladı resmendaha yeni emzirmiştim hemde, o kocaman dondurma çubuğugibi tahtayı bebeğimin gırtlağına kadar sokarsa kusar tabi
Bu arada doğumdan sonra açılışı yaptık kızlar. Ayrıntıyı anlatırım
Ev sicak degilmi bnmkide ustunde battaniye tutmuo ya ozellikle kollarini asla ortturmuoHssta olur yapamam ole
Ohhh be soguk sular serptin icime bnde yuz ustu yatirdim yemekleri yaptim bu sayede ama cnm cikti cik salona kontrol et in mutfaga yemegi karistir öldüm resmenTmam aglma ypmiycm
Ozlem misirin yanina cayda iyi gider ha ama bebeklerden firsat yokkiDetaylimi anlatcaksin misir patlatiyimmi
Ben bugun enginar,bamya birde ev eristesi yaptimValla çok iyi fikir cnm p.tesi başlayalım. Hem görev hem yemek fikri verelim. Ben bişey yapamıyorum yoksa
Ole aman aman bi sicakligi yok ben tisortle geziyomEv sicak degilmi bnmkide ustunde battaniye tutmuo ya ozellikle kollarini asla ortturmuo