2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

ferrace masallah yavruna cok guzel kilo almis. Sutun guzel yaramis.
Saol cnm ya bnd okadr beklemiodum acikcasi... kv.nin kizkardesinin kizi ekimde dogum yapmisti 2 aylik yani bebek aksam dioki kv dioki masallah mevranin bebegi 4.5 kilo olmus aman soylemeyim dilimi isirayim annmede yanimda zaten kizkardesim cok guzel bakar...okadr sinir oldumki sanki anneme laf sokuomus gibi oldu ne geregi vardi oyle bisey demenin bnde ptesi dicem bizimkide 4 kilo olmus yeni bir aylik olmamiza ragmen guzel kilo almis annem guzel bakmis bebegime sutumde iyi yaramis masallah...

Naber kızlar anca girebildim sabahtan beri. Bugün dr kontrolü vardı. Yavrum bir kustu dr paçayı zor kurtardı. Zıpladı resmen daha yeni emzirmiştim hemde, o kocaman dondurma çubuğugibi tahtayı bebeğimin gırtlağına kadar sokarsa kusar tabi

Bu arada doğumdan sonra açılışı yaptık kızlar. Ayrıntıyı anlatırım

Benimde aksama misafirler var buyuk ihtimal sevmek isticekler uyusada bari baska odaya koysam
Kiz farkli farkli yemkler iste bn olsam ole yaparim
Esinede bise dicem simdi olmiyck

Masallah canim bebigine ne guzel gelismis kv.de amma patavatsiz kadin ya bu kacinci bole.

Detaylimi anlatcaksin misir patlatiyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…