- 12 Temmuz 2006
- 35.023
- 30.394
- 60
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.741
Baya bi gec yazdm kusura bakma sorun zaten pekte duskun sayilmaz bu arada hayırlı Cumalar...Eger emmeyi seven bi bebekse birakmiyor zaten canim. Sonucta isin bide duygusal boyutu var
rezene cayina kimyon dokuyorum iciyorum yeni basladim iyi geldi gibi geceleri uyku uyutmuyo ihlamuruda denerim insalh iyi gelirrallah analı babalı büyütsün bebeğini bebism hayırlı evlat olur inşallah ben doğumdan bir hafta sonra sabah ıhlamur kimyon akşam rezene kimyon içtim çok şükür gaz sıkıntısı yaşamadık ama sen yinede bi doktoruna danış istersen.
metsil verdi dr gecirmiyo gazini heo ayni seviyede cikiyo ama ayni sanciyi cekiyo cocuk uzuluyorum aglayip duruyo kivraniyo yavrumrezene cayina kimyon dokuyorum iciyorum yeni basladim iyi geldi gibi geceleri uyku uyutmuyo ihlamuruda denerim insalh iyi gelirr
metsil verdi dr gecirmiyo gazini heo ayni seviyede cikiyo ama ayni sanciyi cekiyo cocuk uzuluyorum aglayip duruyo kivraniyo yavrum
Sabahın o saatinde neden yatakda değilsin yağmurun kızçesi:)eskilerden bu da gelmiş bak abloş
Sence ablaSabahın o saatinde neden yatakda değilsin yağmurun kızçesi:)
NeyyyyKızlar neredesiniz baya bi sessiz buldum ortamı hiç böyle olmazdı napıyorsunuz keyifler nasıl sanırm ben yine hamileyimtam emin degil supeleniyorum kendimdenn ufff ...
Sen baglama bi dra baglat benceHayırlısı neyse o olsun canım.ben tuplerimi bağlamayı dusunuyorum valla.