2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

erken doğum ama çok iyizzz gece uykularııı bittiiii yaa
gaz giderici bişeyler önerinnn yoksa kafayı yicemmmmm

allah analı babalı büyütsün bebeğini bebism hayırlı evlat olur inşallah ben doğumdan bir hafta sonra sabah ıhlamur kimyon akşam rezene kimyon içtim çok şükür gaz sıkıntısı yaşamadık ama sen yinede bi doktoruna danış istersen.

rezene cayina kimyon dokuyorum iciyorum yeni basladim iyi geldi gibi geceleri uyku uyutmuyo ihlamuruda denerim insalh iyi gelirr

rezene cayina kimyon dokuyorum iciyorum yeni basladim iyi geldi gibi geceleri uyku uyutmuyo ihlamuruda denerim insalh iyi gelirr
metsil verdi dr gecirmiyo gazini heo ayni seviyede cikiyo ama ayni sanciyi cekiyo cocuk uzuluyorum aglayip duruyo kivraniyo yavrum

Kızlar neredesiniz baya bi sessiz buldum ortamı hiç böyle olmazdı napıyorsunuz keyifler nasıl sanırm ben yine hamileyim tam emin degil supeleniyorum kendimdenn ufff ...

Kızlar neredesiniz baya bi sessiz buldum ortamı hiç böyle olmazdı napıyorsunuz keyifler nasıl sanırm ben yine hamileyim tam emin degil supeleniyorum kendimdenn ufff ...
Neyyyy@mazef kos kos taze dedikodu varhakkinda hayirlisi canim. Burda takilmiyoz pek. Baska topiklere yelken actik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…