2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

26432_buyuk_zoom.jpg
201525174232_minnie_tea_time_yatak_ortusu.jpg

Bebelere hediye getirdim:)
Benimde var bunlardan demekki bende bebeğim:KK70:

selam şekerler hiç sıkılmadan sohbetinizi baştan sona okudum harikasınız ama son günlerde pek fırsat bulamıyorsunuz galiba :KK43: 31 yaşında 2 çocuk annesiyim çalışıyorum. Allah çocuklu ev hanımlarına sabır ve güç versin gerçekten çok zor izinde olduğum dönemde bide 2 çocukla delirmek üzereydim.Allah sağlık versin evlatlarımıza ama insan çalışınca gerçekten dinleniyo ve bebelere daha verimli oluyor :)

mazef seni çok iyi anlıyorum ne kadar yorulduğunu yıprandığını tahmin edebiliyorum 4,5 yaşında bi kızım var benimde ve benim en iyi arkadaşım yakında dedikodu bile yapabiliriz :) biraz daha sabret herşey çok güzel olacak :)

zey-mur eşinle yaşadığın sıkıntılı dönemden bende geçtim tekrar güvenmek çok zor oluyo hatta güvenemiyorsun ama çocuklar için şans vermeye değer ben o şansı verdim çok şükür 4 yıldır bi sıkıntımız olmadı ama tabii ki hiçbir şey eskisi gibide olmadı hakkında hayırlısı olsun.

mazef seni çok iyi anlıyorum ne kadar yorulduğunu yıprandığını tahmin edebiliyorum 4,5 yaşında bi kızım var benimde ve benim en iyi arkadaşım yakında dedikodu bile yapabiliriz :) biraz daha sabret herşey çok güzel olacak :)
Aramiza hosgeldin.Hepsini okumaya hicmi usenmedin :)).bende görürüm inşallah o gunleri.ben başka topiklerde tanımıyorum artık.zeymurda kocisiyle takiliyor

hoşbuldum :) valla üşenmedim gayet te keyif aldım diyebilirim aynı zorlukları yaşamış ve atlatmış olduğunu düşünen biri olarak :) zeymur un arası düzeldi o zaman kocasıyla çok sevindim. inşallah canım bu seneyi de atlat önümüzdeki yaz tut elinden gez kızçenle :) ben pek aktif değilim genelde okuma taraftarıyım anlamışsındır zaten ama burası biraz da sakin olunca yazmak istedim bide samimiyetiniz sohbetiniz hoşuma gitti :)

bide watsap grubunun azmine hayran kaldım valla giden bi daha gelmemiş sonlara doğru çoğunluk yine burada sohbete devam edersiniz diye düşünmüştüm :)

bide watsap grubunun azmine hayran kaldım valla giden bi daha gelmemiş sonlara doğru çoğunluk yine burada sohbete devam edersiniz diye düşünmüştüm :)
Yok valla dağıldık gitti.ben başka bir sohbet topigindeyim.evet zeymur kocasıyla barıştı ayrıca ise başladı.

iyi herşey yolunda o zaman sevindim :) kendine iyi bak .
Selam canim hos geldin. Valla o kadar sayfayi okumaya ausenmedin mi ya:))) ben calismaya basladim o yuzden bakamiyorum pek. Kocamla baristik evet. Insallah hersey yolunda gider de bizde bu gunleri kotu anilar kismina atar unuturuz. Kocamla barismam buraya girmeme engel diilde bu aralar hava guzel gitti ya bag evine gidiyoruz cocuklar icin. Sende gel takil. Valla bu topik evimIz gibi oldu baska topiklerde misafiriz bura bizim evimiz:KK66:

hoş buldum canım yok yok gayet de keyif aldım okurken senden mazef den hep bişeyler vardı hayatımda o yüzden birazda hayatımı okur gibi oldu diyelim :) inşallah canım herşey güzel olacak buna inan kocanla barışmana çok sevindim özellikle çocuklar için :) ohhhh ne güzel kendinize vakit ayırıyorsunuz Allah mutluluğunuzu daim etsin. tatlım zaten takip ettiğim bi topik yok ama bende misafirinizim bundan sonra :)

hoş buldum canım yok yok gayet de keyif aldım okurken senden mazef den hep bişeyler vardı hayatımda o yüzden birazda hayatımı okur gibi oldu diyelim :) inşallah canım herşey güzel olacak buna inan kocanla barışmana çok sevindim özellikle çocuklar için :) ohhhh ne güzel kendinize vakit ayırıyorsunuz Allah mutluluğunuzu daim etsin. tatlım zaten takip ettiğim bi topik yok ama bende misafirinizim bundan sonra :)
Kiz Mazef Mazef eve misafir gelmis sen gezme tozma pesindesin:KK11:cabuk gel buraya. Cay kahve yap. Bende pudingden ikram ediyim:))):KK50:

X