- 12 Temmuz 2006
- 35.023
- 30.394
- 60
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.721
Bebelere hediye getirdim:)
Benimde var bunlardan demekki bende bebeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk gelen seçin yapar üstteki benimEki Görüntüle 1820446 Eki Görüntüle 1820447
Bebelere hediye getirdim:)
Benimde var bunlardan demekki bende bebeğim
Evet çok çiviler ama sende hangi modeli var onu merak ettimÇok ciciler değilmi:)
Aramiza hosgeldin.Hepsini okumaya hicmi usenmedin :)).bende görürüm inşallah o gunleri.ben başka topiklerde tanımıyorum artık.zeymurda kocisiyle takiliyormazef seni çok iyi anlıyorum ne kadar yorulduğunu yıprandığını tahmin edebiliyorum 4,5 yaşında bi kızım var benimde ve benim en iyi arkadaşım yakında dedikodu bile yapabiliriz :) biraz daha sabret herşey çok güzel olacak :)
Yok valla dağıldık gitti.ben başka bir sohbet topigindeyim.evet zeymur kocasıyla barıştı ayrıca ise başladı.bide watsap grubunun azmine hayran kaldım valla giden bi daha gelmemiş sonlara doğru çoğunluk yine burada sohbete devam edersiniz diye düşünmüştüm :)
Selam canim hos geldin. Valla o kadar sayfayi okumaya ausenmedin mi ya:))) ben calismaya basladim o yuzden bakamiyorum pek. Kocamla baristik evet. Insallah hersey yolunda gider de bizde bu gunleri kotu anilar kismina atar unuturuz. Kocamla barismam buraya girmeme engel diilde bu aralar hava guzel gitti ya bag evine gidiyoruz cocuklar icin. Sende gel takil. Valla bu topik evimIz gibi oldu baska topiklerde misafiriz bura bizim evimiziyi herşey yolunda o zaman sevindim :) kendine iyi bak .
Kiz Mazef eve misafir gelmis sen gezme tozma pesindesincabuk gel buraya. Cay kahve yap. Bende pudingden ikram ediyim:)))hoş buldum canım yok yok gayet de keyif aldım okurken senden mazef den hep bişeyler vardı hayatımda o yüzden birazda hayatımı okur gibi oldu diyelim :) inşallah canım herşey güzel olacak buna inan kocanla barışmana çok sevindim özellikle çocuklar için :) ohhhh ne güzel kendinize vakit ayırıyorsunuz Allah mutluluğunuzu daim etsin. tatlım zaten takip ettiğim bi topik yok ama bende misafirinizim bundan sonra :)
Benim kızım hasta ne misafiriymis.gitsin alsın çayınıKiz Mazef eve misafir gelmis sen gezme tozma pesindesincabuk gel buraya. Cay kahve yap. Bende pudingden ikram ediyim:)))
Sende milletle cene calmayi biliyon ama bi cay koymaya useniyon. De get senden ev karisi falan olmaz. Iyiki bosamisim seni. Beceriksiz kari.Benim kızım hasta ne misafiriymis.gitsin alsın çayını