- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.701
Ben kv ile oturuyorum ya canim. O bakiyo. Sut sagip birakiyorum. Ogle arasi gelip emziriyorum. 3bucukta evdeyim zaten. Oyle oyle idare ediyoruz. Zaten 3gun calisiyorum. 4gun evdeyim. Simdilik bi sorun cikmadi cok sukur.Hmm begine kim bakiyo ek gidaya basladn mi calışırken emzirebiliyor musun..?
Oyle olmasina sevdim senin adina ek gidaya basladn mi peki...Ben kv ile oturuyorum ya canim. O bakiyo. Sut sagip birakiyorum. Ogle arasi gelip emziriyorum. 3bucukta evdeyim zaten. Oyle oyle idare ediyoruz. Zaten 3gun calisiyorum. 4gun evdeyim. Simdilik bi sorun cikmadi cok sukur.
Yok daha baslamadim. 1 2 kez yogurt falan tattirdim o kadar. Sanirim 6.ayin sonunda gecerim.Oyle olmasina sevdim senin adina ek gidaya basladn mi peki...
Bende daha gecmedim doktorlarda altı aylık kn diyor zaten...Yok daha baslamadim. 1 2 kez yogurt falan tattirdim o kadar. Sanirim 6.ayin sonunda gecerim.
Kilo alimi falan da iyi olunca bende gecmek istemedim. Insallah yadirgamazlar ek gidayi.Bende daha gecmedim doktorlarda altı aylık kn diyor zaten...
HeyooYupyyy
Inşaallah gerci sen daha tecrubelisin bi seyi cok merak ediyorum ek gidaya basladiktan bir iki ay sonra ne kadar anne sütü ne kadar diger gidalardan vericez...Kilo alimi falan da iyi olunca bende gecmek istemedim. Insallah yadirgamazlar ek gidayi.
Ogun ogun vereceksin. Sabah ilk anne sutu. 1 2 saate kadar kahvalti. Sonra yine anne sutu. Oglen corba sonra yine anne sutu. Ara ogun meyve falan. Yine anne sutu. Aksam muhallebi. Yatarken yine anne sutu gibi gidecek. Tabi bu kaba taslak bisey. Bebisin istedikce emzireceksin.Inşaallah gerci sen daha tecrubelisin bi seyi cok merak ediyorum ek gidaya basladiktan bir iki ay sonra ne kadar anne sütü ne kadar diger gidalardan vericez...
Elif abla bende bugün seni dusunuyordum kaç gündür gorusemiyoruz diye sana yazacaktim sen benden önce davrandin
Ben emzirmede baya bi sorun yasadm ek gida baslaynca beni birakir yada sutum kesilir diye cok korkuyorum..Ogun ogun vereceksin. Sabah ilk anne sutu. 1 2 saate kadar kahvalti. Sonra yine anne sutu. Oglen corba sonra yine anne sutu. Ara ogun meyve falan. Yine anne sutu. Aksam muhallebi. Yatarken yine anne sutu gibi gidecek. Tabi bu kaba taslak bisey. Bebisin istedikce emzireceksin.
Canim birakmaz insallah. Ama olaki birakti sagip ver. Sutun gitmez o zaman.Ben emzirmede baya bi sorun yasadm ek gida baslaynca beni birakir yada sutum kesilir diye cok korkuyorum..
İnşallah bırakmaz Sağ ol teşekkür ederim bırakırsa Ben de öyle yapmayı düşünüyorumCanim birakmaz insallah. Ama olaki birakti sagip ver. Sutun gitmez o zaman.
Eger emmeyi seven bi bebekse birakmiyor zaten canim. Sonucta isin bide duygusal boyutu varİnşallah bırakmaz Sağ ol teşekkür ederim bırakırsa Ben de öyle yapmayı düşünüyorum
Oy ben yedim o bebeği:)Duygunu sevsinler senin emi:)Eger emmeyi seven bi bebekse birakmiyor zaten canim. Sonucta isin bide duygusal boyutu var