- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.601
Benim akilli bidikim annesini hic uzmez sizin butun stressinizi bebeler cekiyo gidin kocanizdan cikarin kuzucuklara laf yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres topu olayım,nolur kızmayın onlara anneleri.Bilmiyorlar,yemek yemeyi çişini söylemeyi bilicekler zamanla.Ve uyumayı gece uyanmadanBenim akilli bidikim annesini hic uzmez sizin butun stressinizi bebeler cekiyo gidin kocanizdan cikarin kuzucuklara laf yok
Senin zaten hiçbirşey söylemeye hakkın yokHic sikayetim yok ablam 10 senenin sonunda oldu herseyi kabulum
Onlar ogrenecekte biz gorurmuyuz acaba
Niye yok kiSenin zaten hiçbirşey söylemeye hakkın yok
Sende olan bisey bizde yok cunkuNiye yok ki
 calis senin de olurSende olan bisey bizde yok cunku
Erkek degilim yanlis anlasilmasinSende olan bisey bizde yok cunku
O neki:).Annem anlatıyordu,ablamdan için.Bisküvi yediğini görecekmiyim dermiş.Şimdi o bisküvi yiyemeyen kızın kendi torunu vs var.Zaman çabuk geçiyorSende olan bisey bizde yok cunku
Tamam tamam sinirlenme pozitif enerji olsun istedim :)Sendeki kocadan bizde yok kanadali boşuna bit bitlama.asabimi sinirlendirme benim.
olmasın bisey. Kızım gecelerde uç dört saat uyusun.başka bisey istemiyorum. ŞimdilikTamam tamam sinirlenme pozitif enerji olsun istedim :)
Oy canım ya.Bırak kendi haline acıkda.Sen üzerine düştükçe yapışıyo herhalde sana:)Elif abla inan o kadar yiprandim ki. Yavrumu kiyarmiyim hic. Ona kizmiyorum. Allah var kocamda elinden geleni yapmaya calisiyo bu aralar. Oglanla ilgileniyo. Ben oglanla ilgilenirken kiza bakiyo ama ana kuzusu onlar. Illaki anneyi istiyorlar. Illaki bana bakiyo hersey. Gece kizla oglan ayni anda uyandi. Kocam geldi kizi salladi. Oglanla konustu oyle sakinlesti. kanadali35 yani adama patlicak bahanemde yok suan. Yarin gezmeye goturecek cok bunaldim diye. Mazef allah ikimizede yardim etsin. Suan basim catliyo. Kac gecedir gece uykusu yok. Resmen gozlerimin alti coktu artik. Beyanim zonkluyo.
Kizn yaninda tv falan izlemeyin. Gece uykusunda gunduz yasadiklarini tekrarladiklari icin korktigu bisey falan oluyosa sicriyodur. Bide cok zor ama gerginligini kiza yansitmamaya cal8s oda etkiler.zey-mur valla iyice bunaldim.gece uykularimiz dahada beter bir hal aldı.yirtinarak ağlıyor geceleri.ayağımda sallamak zorunda kalıyorum oda fayda etmiyor.farkettim sıçrayarak uyanıyor.üst iki dişide patladı.hala disten mıdır sence.
Tvyi icmiyorum artık o benimde aklıma geldi.gündüz belli etmiyorum ama gece neler oluyor bilmem.düşün yani yanıma almisim haberim yok.Kizn yaninda tv falan izlemeyin. Gece uykusunda gunduz yasadiklarini tekrarladiklari icin korktigu bisey falan oluyosa sicriyodur. Bide cok zor ama gerginligini kiza yansitmamaya cal8s oda etkiler.