2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Çok şükür girebildim.Kötü bir gün geçirdim.Evde sık sık NTV cnn vs açık.Benim panik atağım var.Terör,tecavüz vs panik atağım geri geldi.Ve sabah pc virüs kaptı sanırım.Sabah bozuldu.Zar zor evi sildim süpürdüm sabah.Öğlen kardeşimi yanıma kattım onu kurdurduk yeniden.Ve yola çıkmadan az önce sakinleştirici aldım.Açıldım sonrası şükür şu an iyiyim:).Dua edelim bu günlerde geçsin inş.
Cok gecmis olsun abla. Sen ne diye izliyosun hbr falan. Tv bile izleme. Izlemeye deger bisey yok zaten.

Çok geçmiş olsun Elif Elif abla.bendrde panik atak var.doğru düzgün haber izlemeyeli yıllar oldu.içinde dram olan dizilere bile bakmam.

Ay ben bu oglanin mizmizliklarindan biktim usandim. Allahim yoklugunu vermesin ama dakka basi aglanirmi ya. 2 gunde coktum resmen. Gozunun feri gitmis dedi bugun arkadaslar. Gece uykusu da yok. Icimde istek namina bisey kalmadi. Buraya girmeyi bile istemiyorum artik.

Ay ben bu oglanin mizmizliklarindan biktim usandim. Allahim yoklugunu vermesin ama dakka basi aglanirmi ya. 2 gunde coktum resmen. Gozunun feri gitmis dedi bugun arkadaslar. Gece uykusu da yok. Icimde istek namina bisey kalmadi. Buraya girmeyi bile istemiyorum artik.
Yorgun hasta uykusuz vede mutsuzum
Oy cici cici bebeklere sahip olunurda insan mutsuz olurmu ya:KK19:

+1

X