- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.561
zey-mur pastayi senmi yaptin nasil dedikodu istediginize bagli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben yaptim. Hrrturlusu olur sekerim. Kadin kadina muhabbet olsun maksat:)))zey-mur pastayi senmi yaptin nasil dedikodu istediginize bagli
Iyim sen nasilsinkanadali35 evet geldim şekerim.naber
Mazef yorgun mazef uykusuz mazef bitkin mazef umutsuzMazef nerelerdesin
Ne oldu
Hani bebekler buyuyunce daha rahatti uyumuyomu kizMazef yorgun mazef uykusuz mazef bitkin mazef umutsuz
Sabah altıya kadar ağladı ondan sonra dokuza kadar uyudu ama onda da uç dört kere kalktik.yok anacim benimki büyüdükçe uykusu bozuldu. Şimdilik disten diyoruz ama umudum yok artık.Hani bebekler buyuyunce daha rahatti uyumuyomu kiz
Ben iyiyim bi yaramazlik yokSabah altıya kadar ağladı ondan sonra dokuza kadar uyudu ama onda da uç dört kere kalktik.yok anacim benimki büyüdükçe uykusu bozuldu. Şimdilik disten diyoruz ama umudum yok artık.
Senden naber.sen nasilsin
Bebis nasilBen iyiyim bi yaramazlik yok
Iyi akilli bidik gece uyuyoruz 3 ysda 4 saatte bir kalkiyo. Oda gazdan gunduz uyumuyo hep oyun istiyo simdilik bi sikintimiz yokBebis nasil
Oda yeter valla benimki gündüz uyuyor ama oda ise gidiyor.zaten su tatlı halleri olmasa.Iyi akilli bidik gece uyuyoruz 3 ysda 4 saatte bir kalkiyo. Oda gazdan gunduz uyumuyo hep oyun istiyo simdilik bi sikintimiz yok
Boyle uykusuz oldugunda is yapma dinlen kendini de dusunOda yeter valla benimki gündüz uyuyor ama oda ise gidiyor.zaten su tatlı halleri olmasa.
Cok gecmisler olsun ablam kendine iyi bakÇok şükür girebildim.Kötü bir gün geçirdim.Evde sık sık NTV cnn vs açık.Benim panik atağım var.Terör,tecavüz vs panik atağım geri geldi.Ve sabah pc virüs kaptı sanırım.Sabah bozuldu.Zar zor evi sildim süpürdüm sabah.Öğlen kardeşimi yanıma kattım onu kurdurduk yeniden.Ve yola çıkmadan az önce sakinleştirici aldım.Açıldım sonrası şükür şu an iyiyim:).Dua edelim bu günlerde geçsin inş.