- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.401
Kiz ben seni birakip nerelere gideyimama zeymura uyup ozellere gidipte beni burda bu başıma birakmadigin için tesekkur ederim
Kiz ben seni birakip nerelere gideyim
Sen gorduysen bana kalması imkansızdı zaten.helal olsun kizina bol bol süt olsun ben şahsen kola icmiyorum emziren anneye yasak.
Saol canikom ben ne istersem yiyomSen gorduysen bana kalması imkansızdı zaten.helal olsun kizina bol bol süt olsun ben şahsen kola icmiyorum emziren anneye yasak.
Bende yiyorum ama koladan kaciyorum.Saol canikom ben ne istersem yiyomyasakta neymis arada fanta iciyom
Burda soğuk ama kat mat yokHavalar nasil orda burda kar var
Gecen hafta 3 dereceydi gunesliydi parka gittik kizimla dusunBurda soğuk ama kat mat yokhatta biz yalancida olsa bi güneş gordum kizimla dolaşmaya ciktik
3 iyimiGecen hafta 3 dereceydi gunesliydi parka gittik kizimla dusun
Netten aldi. Ismini tam hatirlamiyorum. Ama garanti belgesine bakarim. 3 kapi tek cekmece olanoda vardi. O daha uygundur.Nerden aldi
Valla burasi icin iyi3 iyimi
İç derinlik kaç santim.kalitesi iyimiNetten aldi. Ismini tam hatirlamiyorum. Ama garanti belgesine bakarim. 3 kapi tek cekmece olanoda vardi. O daha uygundur.
Ben ikeayi begenmiyorum.ayrıca oraya tovbeliyimIkea da bulunur oyle seyler varsa ankarada
Nabersin gozluklerin hayirli olsun