- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.421
Sagolasin. 4goz oldum:)Nabersin gozluklerin hayirli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasin. 4goz oldum:)Nabersin gozluklerin hayirli olsun
Aşağıda dosya yükle var oradan ekliyorsunzey-mur Konuya fotoğraf nasıl ekleniyordu zeymur ya?
Yine konudışı oldu ama tek tanıdığım sensin şu koskoca KK'da.
Dosya ekle var. Ordan yada msj yazilan yerde gulen suratin yaninda resim var ya ordan.zey-mur Konuya fotoğraf nasıl ekleniyordu zeymur ya?
Yine konudışı oldu ama tek tanıdığım sensin şu koskoca KK'da.
Dosya ekle diyince seni yonlendiroyor zatenTeşekkürler.
Resim konumunu mu kopyalıyorduk?
Dosya ekle diyince seni yonlendiroyor zaten
İyiymis aslında ama ben temelli iyi bisey olsun kullanabildiği (evlenene) kadar kullandım istiyorum.beyaz alacağım için ilerde uymadı sorunu yasamicam hicbiseyleDerinligo de 50 cm
Bizim işimiz bile yoktu hanfendi oda takimimi istiyorBizimkide beyaz ama illaki ilerde kendi oda falan isticek. Bide dumduz bisey kiz. Biz ustune cikartma falan yapistirdik. Bebek dolabi oldu. Sokunce genc dolabi olur. Ama bizimki 2 cocuga yetmez. Ilerde mecburen bi tane daha alinacak
Kiz bunlarin ergenligi var dahaBizim işimiz bile yoktu hanfendi oda takimimi istiyor
Bizde ergen olduk napalim.bi problemleri bitmiyor yok şu zaman su krizi yok bu zaman bu kiziKiz bunlarin ergenligi var daha
NapiyonEfendim
Canı makarnami cekmisNapiim kv aradi makarna yapiyom