- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.381
SagolHayırlı olsun
Sanki siz kardeşsinizde bende komşunun kümesindeki tavuk kadar ayrıNe kadar ayriymis.
Demek sen komsu kumeste tavuksun bizde kizkardesiz. Anam sen yokken iki konustuk diye bu hale geldiysen otesini dusunemiyorum.Sanki siz kardeşsinizde bende komşunun kümesindeki tavuk kadar ayrı
Sen beni hiç düşünme zatenDemek sen komsu kumeste tavuksun bizde kizkardesiz. Anam sen yokken iki konustuk diye bu hale geldiysen otesini dusunemiyorum.
Sen gece uyumadinmi. Yada regl doneminmiSen beni hiç düşünme zaten
UyumadimSen gece uyumadinmi. Yada regl doneminmi
Sorma.donemiyorum diye ağlıyor seviyorum az uyuyunca duzelcem diye ağlıyor.sonra acıkıyor sonra Allah bilir neye ağlıyor.en son 7.30 da uyandı.allagtan herif ellememiste kızda uyumuş dokuza kadar uyudum yoksaKiz iste nolcak.
Bencede bisey var.kafam yaztiga değdiği an uyanmasada illa bir ses çıkartıyorIyi tekrar uyuduysa. Benim sipa da 2.5 saat disarda dolandi. Uykudan oluyordu. Uyuttum. Oglanin karnini falan doyurdum. Uyuttum. Tam yattim bende daha kafam yastiga degmeden bi baktim uyandi. Radar var sanki
Bize baya kalabalık bi misafir gelecek.kıza oda yapinca oturma odası iptal olacak ya salona sigmayiz.onları bekliyorum.dolap bakıyorum.nette bitane buldum ama firmaya guvenemedim.bakalım uygunnbi zaman dışarda mağazalara bakacagimIste bu yuzden oda ayirmak lazim.