- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Bekleme kiz basinda ver agzina emzigi yan yatir uyusun. Sende islerine bak bisey olmaz Allahin izniyle. Benim kiz uyanikken mizir mizir ilgi bekliyor bir yere koysam 5 dk sonra soyleniyor. Ama uyurken iyiyiz. Uykumuz guzel henuz duzenli degil tabi ama en azindan gece uyuyor.gunduzde muzikle uyutuyorum. Mesela simdi uyanik memede uyursa kalan islerimi yapabilicem. Gazimiz var ama gazla yasamayi ogrendik artik son 2 ay diye gun sayiyoruzHey mmaşallah bunları yapana kadar bebis uyuycakmi
Ben uyurken bile başında bekliyorum kusarsa diye hemde mikir mikir uyuyor az az sallayinca tekrar daliyor.
Kirk çıktı varmi bi degisim bizde yok henüz
Gerci senin bebis maşallah yaramaz degil sanırım.
Uyku duzeniniz nasıl sizin gaz durumu falan
Hadi topla evi sen bari ev toplu olsunBide bise yapma dedi ama ypmicm hic ugrasamm evi toprlamm lzm
Saol cnm ben de bakayim o siteye. Benimki 125cc iciyo daha da araniyo meme veriyorm da oyle duruyo. Cok mu veriyorum ya?Cumleten gunaydin hatunlar. Uyuyamayanlara gelsin
Eki Görüntüle 1721514
Emzirdikten sonra sagiyorum tek memeden 80cc cikiyor. Ama ben cok sut yapici seyler iciyorum. O caylari webabnemarket.com dan aldim. Bence senin sutun de gayet guzel bebegine yetiyor. Suan 60cc ile doyuyorlar zaten, sende de fazlasiyla varmis. Dert etme bebegin huysuzluk yapmiyor aglamiyorsa ac degildir. Sutun gayet guzel. Ama lactamili hergun bir bardak icin sutun kalitesini ciddi sekilde arttiriyor.
Bebis durmuyo kiHadi topla evi sen bari ev toplu olsun
Saol cnm ben de bakayim o siteye. Benimki 125cc iciyo daha da araniyo meme veriyorm da oyle duruyo. Cok mu veriyorum ya?
Bekleme kiz basinda ver agzina emzigi yan yatir uyusun. Sende islerine bak bisey olmaz Allahin izniyle. Benim kiz uyanikken mizir mizir ilgi bekliyor bir yere koysam 5 dk sonra soyleniyor. Ama uyurken iyiyiz. Uykumuz guzel henuz duzenli degil tabi ama en azindan gece uyuyor.gunduzde muzikle uyutuyorum. Mesela simdi uyanik memede uyursa kalan islerimi yapabilicem. Gazimiz var ama gazla yasamayi ogrendik artik son 2 ay diye gun sayiyoruz
Bu kadar paranoyak olcagimi dusunmemistim bebek konusunda.
Uyuyo işte git işini yap dimi doğru ama kusarsa kusunca bogazina kacarsa yan yatirdim ya sirt üst donerse ya aglar duymazsam.....
Hep bu şekilde endiselerim.
Emzigide zaten bi alistiramadim üç çeşit aldim bazen aliyor ama kisa süre sonra firlatiyor.
Gazla yasamayi biz ogrenemedik bitene kadar da zorlancaz sanırım
Şu karışımı günde ne kadar ve kaç kere veriyoruz canim ya
Benim yatmadi henuz bakiyorum da yok.Sgk dan parasini alan veya basvuran var mi? Calisan anneler icin soruyorum.
Telefona mesaj gelcek demisleri bana. Benim de basvurali 15gun oldu. 45gun sonra yatar dedilerdiAY karisti aile sosyal bak galiba su 1 cocuk 2 cocuk simdi guneslide hizmet binasini aradim oda tam net bise bilmiyo 50 gun dolsun ptt den bak dio ey allahim ya bebeyi kime birakip gideyim offf
Himmm e devlettende baktim henuz bise gozukmuyor 144 u aradim oradaki kizda dogru duzgun bise bilmiyor dosyaniz gozukmuyor falan dio anlamadimTelefona mesaj gelcek demisleri bana. Benim de basvurali 15gun oldu. 45gun sonra yatar dedilerdi
Aa benim muhasebe kendi hallediyor bunlari. Ben herangi bi basvuru yapmadim.Bilmiyorumki benim muhasebeci bu ay bir rapor vericek onunla dogum evragiyla beraber sgk ya basvurucam sanirim. İlkinde de oyle olmustu.
Bnmki tepkiler daha iyi ses cikriyor
Gece 3 saat uyuyabiliyor araliksiz iki gindur bole
Kiz yik yani tık yok...annemler gitti dunden beri kv ye git bugun annemleri yolcu et falan giremiyorum dun biraz huysuzlandi bebisim cok kucak gezdi aksam ondan heralde gece huysuzdu...oyuzden gecede giremedim buralari ozledim vallasen daha kirk cikmadan kayboluyon kirk cikinca hic girmezsin artik
Sorma esimle kavga ettim bu konu yuzundenwayy bugunde yemegemi cagirdi dun hatasini anladi galiba
Biraz buara sinir bozuklugu yasadim kuşum girmek bile istemedi cnm bide annnemleri yolcu ettim isler ustume kaldi kv muhabbeti var bide...ne bilim bi garip bikac gun gecirdim anlican...
10 dk emip uyuyor uyanmiyor
Gitti canım 2 gündür yalnızım biraz zor oluyo ama aliscaz artık sen nasılsın Mira nasıl
Araştırdığım kadarıyla bir yaşına kadar sagarak verenler varmış azalmamis aksine artmış ama düzenli olarak sağmak gerekliymisB
Ben emıo sagıormda ama sutum az benım tahmınen bazn ıyı oluo bazn olmuo pompayla keslrmymıs kı
Amaan ben gideli daha 2 sayfa olmus. Bende bu arada evi topladim dolma ve mercimek corbasi yaptim. Bebegi emzirdim tekrar yatirdim. Simdi bir supurup toz alicam havlulari yikamaya aticam ve wcyi temizleyip oturucam ohh miss