- 12 Temmuz 2006
- 35.025
- 30.395
- 60
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.101
Aman canım parayla değil ya sanal şeyler:)Ne sevimli seyler abla bunlar. Elinde bos gelmiyosun h8c:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman canım parayla değil ya sanal şeyler:)Ne sevimli seyler abla bunlar. Elinde bos gelmiyosun h8c:)
Tamam onu sen al:)Ben yeşil olanını istiyorum benim kizim yeşil seviyor
Ben dayanamam dürterim onu şimdi ama:)Kimse duymasın ama benim kız uyudu
Ben benim kızı biliyorsam sen durtmeden uyanır o zaten birazdan :)Ben dayanamam dürterim onu şimdi ama:)
Yinemi uykusuzsun kiz
Yoo.pek değil.3te uyandı 5.30 da uyandı ama ondan sonra hep ağladı uykuda.Yinemi uykusuzsun kiz
Sagol canimcim. Darisi kizin8n dogum gunune olsun:)Yoo.pek değil.3te uyandı 5.30 da uyandı ama ondan sonra hep ağladı uykuda.
Paşanın doğum günün kutlu olsun
Amin canim.senin kızın doğum günümde insallahSagol canimcim. Darisi kizin8n dogum gunune olsun:)
Amin insallah. Oglusum hasta hasta gecirecek d. Gununu kuzum. Nasil oksuruyo. Nasil mizmiz. Cani sagolsunda. Cekiliyo mizmizligi.Amin canim.senin kızın doğum günümde insallah
Bunlar iyileşen hastalıklar Allah dermansız dert vermesinAmin insallah. Oglusum hasta hasta gecirecek d. Gununu kuzum. Nasil oksuruyo. Nasil mizmiz. Cani sagolsunda. Cekiliyo mizmizligi.
Amin amin. Valla diyorum kuzum saglikli olsun da varsin mizirdasin. Onun tek damla gozyasina kiyamiyorum.Bunlar iyileşen hastalıklar Allah dermansız dert vermesin
Sagol abla.Geçmiş olsun bebişlere:)
EfenimZiymurrr
NaptinEfenim