- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.061
Mazef mizikci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyim canisi hadi gozun aydin afferim akilli kuzucuk icmis sutunu,kanadali35 napiyon sekerim
Sagol canim valla o kadar buyuk bi yuk kalktiki uzerimden sorma. Aklim ona takiliyodu. Evde babannesiyle kalacaklar zaten. O hic sorun diil. Iyice rahatlad8m:)))Iyim canisi hadi gozun aydin afferim akilli kuzucuk icmis sutunu,
zey-mur gidince ben sana ne eziyetler edicem.binimcem üstüne vurucam kırbacı vurucam kirbaci
Evet malesef pazartesi basliyorum. Kiz oglen 12ye kadar caliscam zaten. Sonra yine evdeyim. 8.30- 12. Arasi calisacam.zey-mur isemi baslican
Aa iyimis ozaman kaynanan calismiyomuydu seninEvet malesef pazartesi basliyorum. Kiz oglen 12ye kadar caliscam zaten. Sonra yine evdeyim. 8.30- 12. Arasi calisacam.
Kim kimin ustune biniyo noluyo be:))))zey-mur gidince ben sana ne eziyetler edicem.binimcem üstüne vurucam kırbacı vurucam kirbaci
Kendi dukkani var kiz. Kb acacak dukkani ben gelene kadar. Kv evde cocuklara bakacak.Aa iyimis ozaman kaynanan calismiyomuydu senin
Ben kanadalinin üstüne bincemKim kimin ustune biniyo noluyo be:))))
Kizdim ben ona merak etme sen. Mazef
Ay sen demedinmi ezdirme kendini vur ona köşelerde sıkıştırıp orasını burasını mincikla diyeKizdim ben ona merak etme sen. Mazef
Tepik atarim bakBen kanadalinin üstüne bincem
HahahayytttTepik atarim bak
Kiz filler tepik atabiliyomu:)))Tepik atarim bak