2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Yok kiz parti yok. Ben kendi icimden geldi suslenmek. Paspalliktan sikildim. Bizim evde hazir pasta pek yenmiyo ya. Ondan ben yapiyorum.

zey-mur zey-mur :KK76:sen beni beğenme mutfak duvarlarını sildim yerleri deterjanla sildim dolapların zaten silinmiştir bitek pimape ler kaldı onun içinde havanın isimasini beklenen lazım ohhh mis gibi oldu mutfagim:21:

Deterjanları birbirine karıştırmayın aman zehirli gazlar çıkabiliyormuş
Ayy banami diyon abla.ben deterjansiz iş yapamam.o domestos ne yaparsam yapım bana kokacak.bide yeni bi yağ çöz aldım anında cozuyor ama elleri mahvediyor. Bide işin içine çif girdi.cokmu abartiyorum ne

zey-mur zey-mur :KK76:sen beni beğenme mutfak duvarlarını sildim yerleri deterjanla sildim dolapların zaten silinmiştir bitek pimape ler kaldı onun içinde havanın isimasini beklenen lazım ohhh mis gibi oldu mutfagim:21:
Ben seni ne begenmicem be deli. Kendi kendine dertlenen sensin. Ellerine saglik ohh ne iyi olmus iste. Mis gibi

Ya bu aralar zaten bi dengesi yok havanin. Dun gunluk guneslikti bugun yagmurlu. Yarin ne olacagi belli degil. Belki gunesli olur du bakalim.
Parçalı bulutlu görünüyor ama bilmiyorum.İstanbul da patlama olmuş canlı bomba diyorlar off of gitmicem galiba

X