- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.041
Mazef nasilsin.kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha iyi Günlerim olmuştu.sen nasilsinMazef nasilsin.kiz
Ben iyim. Depresyona mi girdinDaha iyi Günlerim olmuştu.sen nasilsin
SanırımBen iyim. Depresyona mi girdin
Sanırım
Ne vuruyorsun be.kuralları biliyorsun sen bize vuramazsin biz sana vururuz
Kim koymus o kurallari hem kurallar cignenmek icindirNe vuruyorsun be.kuralları biliyorsun sen bize vuramazsin biz sana vururuz
Bazı yazılı olmayan ama var olan kurallar vardır buda o kurallardan işte. zey-mur ortmenim Kanadali sacimi cekiyorKim koymus o kurallari hem kurallar cignenmek icindir
Oyy yavuklum Gelmis:)))
Aaa benim icin kavga etmeyin bakiim. Kardes kardes gecinin:)))))Bazı yazılı olmayan ama var olan kurallar vardır buda o kurallardan işte. zey-mur ortmenim Kanadali sacimi cekiyor
Ama ilk o vurduAaa benim icin kavga etmeyin bakiim. Kardes kardes gecinin:)))))
Sende vur ne sikayet ediyonki. Ben demiyomuyum sana ezdirme kendini diye.Ama ilk o vurdu
Ama kurallar var o bize vuramaz niye vuruyorSende vur ne sikayet ediyonki. Ben demiyomuyum sana ezdirme kendini diye.
Ya arada seni kiskirtiyoki daha cok dayak atasin. Maksat senin sinironi almak yani.Ama kurallar var o bize vuramaz niye vuruyor
Banane banane sevmiyorum ben onu birdaha gelmesin okirildimYa arada seni kiskirtiyoki daha cok dayak atasin. Maksat senin sinironi almak yani.
Ne iyiliğiAma olmazki oyle. O sana iyilik yapti. Opusun barisin hadi.