2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Bencede çok haklisin.zeynepte diyoduki ben oada kendim oynayimda annrmde bi kahve eşliğinde kafa dinlesin.
Sen ne yapiyosun kız iyimi bugun

Besigine koyarsan bisecik olmaz. Ben mecbur kalinca yapiyorum valla. Napalim. Eger aglamiyosa hele hic bisecik olmaz.

Ya ben onun için çocuk şarkıları indirmiştir.onu açınca gözü bisey gormez onun

E ne guzel iste koy besigine. Ac muzigi yikan bi guzel. Ben oglumda yapiyordum. Simdi ikisi varken zor oluyo ama. Sen yapabilirsin.

Google girip aramalar yapılmış yatakta ters dönülmüş.kol yatağın trabzanina sıkışmış ve bunlar beş dakka içinde olmus

Olur o kadar. Besikte allahtan. Serbrst olsa napacakti allah bilir
Ay ne bilim.ev per perişan.uyusunda açık iş tutucam makinede çamaşırlar var onlar serilcek.yemek yok.kardesim büyük derdini bana mesaj attı.ayrı ev için annem Gili ikna edecekmisim.

Ay ne bilim.ev per perişan.uyusunda açık iş tutucam makinede çamaşırlar var onlar serilcek.yemek yok.kardesim büyük derdini bana mesaj attı.ayrı ev için annem Gili ikna edecekmisim.
Sıkma canini ya. Yapilir hepsi. Kizi cikarma besikten. Ser camasirini. Koy yurutece yap yemegini. Hepsi hallolur. Sen yeterki iyi ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…