2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Ben öğlen uyutmaya çalıştım uyumadi dışarı çıktık dolaşıp geldik uyudu saat dörtte kalktı.şimdi uykusu geldi uyuttum artık gerisi muamma dedim kendi kendine hiç kasmayacam ne zaman isterse o zaman uyanıp tekrar uyusun.sistim valla.bunaldim farkettinmi yine ini gundur habire kıza kızıp bağırıyorum be anliyorsa.şöyle sırtımi yaslayacagim kimse yok.annem martta bana gel dedim.mart girdiğinden beri hasta.üstüne birde buun aramış.bana laf çarpıyor. Ben gelmesin sizde gelmediniz gelmeyelide baya oldu.direk gel dicek diyemiyor.nisanin başında gelirim artık.ay gelmezsen gelme napim alistim yarı surunur yaşamaya aruk şunları yazarken bile ağlıyorum dusun halimi

Komşunun akrabası geldi ben ordayyken.devamlı gelirler bütün komşular tanıyor.adam bana ne dedi biliyormusun babanne annane yokmu dedi var dedim.çocuğu ona verde sende yemeğini ye dedi nasıl gorduyse artık beni.halim o kadar kötü demekki

Hem psikologa gidince ne olacak iki konuşacak bi ilaç yazcak yollucak.sülalesi degisircek hali yokya.eve gelince yine dört duvar yine kız yine aynı koca aynı sorunlar.çözüm yok.benim annem psikologa inanmaz.kayinvaldeye üstüne ekler ona buna anlatır yanında bide beni iyice bunaltir.biliyorum ben o psikolok denen şeyi panik atağın.var benim yıllarca ilaç kullandım.hastanede yatmamak içinde intihar etmiceme dair teminat vermisligim var.

Benim herifimde inanmaz psikologa. O benden iyimi bilecek der. Ama bazen sadece kon7smak bile iyi geliyor insana. Tabi senin tecruben varmis. Ise yaramaz dersen yaramiyodur demekki. Az sabir dicemde sende sabredecek yerde kalmamiski. Ama baska care yok. Az daha buyisin kiz azcik daha rahat edersin. Bide ne yap et odayi ayor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…