- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #6.521
Sindi bizde bu işlereAyol ne adayi?
Hos buldum :)
Beni kakabilirsinizSindi bizde bu işlerekanadali35 bakıyor ama o yokken.rahatlıkla dövüp hakaret edebilecegimiz biri lazım bize.en iyi adayda sensin ne diyorsun bu teklifinize
Sindi bizde bu işlerekanadali35 bakıyor ama o yokken.rahatlıkla dövüp hakaret edebilecegimiz biri lazım bize.en iyi adayda sensin ne diyorsun bu teklifinize
Niye be SSK yapıyoruz yemek yol masrafi yokNeyy
Neyy . Yok ben almiyayim..
Yakışık almaz gibi ablaBeni kakabilirsiniz
Senin yerini kimse tutamaz canımMazlumun yerine saban araniyo
Ağır gelebilir ama abla kaldıramayabilirsin.bak Kanadali ne desek götürüyorNeden almasın yahu ben razıyım:)
Senin yerini kimse tutamaz canım
Utanirmista Amanda aman agucunfhkdbudh
Seninkide kutlu olsunBu arada hanimlar, kadinlar gununuz kutlu olsun. Gerci 6 dk gecti gunumuzden ama :)
Yaziik. Bu kadarda istekli olunmazki ama:)))
Senin yasin tutmuyo canim. Kemal sunalin filmlerinden birinde parayla dayak yiyen bi tip var ya. Adam bagoroyo mazlumu getirin bana diye. Iste o. Ama sen mazlum olmuyosun. Sen mazlumun yerine gecen saban oluyosun:))))Ayol ne adayi?
Hos buldum :)
Insan azcik susler puslerde oyle sunar isi. Azcik itip kakacagimiz falan der. Bi ogrenemedin su isiSindi bizde bu işlerekanadali35 bakıyor ama o yokken.rahatlıkla dövüp hakaret edebilecegimiz biri lazım bize.en iyi adayda sensin ne diyorsun bu teklifinize
Yok abla olmaz. Biz bunlari itip kakarken cocuklara bakacak biri lazim. Senin is belli:)))Neden almasın yahu ben razıyım:)
Sagol canimcim seninkide kutlu olsun. Gecti gerci ama. Biz hala kadin oldugumuza gore. Bize hergun kadinlar gunu:))))Bu arada hanimlar, kadinlar gununuz kutlu olsun. Gerci 6 dk gecti gunumuzden ama :)