- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #6.501
Yapilmisti yeni doğduğunda bi sorun yoktu ozamanNormaldir canim o zaman. Goz testi yaptilarmi daha onceden
Oldumu :))Oyle birden olmaz. Tekrar kacar. Alissin bi ortama. Onu özledik falan sansin da ondan sonra
Dogdugunda diil. Bizimkine 3aylikken yapildi onu soruyorumYapilmisti yeni doğduğunda bi sorun yoktu ozaman
Bende tam bunu diyodum isteHemen saldir mayin ayagim alissin bi
Iste boyle. Caktirma ama.Oldumu :))
Yok o yapilmadi nasil bi testi oDogdugunda diil. Bizimkine 3aylikken yapildi onu soruyorum
Canim normal bi tarama. Bide karanlik bi odaya goturduler bebisi gozune isik tuttular. Goz dibi muayenesi yaptilarYok o yapilmadi nasil bi testi o
Onu yaptilar red reflex e bakiyolar onlar normal diCanim normal bi tarama. Bide karanlik bi odaya goturduler bebisi gozune isik tuttular. Goz dibi muayenesi yaptilar
Tamam o zaman bisey yoktur. Bize doktor gorme kusuru olsa o muayenede cikacagini soyledi.Onu yaptilar red reflex e bakiyolar onlar normal di
Uyumaz uyumaz ordami uyudu:)))He benim kız o muayenede uyumustu sipa
He biz senle keyfimize bakarız oda temizlik yapar çamaşır bulaşık yıkarOnuda kuma alacagini söylede üzulmesin bari
Kiz buraya gelen giden yok. Kimi bulacan. BiBugday Paresi vardi. Aday olarak. Bak oda gelmiyo:)
Ayol ne adayi?