- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #6.561
Yeni kahvalti yaptim saat 10 burda daha oyuzden yemegim yok kusura bakmaKarnim accccc
Ayy goreneksiz insan bi kahvaltı sofrası tekrar kurarda AC insanı geri yollamaz yanı hihhhYeni kahvalti yaptim saat 10 burda daha oyuzden yemegim yok kusura bakma
I
Gel anam gel onu yemezsen yapariz bisiler.Herşeyi yerim.lenkanadali35 misafir perverlik ogren
Sen turklerin en onemli ozelligini unuttun heralde. 1kere gel denmez en az 10kez soylicen:)))))Sen kahvalti sofrasini begenmezsin sana padisah sofrasi yakisir
Sanaldan sana bi sofra duzerim ohoo parmaklarini yersinHerşeyi yerim.lenkanadali35 misafir perverlik ogren
Sağol canım bu Kanadali beni kapıdan kovduGel anam gel onu yemezsen yapariz bisiler.
O kanadalarda unutmus misafirperverligiSağol canım bu Kanadali beni kapıdan kovdu
He senin filliginin sebebi anlasildi. Her kurdugun sofradan yiyosan fil olman normal:)))Ben catering isindeyim zaten sofra kurmak benim isim misafirden korkmayiz kapimiz acik hadi cikin gelin bekliyom
Kiz bitek ben, esim bide bebis ne misafiri kimsem yok buralardaO kanadalarda unutmus misafirperverligi
Sen bizi cagirdinda gelmedikmi. Yuru kizKiz bitek ben, esim bide bebis ne misafiri kimsem yok buralardamisafir olsada agirlasak
Neeeyy o kimki kovuyo seni. LeynDaha demin evde yemek yok diye beni kovdu
Donmenize çok varmı. Hem.ne. ariyon sen oralardaKiz bitek ben, esim bide bebis ne misafiri kimsem yok buralardamisafir olsada agirlasak
Kiz onun esi orda calisoyo. Ora gelin gitmis o. Ne donmesiDonmenize çok varmı. Hem.ne. ariyon sen oralarda