2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Iyikestigi icin kasiniyo muhtemelen doktorun dikis alininca 2 ggun yikama dicek demesede sen yikama
ya yinemi dus yok ya olamaz offf hayallerimi yiktin eve gelince bir guzel dus alirim diye dusunmustum ben aglamak istiyorum hemide boyle ama bugun alim dimi bu yagli saclarla nasil gidim dr disari adim atamam ben dus almadan. ay hergun dus alan ben dustugum duruma bak

kaynanan gittimi evine gitmediyse ver biraz baksin. ayyy yada yakin olsaydik bakardim ben

Gideli bir saat oluyor bebegin durmadiginida gordu yani. Aman bacim varsa tirnagin kasi basini. Gerisini sallama. Sen ne guzel bana yakindin bosuna tasindin

Bzimki hep kimil kimil 2 dakka birakip wc ye gidemiyom hepmi gazi var bu cocugun hala cozemedimya

Seninki huysuzlugundan yapiyor o zaman. Simdi uyuyor mu?

Tanidigin birini bulsan iyi olur aslinda ne bilim bi akraba komsun falan yokmu ucretle bakabilecek. enazinda cokfazla aklin kalmazdi

Kiz is cikarma basina, bagla kafani git iste. Bela ariyo basina

Kiz islatma diyomya sana lafta anlamiyo hey allahim ya
Bende hergun alirdim simdi haftada bi kere nile alabilsem dua ediyim

Gideli bir saat oluyor bebegin durmadiginida gordu yani. Aman bacim varsa tirnagin kasi basini. Gerisini sallama. Sen ne guzel bana yakindin bosuna tasindin

Seninki huysuzlugundan yapiyor o zaman. Simdi uyuyor mu?
ayy eltim gibi karsilikli oturuyoduk eski evde yemek yapiom cocuklar durmuyo evine geciyo bide diyoki ihtiyacin olunca cagir daha ne olsun ey kadin sen tasin kiz buralara hem annende buralarda

Bebeklerin atak zamani benim kizda oyle 3 gun ile 1 hafta arasi suruyor bu durum. Sonra bir bakmissiniz yeni bir yetenek ogrenmis minnoslar.

3.haftadan sonra acayip hızla yeni şeyler öğreniyor cnm. Dudagini buzup naz ağlaması varki için parcalanir. Küçük emrah halt etmiş yanında. Napcaz bu akıllı bidiklarla biz işimiz zor

Ayy yrn gitseydiniz dustan sonra usumese minik. (İçimdeki kaynana) hayırlı olsun 40 iniz da cnm. Akıllı uslu nazsiz gazsiz huzurlu bir dönem başlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…