- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
hayirli olsun canim. bizim daha iki haftamiz var
cnm senin ilk kizinda yasadigin gogus itihabi ne zaman gecti kac gun surdu iltihap
benimide iki hafta olacak neredeyse uc kisminda hala kizariklik var ya ne zman tam iyilesecek diye bekliyorum.Benim kiz 4 aylikken olmustu, 15 gun cekmistim sanirim.
O muzik hic etki etmedi bizde.. tum sesleri denedik tik yokBende de boyun fitigi var bugun basima da vuruyor agrisi. Bende gaz sancisi ceken bebekler icin olan muzikle uyutuyorum agzinda emzik. Birkac saat uyuyor.
Ah ah aynen su kohusalikta yasadiklarimiz tamam her zaman yapiyolar ama su zamanda yapamyin bariAman bunlarin hepsi birbirinden farkli. Bizimkide niye gelmek istedi biliyon mu annemle kardesim kaliyo iki kisiler masraf olur diye o tek kisiya birde oglu zaten aman cimri kari ne aglamistim anne gitme diye. Birde bana niye agliyon onunda evi var duzeni var diyo deget git sen evinde otur dicen olmuyo. Birde gelmis geceleride kalkmiyo hanimefendi ben de iki tane var bende esimi kaldirdim ertesi gunde esim uyardi annesi geceleri kalkip yardim ediyodu diye sanki uyumaya gelmis hanimefendiayy sanki lohusa benim bana ne oluyosa ama su lohusalikda yapilanlar unutulmuyo valla
Valla bise diyeyimmi ben su benim annem guzel annem ninnisini soyluyom kucgima aliykm kafasini arkadan tutuyom evin icinde yufuyom o zaman sakinlesiyorO muzik hic etki etmedi bizde.. tum sesleri denedik tik yok
Allah korsun dikkat et sende.boyun fenaymis valla. Gecen sene sicaklarda boyunlukla dolasmistim
uyanikken agliyo mu aglamiyosa birak uyumasinKızlar çok yorgunum ya sabah 8den beri uyumadi. Karnı tok altı temiz napicami şaşırdım. Basım ağrıyo. Memeyi ağzından çekince uyaniyo. Bişey diyin bana ya
Masallah bebegine bizimki ole durmuyo hep kimil kimil illa kucaga alcaksin surekli degisik bieler uspcaksin nasol duruyor o oleHerkese gunaydin biz yeni uyandik simdi kiza kahvalti vericem. Kucuk olan cis yapmis sirtina kadar cikmis cisi. Onu temizledim hallettim. Bugun 40 gunluguz. gozu epey acildi benimkinin. Bakalim 40 sonrasi bir degisim olacak mi kucuk bacoda
Eki Görüntüle 1720625 Eki Görüntüle 1720626
Aaaa olur mu hatirlari kalirAh ah aynen su kohusalikta yasadiklarimiz tamam her zaman yapiyolar ama su zamanda yapamyin bari
Emzik ver bebegim o refleksin yogunligundan uyaniolarKızlar çok yorgunum ya sabah 8den beri uyumadi. Karnı tok altı temiz napicami şaşırdım. Basım ağrıyo. Memeyi ağzından çekince uyaniyo. Bişey diyin bana ya
Allah seni napmasin neden islatiyosun dikkat etmiyosun sabirsiz seni o yapistirdigi bantlar steril oluyo ve doku yapistirici ozelligi var vermedimk sana onlardan verdiyse yapistie uzerine degilsede ku tutmaya calis orayi islatma bidahaAaaa olur mu hatirlari kalirDerya bisey sorim sana cuma gunu yuzumdeki 3 tane benimi aldirdim dr islanmasin dedi ama ben eczaneden bir bant alip yapistirdim ve dus aldim. okadar kotu yerdelerki yinede islandi. simdi dr un kucucuk yaptigi bantlardan bir tanesi dustu ve dikislerin ustu kabuk baglamis kanamis sankide. simdi islandi diyemi oldu yoksa normal mi birde su dikisleri aldirirken aciyomu. aman ya hangi deli cesaretiyle aldirdiysam artik dert oldu bana.
Sizin yine kv ler yapiyo yapacagini benim oz anam yapti 2 gunluk lohusayken biralti gitti beni bi surude laf saydiAaaa olur mu hatirlari kalirDerya bisey sorim sana cuma gunu yuzumdeki 3 tane benimi aldirdim dr islanmasin dedi ama ben eczaneden bir bant alip yapistirdim ve dus aldim. okadar kotu yerdelerki yinede islandi. simdi dr un kucucuk yaptigi bantlardan bir tanesi dustu ve dikislerin ustu kabuk baglamis kanamis sankide. simdi islandi diyemi oldu yoksa normal mi birde su dikisleri aldirirken aciyomu. aman ya hangi deli cesaretiyle aldirdiysam artik dert oldu bana.
ayyy nasil dus almiyim hastenelerde yatirdilar yuzumu bir bezle orttuler o sekilde bir hafta nasil bekliyim yaa bende eczaneden bant alip ni guzel dus aldim. ama tabi yinede islandilar. yok bana bisey vermediler yarin dikisleri aldircam zaten birde cok fena kasiniyolar yaa offfAllah seni napmasin neden islatiyosun dikkat etmiyosun sabirsiz seni o yapistirdigi bantlar steril oluyo ve doku yapistirici ozelligi var vermedimk sana onlardan verdiyse yapistie uzerine degilsede ku tutmaya calis orayi islatma bidaha
Korkam acimiyor sadece hafif bi sekikde ipin cekildigini hissediyosun
seninki daha zor yaa analarda boyle yaparsa elin oglunun anasi niye yapmasin kiSizin yine kv ler yapiyo yapacagini benim oz anam yapti 2 gunluk lohusayken biralti gitti beni bi surude laf saydi
kaynanan gittimi evine gitmediyse ver biraz baksin. ayyy yada yakin olsaydik bakardim benOoff bugun basim cok kotu durumda cokk agriyor bir minoset ictim o da fayda etmedi. Aksi gibi bebekte bugun huysuz. Kafami duvara vursam gecer mi acaba?
Iyikestigi icin kasiniyo muhtemelen doktorun dikis alininca 2 ggun yikama dicek demesede sen yikamaayyy nasil dus almiyim hastenelerde yatirdilar yuzumu bir bezle orttuler o sekilde bir hafta nasil bekliyim yaa bende eczaneden bant alip ni guzel dus aldim. ama tabi yinede islandilar. yok bana bisey vermediler yarin dikisleri aldircam zaten birde cok fena kasiniyolar yaa offf
Aynen hic sorma odahada beteejni yapiyo 2 ay sknra ise baslicam bakmicak cocuga napcaz bilmiyom esim diuo bakici tutlim dedim sen iyimisin el kadar cocuk nasil birakcaz tanimadigimiz kadina krese verelim en azindan daha iyi okur dedim bakamazlar orda diyo halbuki hic nietim yok ozaman gelsin kiyameti koparcamseninki daha zor yaa analarda boyle yaparsa elin oglunun anasi niye yapmasin ki
Bzimki hep kimil kimil 2 dakka birakip wc ye gidemiyom hepmi gazi var bu cocugun hala cozemedimyaBalli_kurabiyem gazi olmadigi zaman duruyoruz gaz oldugu zaman kacacak delik ariyoruz :)