- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- Konu Sahibi TwoPrincess
Bugun moralmen ıyıym suslenıorum ayol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok daha gorusmeye firsat olmadi kendileriyle cagirdim bir gun gel diye ama gelmedi hanimefendi beylikduzunde oturuyorum ben sen nerdesin yakinsak ben bakayim bebene hem cocuk gelisimide okuyom
Ayy yrn gitseydiniz dustan sonra usumese minik. (İçimdeki kaynana) hayırlı olsun 40 iniz da cnm. Akıllı uslu nazsiz gazsiz huzurlu bir dönem başlasın inşallah
Bugun moralmen ıyıym suslenıorum ayol
gel bakam yavrum arada minciririm ama bak oyy yumos yumosBasaksehir cok uzegik ya vll 1000 vereyim bak
oyy iki tane deli dana gibi bebeyle nadil cikam disari tek basima hadi simdi sen cik bakalimda gorimKiz ben sana gel avm ye dedim gelmedin bana bir suru bahane saydin yok iki bebeyle cikamiyom edemiyom.Direk eve atacak hatun beni
Mincir onmli degil de o kadar bebek zor olmazmigel bakam yavrum arada minciririm ama bak oyy yumos yumos
suslen suslen bende bir dus alsam iyiydi ama deryada alma dediBugun moralmen ıyıym suslenıorum ayol
ben zorluklarin kadiniyim senin bebede yaramazmis ama yaa hic uyumuyoMincir onmli degil de o kadar bebek zor olmazmi
Yok kiz cok usludurben zorluklarin kadiniyim senin bebede yaramazmis ama yaa hic uyumuyo
uyyy bende onun istedigi seyde yok ki harbiden calisinca bu emzirme isini ne yapicanYok kiz cok usludur
Uyutmasini bilirsen uuuyor sikinti yok meme emince cok guzel uyuyo hasat etti bi saattir agzjndan cikiyo araniyo bidaha aliyo bide sanki sakiz cigniyo zaten canm yaniyo simdi uyuyo koydum yatagina daha yeni toplicam evi tabi uyanmazsa
Valla biraz dolapta sutum var sagdim koydum 1 ay kala yine sagip sagip koycamuyyy bende onun istedigi seyde yok ki harbiden calisinca bu emzirme isini ne yapican
annenin yaptigi gercekten cok uzucu olmus umarim ozamana kadar duzelir araniz. Benim hic sutum olmadi sagiyodum 10 yada 20 cc arasi cikiyodu iki meme toplam hep mamayla buyuduler ama masallah oylede sik hasta olmazlar daha bu sene hic hasta olmadik dert etme yani ek gidalarini vitaminli vitaminli hazirlarsin biseycikler olmsz. evrt mimicik bebeyi birakip ise baslamakda zor maddi yomden baslamanda lazim ins. ozamana kadar uygun bir yol bulursun hayirlisiyla.Valla biraz dolapta sutum var sagdim koydum 1 ay kala yine sagip sagip koycam
Is yerindede sagarim bi sekilde biyere koyar saklarim aksamda gelirken alir gelirim eve ama o yoldaki surede bozulurmu bilmiyom bi doktorumuza daniscam onu olmadi mama takviye ederiz zaten 4 ayda ek gidalara baslaniyo sanirim birazda o destek olur ole surer gider ama su bakici isini halletmem hic gonlum elvermiyo kucucuk cocugu birakip gitmeye ama mecburum kredimiz var
Annem cok buyuk kazik atti bana okur olmadik bi suru laf saydi gitti sonrada derya beni kovdu oldu hic merak etmedi bu kiz ne yapti die ne aradi ne sordu bide memleketten gelmisti buraya
Burda bi arkadasi var onla baska bi sehire gezmeye gitmis goruyosun halimi iste
Valla aramiz bu saatten sonra duzelmez o.... bile dedi bana en cok koyanda o oldu ne demek sana ole soyler die esim kesinlikle gorusmemi istemiyor o yaptiklarindan sonra bi suru aglatti beni 1 hafta oturdum agladim esim desen sutum kesilcek die korktu ole aman aman da olmadi zaten tek basima yemek yapamiyorum ole idare ediyorum dun emzirdim her iki tarafi 15 dakka gerci bi tarafi yarim saat aonra yine emdi 2 saat sonra sagdim 70 cc cikti belki yinede cikardida makina cok acitti dayanamadimannenin yaptigi gercekten cok uzucu olmus umarim ozamana kadar duzelir araniz. Benim hic sutum olmadi sagiyodum 10 yada 20 cc arasi cikiyodu iki meme toplam hep mamayla buyuduler ama masallah oylede sik hasta olmazlar daha bu sene hic hasta olmadik dert etme yani ek gidalarini vitaminli vitaminli hazirlarsin biseycikler olmsz. evrt mimicik bebeyi birakip ise baslamakda zor maddi yomden baslamanda lazim ins. ozamana kadar uygun bir yol bulursun hayirlisiyla.
Valla aramiz bu saatten sonra duzelmez o.... bile dedi bana en cok koyanda o oldu ne demek sana ole soyler die esim kesinlikle gorusmemi istemiyor o yaptiklarindan sonra bi suru aglatti beni 1 hafta oturdum agladim esim desen sutum kesilcek die korktu ole aman aman da olmadi zaten tek basima yemek yapamiyorum ole idare ediyorum dun emzirdim her iki tarafi 15 dakka gerci bi tarafi yarim saat aonra yine emdi 2 saat sonra sagdim 70 cc cikti belki yinede cikardida makina cok acitti dayanamadim
annenin yaptigi gercekten cok uzucu olmus umarim ozamana kadar duzelir araniz. Benim hic sutum olmadi sagiyodum 10 yada 20 cc arasi cikiyodu iki meme toplam hep mamayla buyuduler ama masallah oylede sik hasta olmazlar daha bu sene hic hasta olmadik dert etme yani ek gidalarini vitaminli vitaminli hazirlarsin biseycikler olmsz. evrt mimicik bebeyi birakip ise baslamakda zor maddi yomden baslamanda lazim ins. ozamana kadar uygun bir yol bulursun hayirlisiyla.
Bende kraftin var ama arkadastzn almistm cok canimi yakiyo mecbur kalmadikca kullanmiyorum kendime yeni makina alicam arastiriyorum elektrikli dusunuyorum dedigin gibi bu dediginin tek bi modelimi varCnm bence sen elektrikli al hemde ise gideceksin manuelle çok zor. Benimki lansinoh elektrikli hiç acimiyo.
Aynen ya hic bise bilmiyom ne yicek bu bebe yogurt yapiyolarmis evde nasil mayalicaz ne pisircezBize güzel tarifler verirsin tecrübeli anne ek gıdaya geçince