2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

40 ucurmasi deniyo ya ona bivyere git kiz sana hediye veriyolarbiz oglumun 40inda teyzeme gitmistik bize harclik vermislerdi bebis icin

Ay aman kalsin hediyeleri bu sogukta totosu donar yavrucuklarimin babamiz aksam gelince versin harcligini o bilmiyor ya boyle seyleri kandiririm onu gerci adam dogum hediyelerimizi verdi kanar mi bilmiyorum

Gunaydin herkesin diktoru 40 ckar cikmaz sevisin mi dedi oyleyse benimki niye farkli dedi. Biz haftaya sey etcdzcumartesi bebek mevludu yapcm evde hazrliklar var.agda da yapim de temz olayim surda 4 gn kaldi

Benimki sevisin ama bebeyagi surun demisti ilk dogumda. Bunda daha gitmedim haftaya giderim spiralde taktiricam. Riske atmayalim. Benim hala kan geliyor yalniz sevisemiycez sanirim

TwoPrincess hayirli olsun topigin cnm. Cok sevindim dondugune. Evvelki gun yazim dedim sana sonra vazgectim. Meger sen de o gun topik acmissin
Ben de dun gece gordum de konulari okuyum yaziyim dedim ancak bitti.

Bizde seni grubumuza davet edecektik özel mesajın kapalı mesaj atamadım :)

Kirki cikanlar kirk ucurmaya gidin mutlaka. Bizim de p.tesi normalde ama 37.de yada 39.da kirk yikamasi yapilirmis onun icib biz de yarin yikanicaz. Bakalim sonra nolcak. Bende isteksizlik var ya normal mi?

TwoPrincess hayirli olsun topigin cnm. Cok sevindim dondugune. Evvelki gun yazim dedim sana sonra vazgectim. Meger sen de o gun topik acmissin
Ben de dun gece gordum de konulari okuyum yaziyim dedim ancak bitti.

Tesekkurler canim. Guzel paylasimlarimizin devami olir insallah.

Bizde seni grubumuza davet edecektik özel mesajın kapalı mesaj atamadım :)

:) grubunuz nerde kiz

Kirki cikanlar kirk ucurmaya gidin mutlaka. Bizim de p.tesi normalde ama 37.de yada 39.da kirk yikamasi yapilirmis onun icib biz de yarin yikanicaz. Bakalim sonra nolcak. Bende isteksizlik var ya normal mi?

Bende de isteksizlik var bir seytanin bacagini kirsaydik devami gelirdi

Canim iki haftadan fazla antibiyotik kullaniyorum hastanedede kaldim bi hafta tam anlamiyla gecmedi bol emzir diyorlar pompa ilede cekiyorum. Niye gecmiyor diyede endiseliyim bide cok cabuk sut doluyor soldan daha cok halbuki sol gogsum saga gore daha buyuk .denicem verdigin tarifi ama maydonoz tohumunu nasil bulcam

Bir de tullipan meme uclarin icin bol bol nemlendir ve her emzirme oncesi meme ucuna ben tukurugumu surup emziriyordum kapatirkende tukuruk surup kapatiyordum hic yara olmadi desem yalan olmaz hafif sizlama oldu 3. Gun gecmisti.
Tukurukgude deniyim cidden dayanilcak gibi degil agrisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…