2015 Kadınlar Kulübü Enleri

Yemek yarışmasına katılacak mısın:KK45:
Önümüzdeki hafta yeni kategoriye başlıyoruz:rolleyes:
Yöresel yemekler olabilir:kk77:

Tamam canım katılıcam..dolapta tiftilmis haslanmıs tavugum hazır..izmir bornova yoresine ozel tavuklu sandvicimi yine yaparım, madem bu kadar yogun istek var, ugrasıcaz artık biraz hayranlarımız icin:cool:

Ablacım rica ederim :KK68:
Yorumlarını bekliyoruz:rolleyes:
Yok zaten burayı iki kelam yazıp bırakmam:KK70: onca insan desteklemiş, aday göstermiş sağolsunlar, öyle kuru kuru bir cümle yazıp çekilmem, destekleyenlerime yaraşır bir yorum yazmam boynumun borcu:KK8:

Şimdilik bir öpüp işlerime döneyim:KK15:

_MedceziR_ _MedceziR_ beni aylarca rehin alsan cımbız severler seni siteye sokmaz:KK70:
Bugün Mune Mune demişler, yoktum :KK14: bir geldim Mune'li bildirimler dolmuş, ben bu kadınları seviyorum:KK200:

Yok zaten burayı iki kelam yazıp bırakmam:KK70: onca insan desteklemiş, aday göstermiş sağolsunlar, öyle kuru kuru bir cümle yazıp çekilmem, destekleyenlerime yaraşır bir yorum yazmam boynumun borcu:KK8:

_MedceziR_ _MedceziR_ beni aylarca rehin alsan cımbız severler seni siteye sokmaz:KK70:
Bugün Mune Mune demişler, yoktum :KK14: bir geldim Mune'li bildirimler dolmuş, ben bu kadınları seviyorum:KK200:
Tamam dört gözle bekliyorum:KK60:
Abla kategorisini kaptın zaten depresyondayım:63::KK70:

3 kategoride 1. Olmusumm

oy veren elleriniz dert görmesin minnoslarrrr hepinize burdan kocamannn kokulu öpücüklerrrr. :KK68:
En komik üye:KK69:
En güzel avatar (vahsi cazibeme karşı koyamayacaginizi biliyordum):cool:

Veeeee yılın üyesi:rolleyes:

@derman @HanimKelesimiGetir @E-brulim @kulitta @akidem @hazal87 yamukprenses yamukprenses @picama @bibibella @Akasya @DoLL_ @1Sen @msg38 @_asmunikal_ @millan @tunaloj @Efser @azerinnn @dreamy07 @themis1990 @HAbibte @_meLinDa_ @cimcimegfb @efecikim @esmerm91 @asivemai @BlueDaisy @06crazyim06 @desperateone @Eses07 @FusRam @Be_Ni_1012 @PembeLokum @hayatbenibastanyarat @Dombik @tatlibikiz @Anti Depresan @ChAneL81 @Vatanseverr sapsik58 sapsik58 @TugbaHamza @Papatya gelini @kkrizantem @shapes @nazarnur @denissineb @fhme @Jessey @toprakkahve @defnemahsarglu @lisaa-89 @hasatvakti

@HanimKelesimiGetir @soocute @haksever @cesmi_naz yamukprenses yamukprenses @yasakhayal Nevreste Nevreste @1Sen @miskamber @Saksi_Degilim_Ben @Efser @Margarikotin @eylul2807 @Ausencia @HAbibte @NickimTam13Harf @rofleli_kedi @_meLinDa_ @cimcimegfb @esmerm91 @BlueDaisy @ariyana @desperateone @revanche @PembeLokum @Dombik @Kakao ve Ben @tatlibikiz @Atart @FashionStil @TugbaHamza @kkrizantem @-izabel- @toprakkahve @Tessa_

@cesmi_naz @elif190 @picama @bibibella Nevreste Nevreste @kalinkaselin @msg38 @_VUSLAT_ @Efser @BayilanBayilana @Margarikotin @FallenAngel @Ausencia @nomunomuchua @nehirnil111 @Bukrem @Filozof_Prenses @_meLinDa_ @evlaefe @esmerm91 @asivemai @Sweetdimple @zmfaze @Eses07 @dayanamicam konuscam @pinkstrap @PembeLokum @Kakao ve Ben @tatlibikiz @lamelifAmine @Atart @Anti Depresan [USER=621153]@prensess38 @PabucumunNicki @FashionStil @sessizsokak @Vatanseverr @_haymeana_ @-jelibon- @toprakkahve @lisaa-89[/USER]
Gururumuzsun harbikiz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
profil resmindeki cazibeli bakislarin yeter be:KK9::KK9:.
Her gordugumde hormonlarim oyuna getiriyor:confused:
'Ne kadarda icinde hem erkek hemde kadin barindiran bi karizma Allahim:KK8:" diyorum.

Gururumuzsun harbikiz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
profil resmindeki cazibeli bakislarin yeter be:KK9::KK9:.
Her gordugumde hormonlarim oyuna getiriyor:confused:
'Ne kadarda icinde hem erkek hemde kadin barindiran bi karizma Allahim:KK8:" diyorum.
images

Pardon yanlış caps oldu :KK70:

images

Bu kadar oy beklemiyordum gerçekten,mutlu ettiniz beni teşekkür ederimm:KK200:

Bize izmir köfte yapsan olmaz mı:KK45::rolleyes:

Bence olur..tansasta satılıyor, alır yapabilirim :KK70:

Ben de ölü taklidi yapcam zaten senle beraber, kimse anlamaz benim kacırdıgımı :KK70:

En olan arkadaşlarımı gönülden kutluyorum. :KK15::KK15::KK15:
Vee bu yıl da nal topladığım içün
kendimi tebrikliyorum gerçekten de..:KK47::KK48::KK45:

Bu arada beni aday gösteren ve oy veren arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ederim..:KK68:
Sevilmektesiniz:KK200:

X