Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevreste hiçbir boşluğu da kaçırmıyorsunYemek yarışmasına katılacak mısın
Önümüzdeki hafta yeni kategoriye başlıyoruz
Yöresel yemekler olabilir
Yemek yarışmasına katılacak mısın
Önümüzdeki hafta yeni kategoriye başlıyoruz
Yöresel yemekler olabilir
En marifetliye aday olmak istiyorYarışmadan başlamak gerekiyor.Sonra yemek tariflerinde bir konu patlattı mı tamamdırNevreste hiçbir boşluğu da kaçırmıyorsun
Bize izmir köfte yapsan olmaz mıTamam canım katılıcam..dolapta tiftilmis haslanmıs tavugum hazır..izmir bornova yoresine ozel tavuklu sandvicimi yine yaparım, madem bu kadar yogun istek var, ugrasıcaz artık biraz hayranlarımız icin
Yok zaten burayı iki kelam yazıp bırakmam onca insan desteklemiş, aday göstermiş sağolsunlar, öyle kuru kuru bir cümle yazıp çekilmem, destekleyenlerime yaraşır bir yorum yazmam boynumun borcuAblacım rica ederim
Yorumlarını bekliyoruz
Oku da gör Med hanımMune abla gizli hayranlarındanım
baksana tavuklu sandviç yapıcam diyor,tamam kapıdan sağ bacağı attırdın,sol bacağıda itekledinmi tamamdır bu işEn marifetliye aday olmak istiyorYarışmadan başlamak gerekiyor.Sonra yemek tariflerinde bir konu patlattı mı tamamdır
Tamam dört gözle bekliyorumYok zaten burayı iki kelam yazıp bırakmam onca insan desteklemiş, aday göstermiş sağolsunlar, öyle kuru kuru bir cümle yazıp çekilmem, destekleyenlerime yaraşır bir yorum yazmam boynumun borcu
Şimdilik bir öpüp işlerime döneyim
_MedceziR_ beni aylarca rehin alsan cımbız severler seni siteye sokmaz
Bugün Mune Mune demişler, yoktum bir geldim Mune'li bildirimler dolmuş, ben bu kadınları seviyorum
Onun tavuklu sandviç meşhur bilmiyor musunYeni birşeyler görmek istiyorum onu kabul edemembaksana tavuklu sandaviç yapıcam diyor,tamam kapıdan sağ bacağı attırdın,sol bacağıda itekledinmi tamamdır bu iş
Ona hayran olmayan var mıMune abla gizli hayranlarındanım
Aynen ya hayran kitlesi var bildiğin ablamın. Hemde cımbızına rağmenOna hayran olmayan var mı
Gururumuzsun harbikiz3 kategoride 1. Olmusumm
oy veren elleriniz dert görmesin minnoslarrrr hepinize burdan kocamannn kokulu öpücüklerrrr.
En komik üye
En güzel avatar (vahsi cazibeme karşı koyamayacaginizi biliyordum)
Veeeee yılın üyesi
@derman @HanimKelesimiGetir @E-brulim @kulitta @akidem @hazal87 yamukprenses @picama @bibibella @Akasya @DoLL_ @1Sen @msg38 @_asmunikal_ @millan @tunaloj @Efser @azerinnn @dreamy07 @themis1990 @HAbibte @_meLinDa_ @cimcimegfb @efecikim @esmerm91 @asivemai @BlueDaisy @06crazyim06 @desperateone @Eses07 @FusRam @Be_Ni_1012 @PembeLokum @hayatbenibastanyarat @Dombik @tatlibikiz @Anti Depresan @ChAneL81 @Vatanseverr sapsik58 @TugbaHamza @Papatya gelini @kkrizantem @shapes @nazarnur @denissineb @fhme @Jessey @toprakkahve @defnemahsarglu @lisaa-89 @hasatvakti
@HanimKelesimiGetir @soocute @haksever @cesmi_naz yamukprenses @yasakhayal Nevreste @1Sen @miskamber @Saksi_Degilim_Ben @Efser @Margarikotin @eylul2807 @Ausencia @HAbibte @NickimTam13Harf @rofleli_kedi @_meLinDa_ @cimcimegfb @esmerm91 @BlueDaisy @ariyana @desperateone @revanche @PembeLokum @Dombik @Kakao ve Ben @tatlibikiz @Atart @FashionStil @TugbaHamza @kkrizantem @-izabel- @toprakkahve @Tessa_
@cesmi_naz @elif190 @picama @bibibella Nevreste @kalinkaselin @msg38 @_VUSLAT_ @Efser @BayilanBayilana @Margarikotin @FallenAngel @Ausencia @nomunomuchua @nehirnil111 @Bukrem @Filozof_Prenses @_meLinDa_ @evlaefe @esmerm91 @asivemai @Sweetdimple @zmfaze @Eses07 @dayanamicam konuscam @pinkstrap @PembeLokum @Kakao ve Ben @tatlibikiz @lamelifAmine @Atart @Anti Depresan [USER=621153]@prensess38 @PabucumunNicki @FashionStil @sessizsokak @Vatanseverr @_haymeana_ @-jelibon- @toprakkahve @lisaa-89[/USER]
Gururumuzsun harbikiz
profil resmindeki cazibeli bakislarin yeter be.
Her gordugumde hormonlarim oyuna getiriyor
'Ne kadarda icinde hem erkek hemde kadin barindiran bi karizma Allahim" diyorum.
Bize izmir köfte yapsan olmaz mı
Yok zaten burayı iki kelam yazıp bırakmam onca insan desteklemiş, aday göstermiş sağolsunlar, öyle kuru kuru bir cümle yazıp çekilmem, destekleyenlerime yaraşır bir yorum yazmam boynumun borcu
Şimdilik bir öpüp işlerime döneyim
_MedceziR_ beni aylarca rehin alsan cımbız severler seni siteye sokmaz
Bugün Mune Mune demişler, yoktum bir geldim Mune'li bildirimler dolmuş, ben bu kadınları seviyorum
Tamam anlaştık Ama malzeme listesini formalite hazırla kimse anlamasınBence olur..tansasta satılıyor, alır yapabilirim
Ben de ölü taklidi yapcam zaten senle beraber, kimse anlamaz benim kacırdıgımı