Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 nisanda evleniyorum kısmetse. En büyük derdim uygun ve işini iyi yapan kuaför...
Arkadaşlar Merhaba,
Bu mesajı yazabilmek için üye oldum, Mayısın ilk haftası düğünüm var İzmir'de. Lütfen çok acil önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum, Gelinlik konusunda aşırı gerginim, İzmir'de gelinlik ve kuaför konusunda bildiğim bir yer yok, nişanımı bir tanıdığın yönlerdirmesiyle bir yere yaptırmıştım, malesef yerini söyleyerek ifşa edemeyeceğim, tanıdıktı çünkü ama nişan sabahı çıkıp tekrardan hazır nişan kıyafeti aldım ben davetlilerin gelmesine 1-2 saat kala. )) Üstelik çok titizlendiğimden değil gerçekten giyilemeyecek durumda olduğundan. Ve bu sebepten şimdi gelinlik için o kadar gerginimki hiç öyle tatlı telaş falan değil benim için, sık sık hayalimde düğün sabahı çıkıp gelinlik aradığım canlanıyor: ) Travma yarattılar bende: (( O yüzden gelinlik için yardımlarınızı bekliyorum.
Öncelikle tabiki bende her gelin adayı gibi pronoviasdan bir model beğendim, çankayada hangi gelinlikçiye sorsam, aynısı olur, tam istediğin gibi olur dediler: )) Yani onlarca Pronovias gelinlikçisi var Çankaya'da:))) Ama tabiki böyle bir hata yapmayacağım, o modeli diktirmeyeceğim, pronovias bütçeyi fazlasıyla aşıyor, malesef nişanlım için bütçe konusunda fazlasıyla dikkat etmeliyim, 2500 ü aşmasın istiyorlar ama o gelinliklerin de tül ve dantel kalitesini beğenmiyorum, Hazır arıyorum ve hepsinin danteli, tülü basit, kalitesiz gibi geliyor. Tamamen dantel, taşı, pulu, hiç olmayan, çok sade, çok az kabarık duran ya da A kesim olabilir, o tarzda arıyorum, Birde kuaför önerileri lütfen arkadaşlar,, makyaj da çok önemli hem saç hem makyajı iyi olan kuaför önerilerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler.
Arkadaşlar Merhaba,
Bu mesajı yazabilmek için üye oldum, Mayısın ilk haftası düğünüm var İzmir'de. Lütfen çok acil önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum, Gelinlik konusunda aşırı gerginim, İzmir'de gelinlik ve kuaför konusunda bildiğim bir yer yok, nişanımı bir tanıdığın yönlerdirmesiyle bir yere yaptırmıştım, malesef yerini söyleyerek ifşa edemeyeceğim, tanıdıktı çünkü ama nişan sabahı çıkıp tekrardan hazır nişan kıyafeti aldım ben davetlilerin gelmesine 1-2 saat kala. )) Üstelik çok titizlendiğimden değil gerçekten giyilemeyecek durumda olduğundan. Ve bu sebepten şimdi gelinlik için o kadar gerginimki hiç öyle tatlı telaş falan değil benim için, sık sık hayalimde düğün sabahı çıkıp gelinlik aradığım canlanıyor: ) Travma yarattılar bende: (( O yüzden gelinlik için yardımlarınızı bekliyorum.
Öncelikle tabiki bende her gelin adayı gibi pronoviasdan bir model beğendim, çankayada hangi gelinlikçiye sorsam, aynısı olur, tam istediğin gibi olur dediler: )) Yani onlarca Pronovias gelinlikçisi var Çankaya'da:))) Ama tabiki böyle bir hata yapmayacağım, o modeli diktirmeyeceğim, pronovias bütçeyi fazlasıyla aşıyor, malesef nişanlım için bütçe konusunda fazlasıyla dikkat etmeliyim, 2500 ü aşmasın istiyorlar ama o gelinliklerin de tül ve dantel kalitesini beğenmiyorum, Hazır arıyorum ve hepsinin danteli, tülü basit, kalitesiz gibi geliyor. Tamamen dantel, taşı, pulu, hiç olmayan, çok sade, çok az kabarık duran ya da A kesim olabilir, o tarzda arıyorum, Birde kuaför önerileri lütfen arkadaşlar,, makyaj da çok önemli hem saç hem makyajı iyi olan kuaför önerilerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler.
gelinlik fiyatları nasıl anna peranna da biraz bilgi verebilir misin? gltnmhmtMerhaba, sana gelinlikçi olarak Çankaya'da Anna Peranna'yı önerebilirim. Ben uzun süredir instagram'dan takip ediyorum modellerine bayıldım 7 Şubat'ta da ilk provam var :)
gelinlik fiyatları nasıl anna peranna da biraz bilgi verebilir misin? gltnmhmt
gltnmhmt çok teşekkür ederim önerileriniz için, Anna Parenna'ya senin önerinden sonra gittim, çok ilgililer, çok güven veriyorlar ama genelde istediğin modeli dikiyorlar, ben dikime cesaret edemediğimden (yukarıda bahsetmiştim) relactive den hazır bir model aldım, dikiliyor şu anda ölçüme göre, çok ilgili değil relactive sözleşmeyi yapana kadar: )) ama Anna parenna da neredeyse ikna olmak üzereydim beğendiğim pronovias model gelinliğin dikilmesine son anda vazgeçtim: ) Senin gelinliğinin de istediğin gibi olacağından eminim çünkü onca gelinlikçi gezdim en güven veren yer Anna parennaydı. Aklındaki modeli yaptırmak isteyen arkadaşlara öneririm Anna Parenna yı Pronovias ın modellerinden yapmışlar eski sezonlarda oradada görebilirsiniz nasıl olduğunu, benim denediklerimin hepsi iyi duruyordu vücutta kalite olarak.
izmirlikiz35 bildiğim kadarıyla söyleyeyim tamamen dantel bir gelinlik için heryerde söylenen fiyat son indirimli hali 300oe kadar oluyor, dahada indirememiştim ben hiçbir yerde, ama biraz taş, işlemede istiyorsan dantel üstüne ya da o tarz bir dantel beğendiysen 3200 civarı diyorlar fiyatları gelinlikçiler.
bubuizmir sana da önerin için teşekkür ederim. anıl harmandalının face deki sayfasını uzundur takip ediyorum makyajlar çok güzel ve çok doğal , arayarak fiyat sormak istemedim, yüzyüze konuşup fiyat almak, pazarlık yapmak istiyorum, görüştükten sonra sonucu buraya yazarım.
Arkadaşlar Merhaba,
(ben de sizin gibi özellikle düğün sezonu yaklaşırken heyecan ve tatlı planlarla kurulan hayaller yıkılmasın ve işini kötü yapan moda evleri sektörü kirletmesin diye kaydoldum.Çankaya da bulunan senem moda evine çok dikkat edin.Senem moda evi ile tanışmam güzel oldu. Ancak maalesef hiç güzel sonuçlanmadı.Zaten mekan yeni olduğundan çok ferah ve huzurlu bir görünümde.Ve ilk girdiğinizde harika karşılanıyorsunuz gerçekten güven oluşturmayı başarılı oyunculukları sayesinde iyi öğrenmişler.O kadar çok sorun çıkardılar ki.hakikaten yaz yaz bitmez.Hep sakin sessizdim ya sesimi yükseltince ne biçim gelinsin,biz böyle gelin görmedik demeye başladılar.Ve asıl büyük çirkinlik.Moda evi sahibi,benimle ilgilenen hanımı hiçe sayan söylemlerde bulunarak üstüme yürüdü.Ve düğünüme sadece 7 gün kala çıkar gelinliğini paranı al git diyebildi.Bütün mesele paraydı ya.7 günde başka hangi moda evi bana gelinlik dikecekti acaba?Tabii bunu çok iyi bildiklerinden kozlarını kulllandılar.Ben düğünde tül kollarımın kopmasından korkarken başıma çok daha feci bir şey geldi.Gelinliğimin altından tarlatanı çıktı.Ve yapabilecek hiç bir şeyim yoktu.bu moda evinde gerçekten bir gelinlik beğenirseniz okuduklarınızı anlatın bakın nasıl ters ve suçlayıcı tepkiler alacaksınız.ve tabiki böyle memnuniyetsiz insanlar çıkıyor diye bizi suçlayacaklar.Dikkatli seçimler yapın üzülmeyin!bana fotoğraf çektirmediler sonra başka gelinlik getirdiklerinde aynısı olamadığını kanıtlayamadım,fatura vermediler dava açamadım.dikkatli olun,belgeniz faturanız olsun,zorla da olsa bir fotoğraf çekin.sonra mağdur olursunuz.çok ama çok dikkatli davranın bu dönemde;ama her şeyden önemlisi,düğününüzü hiç bir şeyin berbat etmesine izin vermeyin.Topuğunuz kırılabilir,saçınızı yakabilirler,gelinliğinizi mahvedebilirler.Ama gülümsediğiniz takdirde tüm olumsuzluklara rağmen en güzel gelin siz olursunuz..Arkadaşlar Merhaba,