• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Bende dun kontrole gittim solda bi sagda yedi yumurtam olusmus, pazar ve pazartesi kullanmam icin cetrotide 0,25 yazdi. Pzt kontrole yine gidicem. Bu arada boyle giderse carsamba yumurta toplamasi olabilir dedi. Sizlerin yumurta sayisi neydi kizlar? Benimki iyimi?

Allah hepimizin yardımcısı olsun, ankaradayim ben, test gününü bekliyorum evet 5. Bekleyiş olmasına rağmen çok zor hatta daha zor her an tedirginim acaba tuttu mu diye bugün daha 3. Günüm , çikolata kistini çok ağrılı adet oluyordum hastanede çalışıyordum normalde hiç aklıma gelmezdi ama kadın doğum dr na sordum usg ile takip etti teşhis öyle konuldu normal gebelik bekledik ama olmadı bu arada kist büyüdü ve patladı gece inanılmaz bir agriyla devlete gittik torsiyon olmuş rahmi alicaz dediler hemen kaçtım ordan meğer kist patlamış kendi dr ameliyat etti temizledi bu seferde sol tüp calismiyormus onu öğrendik hemen tüp bebek dedi ilk denemem de dış gebelik oldu oda sağ tupe yerleşmiş boyleslce bir ameliyat daha tuplerim alındı bunlar 3 ay içinde oldu çok kısa süre de iki açık ameliyat gecirincede yumurtaliklar yavaş çalışmaya başladı, daha neler neler, ne yazdım ama ✌
off allah yardımcın olsun ınsallah bebegın tutunmustur sana cok gecmıs olsun

Bende dun kontrole gittim solda bi sagda yedi yumurtam olusmus, pazar ve pazartesi kullanmam icin cetrotide 0,25 yazdi. Pzt kontrole yine gidicem. Bu arada boyle giderse carsamba yumurta toplamasi olabilir dedi. Sizlerin yumurta sayisi neydi kizlar? Benimki iyimi?

Evet canım gayet iyi ama önemli kaliteleri iyi olsun hadi insallah

İnşAllah kalitelidirler, kalitesini artirmak icn bildiginiz bisi var mi

Soğuk press keçi boynuzu pekmezci içtim ben sabah akşam bir kaşık o mu etkili oldu bilmiyorum ama 6 tane yumurta toplandı 5 tanesi 1. Kalite dollendi, sonuçta pekmez bir zararı olmaz yararı olmaz diye içtim ben

hayırlısı canım kesin bişey yok daha bakalım kantesti ne çıkacak.

Canim beniiiiiim hadi hayirlisi inşAllah rabbim emeklerimize karsi hayirli evlatlarimizi tez vakitde nasip eylesin.

hayırla canım yumrtaların toplansın ve dışarıda 5 gün beklesin blast olsun inşallah ve sana sımsıkı tutunsun amin....

inşallah allah razı olsun.
hayırlı olsun şimdiden allah devamını getirsin
sağol canım.

hayırlısı canım kesin bişey yok daha bakalım kantesti ne çıkacak.

hayırla canım yumrtaların toplansın ve dışarıda 5 gün beklesin blast olsun inşallah ve sana sımsıkı tutunsun amin....

inşallah allah razı olsun.

sağol canım.
İnşAllah canim benim inşAllah
Öyle umutluyumki heyecanli midemde kelebekler ucusuyo sankii

Merhabalar benim de geçtiğimiz pazartesi 2 tane blastokist evresine geçmiş embriyom transfer edildi o günden beri evde inzivaya çekilmiş durumdayım.sürekli kendimi dinliyorum.su gibi bir akıntının dışında bir belirtim yok şuanda bugün 5.günüm ilk tüp bebek denememiz çok heyecanlı ve insanı acayip meraklandıran bir süreç.Rabbim isteyen herkesi de bizi de sevindirsin inşallahh.

selam arkadaşlar bende hazırlanıyorum tedavıye nerde tedavı gordunuz sız ben şişli memorialde başlıcam
Canım tedavın hayırlı olsun umarım en yakın zamanda bebegıne kavusursun, bende ıstanbul Acıbadem fulya Faruk buyru .ılk denemem bugun 5. Gunum ınsallah guzel olucak her sey

Kızlar idrar testi yaptım 7. Gün 2. Çizgi silik çıktı hadi hayirlisi
Cok sevındımm gozun aydınn kan testı sonucunuda bıldırırsın canım,Allah kucafına almayıda nasıp etsın ınsallah.bende bugun dayanamadım tesr yaptım negatıf .ama 5. Gun daha bugun oyuzden uzulmedım

Canım onlar foliküldür benım 6 dolikülüm olustu 17 yumurtam cıktı 11 ı dollendı

Merhabalar benim de geçtiğimiz pazartesi 2 tane blastokist evresine geçmiş embriyom transfer edildi o günden beri evde inzivaya çekilmiş durumdayım.sürekli kendimi dinliyorum.su gibi bir akıntının dışında bir belirtim yok şuanda bugün 5.günüm ilk tüp bebek denememiz çok heyecanlı ve insanı acayip meraklandıran bir süreç.Rabbim isteyen herkesi de bizi de sevindirsin inşallahh.
merhaba oncelıkle hayılı olsun tedavın ,durumlarımız aynı paArtesı blast 2 enbriyo ,benım kahverengı lekelenmem var sadexe bugun daha ıyı sadexe sıldıkce hafıf gelıyor ama kupkuru degılım yada şeffaf bır akıntı degıl bıde adet agrım var ve goguslerım hassas ,bakalım ne olucak

Bende Allahım nasip ederse bu ay 3.denememi yapacağım inşallah herşey güzel gider herkes için :KK51:

Amin canım şimdiden hayırlı olsun tedavin

En zoru da beklemek zaman geçmek bilmiyor benim de 4. Günüm ama 4 ay gibi gecti inanın umarım hepimiz pozitifleri görürüz

Amin canım şimdiden hayırlı olsun tedavin

En zoru da beklemek zaman geçmek bilmiyor benim de 4. Günüm ama 4 ay gibi gecti inanın umarım hepimiz pozitifleri görürüz
Zor gercekten zaten tüp bebekte en zor surec bu umutlanmak hayal kurmak , ınsallah hepımız pozıtıflerı goruruz ;)

Back
X