• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

ben ilk transferimi olduğumda bir gece hastanede bile yattım.. sonuç olarak tutmadı.. şimdi ikinciyi deneyecez temmuzda nasip olursa.. farklı bi merkeze gidiyoruz bu sefer. doktora sorduk yatmaya gerek var mı diye.. dedi ki tutunacak olan embriyo amuda kalksan da tutar :KK70: o kadar kasmaya gerek yok. yer çekimine yenik düşmez o dedi..
Haklisinda iste insan careyi herseyde ariyo umutsuz kalinca

Canım oncellıkle hayırlı olsun .Aslında ihtiyacın olmuyor cok bır seye, benım annem bana sohbet muhabbet oldu yanında bırı olması oyuzden ıyı ,Yarın gıdıcek yanlız kalıcam:KK43:bir de yemek konusunda iyi oluyor ben her gun et yemeye ozen gosteriyorum mesela , havuc iciyorum bide soya fasulyedi,insallah nasipolur emeklerimiz bosa cikmaz
Amin insAllah. Yeri geliyo varliklari yetiyo annelerin, kac gun istirahat ediceksin mesela embriyo verildikten 12gun sinra sonuc belli oluyormus bn o oniki gun ystis dusunuyorumda

Amin insAllah. Yeri geliyo varliklari yetiyo annelerin, kac gun istirahat ediceksin mesela embriyo verildikten 12gun sinra sonuc belli oluyormus bn o oniki gun ystis dusunuyorumda
Ben cumartesi gunu gunum var mesela ona gidicem ,3 gun dinlenme yeter diye dusunuyorum sonra agir is yapmadan gunluk yasamina devam et,yemek yaparim evi toparlarim ama supurme silme yapmam mesela Onun disinda yuruyus yaparim belki haftaya,egilme uzanma ikinma agir kaldirma yeter cnm , benim doktorum 12 gun yatan var bunu sakin yapma seni daha cok strese sokar dedi

Haklisinda iste insan careyi herseyde ariyo umutsuz kalinca

bi şeyle meşgul olmayıp da sürekli yatınca insan kendini dinliyor ve sürekli vücudumdan bi tepki vermesini bekliyor. ben de transferden sonra kasık ağrısı ve idrar yolu enfeksiyonu oldu. 5. gün transferiydi zaten.. bu belirtiler olunca da kesin tuttu dedim.. hiç kendimi kötüye hazırlamadım.. sonra da olumsuz sonucu alınca toparlayamadım..

Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz mutlu haberler alırız inşallah bizi gerçekten bizden başka kimse anlamıyor.

Bugün benim ikinci günüm ve annem beni wc haricinde kaldırmiyor ama yazdıklarınizi okudum gerçekten böyle zaman geçirmek çok çok zor sürekli aklında acaba tuttu mu tutmamdi mi, onun için kendimizi yormadan normal hayata dönmek lazım bakalım benimde cumartesi arkadaşımın doğum günü var esimi ve annemi ikna edebilirsem oraya giderek yatak faslını kapatmış olurum :KK49:

Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz mutlu haberler alırız inşallah bizi gerçekten bizden başka kimse anlamıyor.

Bugün benim ikinci günüm ve annem beni wc haricinde kaldırmiyor ama yazdıklarınizi okudum gerçekten böyle zaman geçirmek çok çok zor sürekli aklında acaba tuttu mu tutmamdi mi, onun için kendimizi yormadan normal hayata dönmek lazım bakalım benimde cumartesi arkadaşımın doğum günü var esimi ve annemi ikna edebilirsem oraya giderek yatak faslını kapatmış olurum :KK49:

ben bu sefer çok rapor almadan işime döneceğim.. en azından arkadaş ortamı iş güç derken vakit daha çabuk geçer.. bi de benim evde yattığım zamanda hep sinirimi bozan farklı şeyler oldu.. kayınvalidem bu süreçte moralimizi fazlasıyla bozdu.. hem biraz onlardan da uzakta kalmış oluruz diye düşünüyorum.

ben bu sefer çok rapor almadan işime döneceğim.. en azından arkadaş ortamı iş güç derken vakit daha çabuk geçer.. bi de benim evde yattığım zamanda hep sinirimi bozan farklı şeyler oldu.. kayınvalidem bu süreçte moralimizi fazlasıyla bozdu.. hem biraz onlardan da uzakta kalmış oluruz diye düşünüyorum.

İşin çok ağır değilse donmek en mantiklisi , malesef ben ilk tedavimde ayrıldım is den ama şimdi çok pişmanım

allahım sana geliyorummmm benim yaramaz oğlum daha yaramaz oldu kesinlikle 5dk durmuyor bizde atraksiyon bitmiyor anne deyip üstüme atlıyor benimde 4. günüm bakalım tutacak mı benim pek umudum yokkk bu canavarla..

allahım sana geliyorummmm benim yaramaz oğlum daha yaramaz oldu kesinlikle 5dk durmuyor bizde atraksiyon bitmiyor anne deyip üstüme atlıyor benimde 4. günüm bakalım tutacak mı benim pek umudum yokkk bu canavarla..
İnşşallah bebegin sana sımsıkı tutunur canımm

Arkadaslar hepinize merhaba, tup bebekle ikizlere hamileyim cok sukur.
Dilerim sizlerde hayirlisiyla guzel sonuclar alirsiniz..

Ben nisan ayinda transferimi oldum.
3 ay boyunca kullandigim ilaclar oldu. Bugun itibariyle kestim ilaclarimi.
Tabi elimde kaldi fazlasi :KK66:
hibor,proluton depot, estrofem, 2kutu crinone jel var elimde. Piyasa fiyatinin altina fiyat verebilirim almak isteyen olursa. Istanbuldayim.
Ozel mesaj atabilirsiniz( transfer sonra kullanmistim bu ilaclari 3ay boyunca) kullanim tarihleri 2017 ye yakin.

Ben cumartesi gunu gunum var mesela ona gidicem ,3 gun dinlenme yeter diye dusunuyorum sonra agir is yapmadan gunluk yasamina devam et,yemek yaparim evi toparlarim ama supurme silme yapmam mesela Onun disinda yuruyus yaparim belki haftaya,egilme uzanma ikinma agir kaldirma yeter cnm , benim doktorum 12 gun yatan var bunu sakin yapma seni daha cok strese sokar dedi
Benim tek sıkıntım canimi bilmiyorum atlar ziplarim amaan bisi olmaz derim dayanamam diye korkuyorum

İnşAllah rabbim o minicik yavrunu tutundurur sana, emeklerimiz bosa cikmasin inşAllah . iyi dusun iyi olsun evladinda kucuk guzel guzel anlatmaya calis algilama durumunu halledemezsen biraz kendini korumaya alabilrsin.sonucta diger yavrununda sana ihtiyaci vardir oyun oynuyor belki

Offf kızlar imdat başım ağrıyor ne yapabilirim normalde adetime bir iki gün kala hep agrirdı başım aynı ağrı ve adetime üç gün var :KK43:
Korkma canım baş strestende ağrır.kötü düşünme.benımde bugun sabah bır baktım kahverengı leke sonra sımdıye kadar devam etti akıntı gibi .5. Gün embriyo transferının 3.gunu .doktorum bunlar normal seyler ne iyiye ne kötüye işaretdegıl dedı ama ınsallah güzel seylerın habercısıdır

Offf kızlar imdat başım ağrıyor ne yapabilirim normalde adetime bir iki gün kala hep agrirdı başım aynı ağrı ve adetime üç gün var :KK43:

adet olacakmış gibi belirtiler olması normal.. hatta hamilelik olduğunda bile bikaç ay adet olacakmış gibi sancı oluyormuş. çünkü vücut normal seyrinde kendini adet olacakmış gibi hazır tutuyo.. inşallah anlatabilmişimdir :)

İnşAllah rabbim o minicik yavrunu tutundurur sana, emeklerimiz bosa cikmasin inşAllah . iyi dusun iyi olsun evladinda kucuk guzel guzel anlatmaya calis algilama durumunu halledemezsen biraz kendini korumaya alabilrsin.sonucta diger yavrununda sana ihtiyaci vardir oyun oynuyor belki
inşallah canım ya sen transfer oldun mu beklemede misin allahım yar ve yardımcımız olsun hepimizin..

inşallah canım ya sen transfer oldun mu beklemede misin allahım yar ve yardımcımız olsun hepimizin..
Canım ben pazartesı gumu 5.gün embrıyo Transferi oldum bugun 3. Gundu .2 tane blast iyi kalktede bebegim yerlestırıldı ınsallah tutunurlar bana

Back
X