• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Merhabalar kızlar bende 24 yaşindayım polıkıstık over hastasıyım eşiminde sperm sayısı düşük.ilk denememden 3 yaşinda bir kızım var.şubat ve mayısta ki tedavilerimden malesef olumlu sonuc alamadım şimdi buaykı adetimle beni bekleyen 9 buz bebeklerimden bir tanesini alıcam inşallah.

Hadi hayırlısı olsun inşallah buz bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur bende birazdan transfere gidicemde, heyecandan evin içinde dört dönüyorum. Hele o on gün geçmek bilmiyor allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben artık buralardayım merak etme canım beraber ilerleyelım.çogu insan ramazan diye yaptıemıyır bu ay tüp bebek fln diye
Benimde komple ramazan ayina geliyor napayim inşAllah bebisden sonra tutarim oruclarimi, rabbim kuluna her zaman kolaylik sağlar. El eleyiz birlikteyiz bizi bizden baskasi anlayamaz. bayramda bebisler gobislerde

Hadi hayırlısı olsun inşallah buz bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur bende birazdan transfere gidicemde, heyecandan evin içinde dört dönüyorum. Hele o on gün geçmek bilmiyor allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlısıyla transferin olmustur inşallah.
Benimde komple ramazan ayina geliyor napayim inşAllah bebisden sonra tutarim oruclarimi, rabbim kuluna her zaman kolaylik sağlar. El eleyiz birlikteyiz bizi bizden baskasi anlayamaz. bayramda bebisler gobislerde
inşallah canım daha geçen ay negatifi aldım bebeğim gelsinde toparlasın beni.

allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar. bende adet tarihimi bekliyorum tedavi için doktor 1 ay doğum kontrol hapı verdi. 14 haziranda bitiyor. Allah izin verir başlarsak temmuz ayında transfer olacak.
benimde bat 18 haziran inşallah xamanında gelirde ayni tariglerde başlarız.

allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar. bende adet tarihimi bekliyorum tedavi için doktor 1 ay doğum kontrol hapı verdi. 14 haziranda bitiyor. Allah izin verir başlarsak temmuz ayında transfer olacak.
Hoşgeldin canim hayirlisiyla hayirli haberlerimizi sirayla aliriz

Merhaba arkadaşlar bu topik şans getirsin hepimize benimde yarın transferim olacak heyecandan uyayamiyorum, haziran tüp bebek denemeleri için bir topik açıyim orda dertlesiriz dedim ki zaten varmış bu benim 5. Denenem açan bir dis gebelik üç negatif gördüm yine olmayacak diye çok korkuyorum
Canım merhaba,inşşallah bu denemende basarılı sonuclar alırsın bebegın senınle olur,benımde dün transfer edildi heyecanla beklıuorum

Canım merhaba,inşşallah bu denemende basarılı sonuclar alırsın bebegın senınle olur,benımde dün transfer edildi heyecanla beklıuorum

Hayırlı olsun bende bugün bebislerimi aldım geldim eve sadece wc için kalkıyorum annem bakıyor bana sen nasıl geçirmeyi düşünüyorsun, allah isteyen herkese versin çok zor

Hayırlı olsun bende bugün bebislerimi aldım geldim eve sadece wc için kalkıyorum annem bakıyor bana sen nasıl geçirmeyi düşünüyorsun, allah isteyen herkese versin çok zor
Benımde annem geldı , ben sureklı yatamıyorum ya :(bugun utu bile yaptim ne bileyim genelde yurur vaziyetteyim cunku bana gunluk hayatina devam et sakin surekli yqtma daha cok strrs icinde olursun dediler ,soya fasulyesı cok ıyıymıs annem yaptı onu ıcıyorum , duduklude kaynatıp rondodan gecırıp sabah aksam ıcıyorsun, bıde havuc suyu bebwgın tutunması ıcın faydalıymıs sabah aksam onu ıcıyorum, onun dısında ,vitamın ,coraspın ,folıkasıt ve profgestan kullanıyorum.ınsallah hakkımızda hayırlısı olur bende 2 koydurdum gelsın ıkızlerımız ınsallah

Benımde annem geldı , ben sureklı yatamıyorum ya :KK43:bugun utu bile yaptim ne bileyim genelde yurur vaziyetteyim cunku bana gunluk hayatina devam et sakin surekli yqtma daha cok strrs icinde olursun dediler ,soya fasulyesı cok ıyıymıs annem yaptı onu ıcıyorum , duduklude kaynatıp rondodan gecırıp sabah aksam ıcıyorsun, bıde havuc suyu bebwgın tutunması ıcın faydalıymıs sabah aksam onu ıcıyorum, onun dısında ,vitamın ,coraspın ,folıkasıt ve profgestan kullanıyorum.ınsallah hakkımızda hayırlısı olur bende 2 koydurdum gelsın ıkızlerımız ınsallah
Kizlar ben kimseye soylemdim tedavi surecimi. Annem ben ve esim biliyoruz. Annemlerde kalicam ama hasta annem yardim edebilecegi bi durumu yok. Nelere ihtiyaciniz oluyor. Bu sureci nasil geciriyorsunuz yardimci olur musunuz bilgi vererek lutfen

Kizlar ben kimseye soylemdim tedavi surecimi. Annem ben ve esim biliyoruz. Annemlerde kalicam ama hasta annem yardim edebilecegi bi durumu yok. Nelere ihtiyaciniz oluyor. Bu sureci nasil geciriyorsunuz yardimci olur musunuz bilgi vererek lutfen

bana da annem bakmıştı. sürekli yatmak gerçekten psikolojiyi etkiliyor. sürekli onu düşünüyorsun. günlük hayata devam etmek daha mantıklı geliyor bana.. ki ben de devam etmiştim. annem en çok yemek konusunda yardımcı olmuştu.

Benımde annem geldı , ben sureklı yatamıyorum ya :KK43:bugun utu bile yaptim ne bileyim genelde yurur vaziyetteyim cunku bana gunluk hayatina devam et sakin surekli yqtma daha cok strrs icinde olursun dediler ,soya fasulyesı cok ıyıymıs annem yaptı onu ıcıyorum , duduklude kaynatıp rondodan gecırıp sabah aksam ıcıyorsun, bıde havuc suyu bebwgın tutunması ıcın faydalıymıs sabah aksam onu ıcıyorum, onun dısında ,vitamın ,coraspın ,folıkasıt ve profgestan kullanıyorum.ınsallah hakkımızda hayırlısı olur bende 2 koydurdum gelsın ıkızlerımız ınsallah

Aslında bende çok duydum hep yatmakiyi değilmiş ama evdekilere laf anlatamiyorum dr. Kendini yorma dedi ilk üç gün yatayim da sonrası allah kerim

Herkesin bu konuda farklı bir fikri valla bence bunun bir matematiği yok olursa oluyor, transferin ne zaman

Herkesin bu konuda farklı bir fikri valla bence bunun bir matematiği yok olursa oluyor, transferin ne zaman

ben ilk transferimi olduğumda bir gece hastanede bile yattım.. sonuç olarak tutmadı.. şimdi ikinciyi deneyecez temmuzda nasip olursa.. farklı bi merkeze gidiyoruz bu sefer. doktora sorduk yatmaya gerek var mı diye.. dedi ki tutunacak olan embriyo amuda kalksan da tutar :D o kadar kasmaya gerek yok. yer çekimine yenik düşmez o dedi..

ben ilk transferimi olduğumda bir gece hastanede bile yattım.. sonuç olarak tutmadı.. şimdi ikinciyi deneyecez temmuzda nasip olursa.. farklı bi merkeze gidiyoruz bu sefer. doktora sorduk yatmaya gerek var mı diye.. dedi ki tutunacak olan embriyo amuda kalksan da tutar :KK70: o kadar kasmaya gerek yok. yer çekimine yenik düşmez o dedi..
Cok dogru soylemıs doktorun bende oylr dusunuyorum, nasibin ötesine gecemezsin ,agır kaldırıp uzanmayalım yeter

Cok dogru soylemıs doktorun bende oylr dusunuyorum, nasibin ötesine gecemezsin ,agır kaldırıp uzanmayalım yeter

tebdiri alıp tevekkül lazım.. sonuçta o da bi kul olarak dünyaya gelecek ve doğacağı saat şaşmayacak.. allah bekleyen uğraşan emek veren herkese en hayırlısını nasip etsin..

Canım oncellıkle hayırlı olsun .Aslında ihtiyacın olmuyor cok bır seye, benım annem bana sohbet muhabbet oldu yanında bırı olması oyuzden ıyı ,Yarın gıdıcek yanlız kalıcam:(bir de yemek konusunda iyi oluyor ben her gun et yemeye ozen gosteriyorum mesela , havuc iciyorum bide soya fasulyedi,insallah nasipolur emeklerimiz bosa cikmaz

bana da annem bakmıştı. sürekli yatmak gerçekten psikolojiyi etkiliyor. sürekli onu düşünüyorsun. günlük hayata devam etmek daha mantıklı geliyor bana.. ki ben de devam etmiştim. annem en çok yemek konusunda yardımcı olmuştu.
Bende cok foto ceken biriyim o sirada telimde pcde ne kdar fotografim varsa onu duzenliycem inşAllah

Aslında bende çok duydum hep yatmakiyi değilmiş ama evdekilere laf anlatamiyorum dr. Kendini yorma dedi ilk üç gün yatayim da sonrası allah kerim
Ben canimin kiymetini hic bilmem dikkat etmem uzanmak bnm icin daha hayirli olur, durmadan is bulup yapan bir tipim cunki damacana kaldiririm, elimi yuksek dolaba uzatirim . o yuzden biraz tedbirli olmam gerk

Transfer icin bi tarih verdimi daha, suan igneye basladim gonalf,a 3.gun bugun.toplamda 4gun kullan cuma gel dedi bana surecin tarihleri net olmazmis yumurta gelisimime bakacaklarmis

Back
X