Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
jasmine7676 ama doktorun bunu belirtmesi gerekmez miydi? sinirlerim bozuldu ya. mybaby24 az bi kan çok değil. şimdi ped koydum bakıcam durumuna. kırmızı rengi

allah allah. kimisine ilişki serbest denmiş sana da böyle demiş. bana da ilişki serbest demişti. acaba hangisi doğru?
bunu normal ilişki gibi düşün gün aşırı 2 kere daha sonra da yapma dedi. oruçta tutma dedi hepsine uydum ama sonuç negatfdi o ayrı. vala canım her dr farklı olabilio geneline progestan hap yada jel vermiş ama banada onu vermedi. sana birşey söylemediğine göre sorun yokmş demekki. inş herşey gönlüne göre olur. sen kötü düşünmemeye çalış yinede

jasmine7676 ama doktorun bunu belirtmesi gerekmez miydi? sinirlerim bozuldu ya. mybaby24 az bi kan çok değil. şimdi ped koydum bakıcam durumuna. kırmızı rengi

tmm canım inşallah yerleşme kanamasıdır
devamı gelmez herşey yolundadır inşallah
yarın dr unu hemen ara tamam mı

Olmasın birsey iyi haberler alalım insallah

Olmasın birsey iyi haberler alalım insallah

bu gece sabah nasıl olur bilmem
dünde tüm gece hastanelerde ugraştım rüyamda bgn de öyle olur herhalde
sabah ola hayrola
negatifsede biliyorumki benim için hayırlı olan öyleymiş
olmadıysada canımız sağolsun

Ben asilamadan bir gece önce yemyeşil bir elbise giymiş saliniyodum Rüyalarada inanmıyorum artık :)

Yaw benim bir arkadaşım hamile kaldı ama istemiyordu günde birkackere beraber oldular atladı Zıpla di düşsün diye ama çocuk 2 yaşında olacağı varsa oluyor her koşulda uzulme

Canim ya hayırlısı ama sen böyle söyleyince hiç hoşuma gitmedi kaçıncı gün bugun

Bugun 9.gun bitti asilama gununu saymadn.hala agri var korkuyorum

Beklemeye gerk kalamdn gelick sanrm.sag kasigim agriyo. p.tesiye kdr beklemek istiyorm

allah allah. kimisine ilişki serbest denmiş sana da böyle demiş. bana da ilişki serbest demişti. acaba hangisi doğru?

Bn p.tesi yaptirdim asilamayi. Carsmba ve cuma iliski olsun dedi.

Ayy ayni ben :) wcye kosup bakiyorum ha geldi diyorum sonra bi bakiyorum temiz wcde halden hallere giriyorum

Bugun 9.gun bitti asilama gununu saymadn.hala agri var korkuyorum
Beklemeye gerk kalamdn gelick sanrm.sag kasigim agriyo. p.tesiye kdr beklemek istiyorm

canım kasık agrısınıda gebelik belirtilerinden sayıyoruz biliyorsun
illa regl olcam diye bişey yok
dur bakalım daha kırmızılar gelmedi umudunu bitiren bi durum yok

Ayy ayni ben :) wcye kosup bakiyorum ha geldi diyorum sonra bi bakiyorum temiz wcde halden hallere giriyorum

sorma canım ya git gel git gel bi hal oldum
benim için dualrınızı eksik etmeyin lütfen

Ben asilamadan bir gece önce yemyeşil bir elbise giymiş saliniyodum Rüyalarada inanmıyorum artık :)

rüyalarımızın gerçekleşmesine az kaldı kızlar

Insallah cnm yaaa..ama ne bilim cok uzak ihtimal zmn yakinlastikca korkuyorum...

canım sabah 8:30 da gideceğim ama inşallah sonuçda öğleden önce çıkar
Allah razı olsun canım

Dualarimiz seninle insallah hamilesindir..bizide sevindirirsin

Insallah cnm yaaa..ama ne bilim cok uzak ihtimal zmn yakinlastikca korkuyorum...

Dualarimiz seninle insallah hamilesindir..bizide sevindirirsin

sorma zaman yaklaşınca insanıda bi korku sarıyor
sanırım o korku negatifle yüzleşme korkusu
aynı his bende de şuan var çünkü

sorma zaman yaklaşınca insanıda bi korku sarıyor
sanırım o korku negatifle yüzleşme korkusu
aynı his bende de şuan var çünkü
Hayirlisi olsun canim dua edicem senin icin insallah hemen belli olur 1 saat icinde ayy bende cok heycanlandim simdi :)

herkese iyigeceler yarın eve gelir gelmez yazarım kızlar
dualarınızda beni unutmayın
herkese Allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…