bunu normal ilişki gibi düşün gün aşırı 2 kere daha sonra da yapma dedi. oruçta tutma dedi hepsine uydum ama sonuç negatfdi o ayrı. vala canım her dr farklı olabilio geneline progestan hap yada jel vermiş ama banada onu vermedi. sana birşey söylemediğine göre sorun yokmş demekki. inş herşey gönlüne göre olur. sen kötü düşünmemeye çalış yinedeallah allah. kimisine ilişki serbest denmiş sana da böyle demiş. bana da ilişki serbest demişti. acaba hangisi doğru?
jasmine7676 ama doktorun bunu belirtmesi gerekmez miydi? sinirlerim bozuldu ya. mybaby24 az bi kan çok değil. şimdi ped koydum bakıcam durumuna. kırmızı rengi
Olmasın birsey iyi haberler alalım insallahcanım bel ağrım çoook çoook hafif şuan yani ağrıyomu ağrımıyomu emin bile olamıyorum artık
çekme vs yok şimdilik ama yarına kdr olacam diye endişeleniyorum yinede
bi akıntı hissediyorum koşuyorum wc ye ohh diyorum bişey yok
sonra yinee ....bütün günüm böyle geçti bugün
Olmasın birsey iyi haberler alalım insallah
Ben asilamadan bir gece önce yemyeşil bir elbise giymiş saliniyodum Rüyalarada inanmıyorum artık :)bu gece sabah nasıl olur bilmem
dünde tüm gece hastanelerde ugraştım rüyamda bgn de öyle olur herhalde
sabah ola hayrola
negatifsede biliyorumki benim için hayırlı olan öyleymiş
olmadıysada canımız sağolsun
Yaw benim bir arkadaşım hamile kaldı ama istemiyordu günde birkackere beraber oldular atladı Zıpla di düşsün diye ama çocuk 2 yaşında olacağı varsa oluyor her koşulda uzulmejasmine7676 ama doktorun bunu belirtmesi gerekmez miydi? sinirlerim bozuldu ya. mybaby24 az bi kan çok değil. şimdi ped koydum bakıcam durumuna. kırmızı rengi
Canim ya hayırlısı ama sen böyle söyleyince hiç hoşuma gitmedi kaçıncı gün bugun
yes kızlargününüzde yaptırmak en iyisi
yumurtanın döllendiğini nasıl anladın
inşallah hissettiğin gibidir canım sımsıkı tutnsun ozaman anneciğine
canım benimde belim ağrıyor ara ara bgn
ki ben regl olurken bel ağrısı çekerim endişe girdi içime çok
test günümde regl olmazsam iyi
canım niye hoşuna gitmedi kihep kasık ağrısı vs hamilelik belirtisi deniliyor ya
benimde yavaştan bel ağrım var sanırım benmde negatif olacak sonuç
allah allah. kimisine ilişki serbest denmiş sana da böyle demiş. bana da ilişki serbest demişti. acaba hangisi doğru?
Ayy ayni ben :) wcye kosup bakiyorum ha geldi diyorum sonra bi bakiyorum temiz wcde halden hallere giriyorumcanım bel ağrım çoook çoook hafif şuan yani ağrıyomu ağrımıyomu emin bile olamıyorum artık
çekme vs yok şimdilik ama yarına kdr olacam diye endişeleniyorum yinede
bi akıntı hissediyorum koşuyorum wc ye ohh diyorum bişey yok
sonra yinee ....bütün günüm böyle geçti bugün
Banada iliski yasak demisti ikisindede gerci tutmadi zaten.allah allah. kimisine ilişki serbest denmiş sana da böyle demiş. bana da ilişki serbest demişti. acaba hangisi doğru?
Canim yarin kacta hastaneye gidiyosun.biz yanindayiz unutma herzamanAyy ayni ben :) wcye kosup bakiyorum ha geldi diyorum sonra bi bakiyorum temiz wcde halden hallere giriyorum
Bugun 9.gun bitti asilama gununu saymadn.hala agri var korkuyorum
Beklemeye gerk kalamdn gelick sanrm.sag kasigim agriyo. p.tesiye kdr beklemek istiyorm
Ayy ayni ben :) wcye kosup bakiyorum ha geldi diyorum sonra bi bakiyorum temiz wcde halden hallere giriyorum
Ben asilamadan bir gece önce yemyeşil bir elbise giymiş saliniyodum Rüyalarada inanmıyorum artık :)
Canim yarin kacta hastaneye gidiyosun.biz yanindayiz unutma herzaman
canım kasık agrısınıda gebelik belirtilerinden sayıyoruz biliyorsun
illa regl olcam diye bişey yok
dur bakalım daha kırmızılar gelmedi umudunu bitiren bi durum yok
sorma canım ya git gel git gel bi hal oldum
benim için dualrınızı eksik etmeyin lütfen
rüyalarımızın gerçekleşmesine az kaldı kızlar
canım sabah 8:30 da gideceğim ama inşallah sonuçda öğleden önce çıkar
Allah razı olsun canım
Insallah cnm yaaa..ama ne bilim cok uzak ihtimal zmn yakinlastikca korkuyorum...
Dualarimiz seninle insallah hamilesindir..bizide sevindirirsin
Hayirlisi olsun canim dua edicem senin icin insallah hemen belli olur 1 saat icinde ayy bende cok heycanlandim simdi :)sorma zaman yaklaşınca insanıda bi korku sarıyor
sanırım o korku negatifle yüzleşme korkusu
aynı his bende de şuan var çünkü
Hayirlisi olsun canim dua edicem senin icin insallah hemen belli olur 1 saat icinde ayy bende cok heycanlandim simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?