• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Izmit kocaeli. Yumurtalarimi igneyle buyuttuler catlatma ignesiyle beraber 16 igne vurdum gobegimden. En dusuk dozda. 6 yumurta aldilar 5 i kaliteliydi. 5. Gun transferi oldu. 5. Gune kadar bekledikleri icin 2 tane kaldi. Biri 1. Kalite biri 2. Kalite iki tane transfer oldu :)

tebrıkler cnm.tekrardan.yanı iğneler ve tup bebek ucretımı 6.500 dü???

slm cnm.tebrıkler sanırım hamılesın.bende polıkıstık overım.senın ne gıbı belırtılerın wardı?mesela bende baya cok mınık kıstler war.bırde adet olamıyorum ben aylarca.senın nasıl oldu surecını anlatırsan sevınırım cnm :)

Selamlar canim evet hamileyim ben cok sukur, darısı tum ısteyen bekleyen anne adaylarına burdan.. Benım surecım doktorum klomen ve catlatma ıgnesı vermıstı ılk ayda tuttu bu şekılde canım daha once normal yollarla bı ıkı denedık olmadı ama benım de 1.5 ayda ya da 2 ayda bır fln regl oluyordum regl olamadıgımız ıcın kıstler oluyor zate. Reglı ıle atıyor vucudun senın de muhtemelen.. Bir doktorunla konuş once ve cok vakıt kaybetmek ıstemıyorsan aşıdan once klomen ve iğne ıle denemenı tavsıye ederım..

Selamlar canim evet hamileyim ben cok sukur, darısı tum ısteyen bekleyen anne adaylarına burdan.. Benım surecım doktorum klomen ve catlatma ıgnesı vermıstı ılk ayda tuttu bu şekılde canım daha once normal yollarla bı ıkı denedık olmadı ama benım de 1.5 ayda ya da 2 ayda bır fln regl oluyordum regl olamadıgımız ıcın kıstler oluyor zate. Reglı ıle atıyor vucudun senın de muhtemelen.. Bir doktorunla konuş once ve cok vakıt kaybetmek ıstemıyorsan aşıdan once klomen ve iğne ıle denemenı tavsıye ederım..

aminnnn canım yürekten aminnnn...ben klomen 3kere denedım cnm buyumedı yumurtalarım.sonra 1kere asılama oldum gonal f iğnelerle 3yumurtam oldu.ama salak doktorum hsg cekmedı oncesınde.ama vardır bı hayır dedım.smdı yenı bı doktor bulduk ıns vesıle olur.bu cuma randevum war bakalım ne dıycek duruma ?

aminnnn canım yürekten aminnnn...ben klomen 3kere denedım cnm buyumedı yumurtalarım.sonra 1kere asılama oldum gonal f iğnelerle 3yumurtam oldu.ama salak doktorum hsg cekmedı oncesınde.ama vardır bı hayır dedım.smdı yenı bı doktor bulduk ıns vesıle olur.bu cuma randevum war bakalım ne dıycek duruma ?

Ahh canım kolay gelsin sana da o zaman yumurtanın büyümesi tamamen şans zaten olursa o anda iğne fln işe yarıyor da olmayınca biraz süreç uzuyor işte maalesef ama sonuç alamayanını görmedim ben sakın meraklanma yaniii.. Cuma günü içinn hayırlı haberler al inşallah canımmm dr değişikliği çok önemli çok iyi olabilşr hadi hayırlısı..

Ahh canım kolay gelsin sana da o zaman yumurtanın büyümesi tamamen şans zaten olursa o anda iğne fln işe yarıyor da olmayınca biraz süreç uzuyor işte maalesef ama sonuç alamayanını görmedim ben sakın meraklanma yaniii.. Cuma günü içinn hayırlı haberler al inşallah canımmm dr değişikliği çok önemli çok iyi olabilşr hadi hayırlısı..

saol cnm benım ıyı dıleklerın ıcın çok mersi

lolita burdasın :KK54: hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canım:KK19:

burdayım canım :) sen nerlerdesın?inş ole olur cnm.doktor hsg dıcek dıye ödüm kopuyo ama kafamada çok takılıyo bu hsg filmi?acıkmı kapalımı bılmek sart.daha oncekı asılamamda yumurta akı kıvamındakı akıntıyı falan gordum ben.ama neden olmadı Rabbim biliyo

burdayım canım :) sen nerlerdesın?inş ole olur cnm.doktor hsg dıcek dıye ödüm kopuyo ama kafamada çok takılıyo bu hsg filmi?acıkmı kapalımı bılmek sart.daha oncekı asılamamda yumurta akı kıvamındakı akıntıyı falan gordum ben.ama neden olmadı Rabbim biliyo

canım hsg şart tabiki. sonuçta tüplerin tıkalıysa tedavilerin bi anlamı kalmazki
bak bende hsg çekildim izmirde 3 sene önceydi sanırım:KK64:
tek tüpüm tıkalı çıktı
ardından laporoskopi oldum ve açıldı dendi
sonra tedavilere devam ettim
hsg sanırım kişiden kişiye değişiyor
ozmn benm dr um kendini kasıp spazm olur ve o sırada tüp açık olsa bile tıkalı görünür diye
anestezili çekti bana, anestezisiz çok acı çekende var hiç acı çekmeyende var:KK76:
bende napim kimyasal gebelik, pıhtılaşma derken forumlarda dolanıyorum :KK55:
Allah ım hayırlı kapılar açsın çok zor bi süreç Rabbim yardım etsin

canım hsg şart tabiki. sonuçta tüplerin tıkalıysa tedavilerin bi anlamı kalmazki
bak bende hsg çekildim izmirde 3 sene önceydi sanırım:KK64:
tek tüpüm tıkalı çıktı
ardından laporoskopi oldum ve açıldı dendi
sonra tedavilere devam ettim
hsg sanırım kişiden kişiye değişiyor
ozmn benm dr um kendini kasıp spazm olur ve o sırada tüp açık olsa bile tıkalı görünür diye
anestezili çekti bana, anestezisiz çok acı çekende var hiç acı çekmeyende var:KK76:
bende napim kimyasal gebelik, pıhtılaşma derken forumlarda dolanıyorum :KK55:
Allah ım hayırlı kapılar açsın çok zor bi süreç Rabbim yardım etsin

amın cnm benım.Rabbim cumle ısteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasıb etsın ıns.sanada banada amın :) ozaman bende anestezılı olim.cunkı asılamada kendımı çok kastım.çok cnm yandı :(

amın cnm benım.Rabbim cumle ısteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasıb etsın ıns.sanada banada amın :) ozaman bende anestezılı olim.cunkı asılamada kendımı çok kastım.çok cnm yandı :KK43:

Amin canım inşallah. bende anestezili olmasına sevindim çünkü çok korkuyordum
dr da öyle diyince içim rahatladı
ama işte heryer anestezili çekmiyor iyice araştır canım
inşallah tüplerin ikiside açıktır herşey yolundadır ve hemencicik hamile kalırsın :KK19:

Amin canım inşallah. bende anestezili olmasına sevindim çünkü çok korkuyordum
dr da öyle diyince içim rahatladı
ama işte heryer anestezili çekmiyor iyice araştır canım
inşallah tüplerin ikiside açıktır herşey yolundadır ve hemencicik hamile kalırsın :KK19:

agzından bal damlıyo cnm yaaa :) Rabbim bı bana diil hasretıyle yanan herkese nasıb etsın ıns.nasıl yaaa ?? ben anestezılı ıstıom ama napcam ozaman ??cektırmem bende :///

agzından bal damlıyo cnm yaaa :) Rabbim bı bana diil hasretıyle yanan herkese nasıb etsın ıns.nasıl yaaa ?? ben anestezılı ıstıom ama napcam ozaman ??cektırmem bende :///

heryer dediğim genelde devlet hastaneleri çekmiyor canım
bende özelde çektirdim zaten
nerde yaşıyorsun sen? merak etme illa bulursun gçnlüne göre bi yer:KK66:

Back
X