How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Gelinleri Burada Toplanalımm :)

umutsuz23

İstediğim bir parça huzur..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
868
155
73
31
2015 gelinleri bilgi paylasımı ve sohbet için buyrun :16:

Daha sözümüz olmadı sevgilim askerden gelmedi ama bu başlığı görnce yazayım dedm kısmet olursa inşallah bzde 2015in yazı evlnmyi düşünyruz :16: ekm sonu askerdn gelcek sözmzü yapçaz yaza düğün :48: :9:

Benim düğün tarihim 2015 haziran 13 gün aldik ☺️ görünce yazmak istedim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Daha sözümüz olmadı sevgilim askerden gelmedi ama bu başlığı görnce yazayım dedm kısmet olursa inşallah bzde 2015in yazı evlnmyi düşünyruz :16: ekm sonu askerdn gelcek sözmzü yapçaz yaza düğün :48: :9:
​hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısında gelir de evlenirsiniz

Benim düğün tarihim 2015 haziran 13 gün aldik ☺️ görünce yazmak istedim

hayırlı olsun ne güzel kesinleşmesi benim de 8 Ağustos büyük ihtimalle yakında netleşecek :16:

Ooooo süper bi tarih ben çok istemiştim 8 agustos olsun die ama olmadı bize uygun olmadi hadi hayırlısı olsun inş ☺️

Ooooo süper bi tarih ben çok istemiştim 8 agustos olsun die ama olmadı bize uygun olmadi hadi hayırlısı olsun inş ☺️

Ben de haziran hatta mayıs falan olsun cok istemiştim canım ne kadar erken o kadar iyi düşüncesiyle ama bazı engeller cıktı. Ne kadar güzel yazın tamamını birlikte geçirecksiniz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

​hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısında gelir de evlenirsiniz

amin cnm sağol inşallah. sizn tarhler kesn ne güzl bz kesnleşmesi içn asker dönüşünü bekelememz gerek :( zaten evimiz yapım aşamsnda birazda onun bitimine bağlı

Yavaş yavaş hepsi belli olur canım merak etme hayırlısıyla gelsin bi hemen girişirsiniz hazırlıklara :34: ​

meraba tanem kısmetse 2015 geliniyim ben de :3:
bol sohbetli bir topik olur burası umarım :)

düğünlerimiz için en az 1 en fazla 2 yıl var nasıl geçecek bakalım günler :31:

Son düzenleme:
meraba tanem kısmetse 2015 geliniyim ben de :3:
bol sohbetli bir topik olur burası umarım :)

düğünlerimiz için en az 1 en fazla 2 yıl var nasıl geçecek bakalım günler :31:
Hayırlısı olsun inşallah canım . Rabbim gönlüne sinerek kolaylıkla gelin olmanı nasip etsin. :16:Elbet geçer zaman ,burada birlikte sohbet eder bilgi paylaşımı yaparız inşallahh

Evet canım şubat 2008den beri birlikteyiz. Evlenmek için geç bile kaldıkta engeller var bazı işte :D İnşallah hayırlıysa olur. Geç olsn temiz olsun

uu maşallah 6 yılı doldurdunuz demek :nazar:
biz de şubat 2009 dan beri beraberiz sizden bir yıl sonra doğmuş ilişkimiz :)

uu maşallah 6 yılı doldurdunuz demek :nazar:
biz de şubat 2009 dan beri beraberiz sizden bir yıl sonra doğmuş ilişkimiz :)
böyle uzun ilişkiler cok az canım artık . Gerçi ne kadar kısa sürede olsa o kadar daha iyi uzadıkça cılkı cıkıyo ama hayırlısı bakalm

böyle uzun ilişkiler cok az canım artık . Gerçi ne kadar kısa sürede olsa o kadar daha iyi uzadıkça cılkı cıkıyo ama hayırlısı bakalm

cılkı cıkmaz canım ya işte ne güzel sindire sindire sevgililik dönemi yaşıyoruz :1:
kaç yaşındasın :)

nişan tarihin kesinleşti mi cnm

annemle öyle belirledik bi canım sevgilime de uyuyor bu tarih, bi aksilik çıkmazsa kesin :16:
20.09.2014olacak inşaAllah
ekime de sarkabilir ama eylülde olur umarım :16:
ya da eylülün başına da çekebiliriz

öyle işte eylül-ekim gibi inşallah :16:

Back